Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Kočevju


Že 1.779 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov nadstreškov Kočevje, 2022

7 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

5,0
Aco C. , pred 5 leti

Zelo zadovoljen, ocena +5! Priporočam! Imel sem opravka z več kot 40 obrtniki in on res izstopa, res zanesljiv. Nadstrešek pa je točno tak, kot smo želeli, lep izdelek!

5,0
Melita T. , pred 5 leti

Super, lepo narejeno, cenovno ugodno! Absolutno priporočam g. Antona naprej!

20+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2017
Izbor strank 2019

Storitve: nadstreški z lopo, vrtni nadstreški, samostojni nadstreški, nadstreški za avto, nadstreški za terase, pergole, avtomobilski nadstrešek, nadstreški, nadstreški za balkone, leseni nadstreški, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za avto, kovinski nadstreški, avtomobilski nadstrešek, vrtni nadstreški, nadstreški z lopo, samostojni nadstreški, pergole, leseni nadstreški, nadstreški za balkone, nadstreški za terase, nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za avto, kovinske ograje, nadstreški, avtomobilski nadstrešek, vrtne ograje, alu ograje, balkonske ograje, vrtni nadstreški, pergole, pvc ograje, nadstreški za terase, zunanje ograje, wpc ograje, inox ograje, panelne ograje, samostojni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: notranja vrata, vrtni nadstreški, wpc ograje, plastična okna, drsna vrata, avtomobilski nadstrešek, leseni nadstreški, nadstreški z lopo, pergole, inox ograje, balkonska vrata, pvc ograje, kovinski nadstreški, lesene ograje, kovane ograje, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: leseni nadstreški, pergole, gradbena podjetja, nadstreški, nadstreški za balkone, zidarstvo, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, lesene stopnice, mizarske storitve, mizarstvo, samostojni nadstreški, vgradne omare, temeljna plošča, vrtni nadstreški, gradnja hiše.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Kočevje

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Kdaj potrebujete storitev?: Po dogovoru, se prilagodim

Pozdravljeni Naše želje oz. potrebe: - potrebujemo nadstrešek za 2 avtomobila - pri strehi nadstreška je pomembno predvsem to, da zagotovi neko toplotno izolacijo in prepreči dodatno ogrevanje vozila pod nadstreškom, zaščito vozilo pred točo, ob močnejšem dežju streha ni prehrupna, - zaradi toče, nanosi snega, poletnega sonca bi bilo verjetno smiselno, da ima nadstrešek tudi stranice - v mislih imamo stranice iz lesa -potrebujemo nadstrešek z lopo: ker bo nadstrešek pred hišo, viden torej tudi s ceste, je potrebna tudi ustrezna zaščita pred tatovi. Verjetno je v tem primeru pločevina najprimernejši material? Hvala in lep pozdrav,