Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Kočevju


Že 1.436 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov nadstreškov Kočevje, 2021

7 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

5,0
Uroš M. , pred 4 leti

Cene so realne in izvedba je bila na nivoju. Izvedba je bila hitra in natančna.

5,0
Melita T. , pred 4 leti

Super, lepo narejeno, cenovno ugodno! Absolutno priporočam g. Antona naprej!

20+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen ponudnik
Izbor strank 2017
Izbor strank 2019

Kaj delamo: kovinski nadstreški, leseni nadstreški, nadstreški z lopo, nadstreški za avto, pergole, nadstreški za balkone, samostojni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, vrtni nadstreški, nadstreški, nadstreški za terase.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: leseni nadstreški, nadstreški za avto, pergole, nadstreški za balkone, nadstreški z lopo, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, nadstreški za terase, nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: alu ograje, leseni nadstreški, ograje, inox ograje, panelne ograje, nadstreški, lesene ograje, kovinski nadstreški, balkonske ograje, zunanje ograje, avtomobilski nadstrešek, vrtne ograje, nadstreški za avto, kovinske ograje, nadstreški za balkone, vrtni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: pvc ograje, pergole, avtomobilski nadstrešek, ograje, alu vhodna vrata, pvc okna, drsna vrata, alu okna, wpc ograje, vhodna vrata, samostojni nadstreški, kovinski nadstreški, nadstreški za terase, inox ograje, balkonske ograje, vrtni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

KOLES d.o.o.

 
0 ocen

Kaj delamo: nadstreški za terase, nadstreški, avtomobilski nadstrešek, inox ograje, nadstreški z lopo, samostojni nadstreški, zunanje ograje, kovane ograje, kovinske ograje, pvc ograje, wpc ograje, lesene ograje, nadstreški za balkone, pergole, balkonske ograje, panelne ograje.

Zahtevaj ponudbo

Kaj delamo: avtomobilski nadstrešek, nadstreški za terase, mizarske storitve, nadstreški z lopo, zidarstvo, vrtni nadstreški, gradnja hiše na ključ, leseni nadstreški, kovinski nadstreški, temeljna plošča, pohištvo po meri, zidarska dela, kuhinje po meri, nadstreški, vgradne omare, pergole.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.