Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Kočevju


Že 1.607 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov nadstreškov Kočevje, 2022

7 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

5,0
Aco C. , pred 4 leti

Zelo zadovoljen, ocena +5! Priporočam! Imel sem opravka z več kot 40 obrtniki in on res izstopa, res zanesljiv. Nadstrešek pa je točno tak, kot smo želeli, lep izdelek!

5,0
Melita T. , pred 4 leti

Super, lepo narejeno, cenovno ugodno! Absolutno priporočam g. Antona naprej!

20+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2017
Izbor strank 2019

Storitve: vrtni nadstreški, nadstreški za terase, samostojni nadstreški, nadstreški za balkone, nadstreški z lopo, nadstreški za avto, leseni nadstreški, pergole, avtomobilski nadstrešek, nadstreški, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za terase, nadstreški za balkone, nadstreški z lopo, nadstreški za avto, samostojni nadstreški, pergole, vrtni nadstreški, leseni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: pvc ograje, nadstreški za terase, zunanje ograje, kovane ograje, lesene ograje, nadstreški, balkonske ograje, vrtni nadstreški, panelne ograje, alu ograje, pergole, kovinske ograje, nadstreški za balkone, ograje, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: vrtne ograje, nadstreški z lopo, pergole, zunanje ograje, vrata, les/alu okna, alu vhodna vrata, plastična okna, inox ograje, pvc vhodna vrata, leseni nadstreški, vrtni nadstreški, kovinski nadstreški, kovane ograje, panelne ograje, avtomobilski nadstrešek.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: pergole, kovinski nadstreški, mizarske storitve, samostojni nadstreški, gradbena podjetja, avtomobilski nadstrešek, zidarstvo, nadstreški za terase, vrtni nadstreški, gradnja hiše, mizarstvo, temeljna plošča, mizar, nadstreški, lesene stopnice, nadstreški z lopo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.