Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Škofji Loki

58 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

Že 2.480 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

15 najboljših ponudnikov nadstreškov Škofja Loka, 2022

22 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

DAVID OBLAK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Remic M. , pred 5 meseci

David Oblak s.p. nam je prekril streho. Ugodna cena, vse v skladu z dogovorom.

Storitve: pergole, prenova stanovanja na ključ, samostojni nadstreški, streha, nadstreški, adaptacija stanovanja, kovinski nadstreški, prenova stanovanja, popravilo strehe, nadstreški za balkone, kritina, pločevinasta kritina, izolacija strehe, nadstreški za terase, krovstvo, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

GREGOR LIPIČ S.P.

4,3
1 ocena
4,3
Martina H. , pred 1 letom

Resen, drži se dogovorov, vedno dosegljiv, odgovori na vse dileme in vprašanja. Gregor Lipič nam je lepo uredil nadstrešek.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: pergole, nadstreški za balkone, vrtni nadstreški, kovinski nadstreški, samostojni nadstreški, nadstreški, avtomobilski nadstrešek, leseni nadstreški, nadstreški za terase, nadstreški za avto, nadstreški z lopo.

Zahtevaj ponudbo

KLEMEN BUČEK S.P.

4,8
9 ocen
5,0
Konc A. , pred 7 meseci

Za prekrivanje strehe smo izbrali Klemena Bučka iz Kokrice, bil je zanesljiv, korekten in naredil še pred rokom, ki smo se zmenili. Naredil je vrhunsko, in držal se je cene, kot jo nam je dal po predračunu, ga priporočam tudi drugim. Hvala!

5,0
Roman Č. , pred 6 leti

Vse super! Delo opravljeno, streha je prekrita. Ga priporočam naprej!

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: prekrivanje strehe, menjava strehe, streha, kritina, strešne kritine, popravilo strehe, krovstvo, izolacija strehe, krovec, pločevinasta kritina.

Zahtevaj ponudbo

DALU PRO d.o.o.

4,8
2 oceni
5,0
Tone Š. , pred 6 leti

Vse je bilo korektno izvedeno!

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: avtomobilski nadstrešek, nadstreški za terase, kovinski nadstreški, streha, nadstreški, pergole, krovec, krovstvo, nadstreški z lopo, strešne kritine, leseni nadstreški, nadstreški za balkone, izolacija strehe, pločevinasta kritina, popravilo strehe, prekrivanje strehe.

Zahtevaj ponudbo

JURE ROGELJ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Sašo Č. , pred 2 letoma

Nimam pripomb.

10+
Let na tržišču

Storitve: krovstvo, menjava strehe, kovinski nadstreški, nadstreški z lopo, popravilo strehe, izolacija strehe, samostojni nadstreški, pločevinasta kritina, pergole, kritina, leseni nadstreški, krovec, avtomobilski nadstrešek, streha, prekrivanje strehe, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo

Simon Demšar, s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Matija P. , pred 6 meseci

Simon Demšar, s.p. je pergolo lepo in dobro oblikoval ter profesionalno izvedel - vse se je ujemalo, nič ni manjkalo in v 4h je bila dokončana.

5+
Let na tržišču

Storitve: mizar, kovinski nadstreški, lesene stopnice, alu okna, vrtni nadstreški, pohištvo po meri, kuhinje po meri, pvc okna, nadstreški za balkone, okna in vrata, samostojni nadstreški, nadstreški z lopo, lesena vhodna vrata, alu vhodna vrata, vhodna vrata, vrata.

Zahtevaj ponudbo

David Bajt s.p.

4,3
1 ocena
4,3
Matjaž B. , pred 2 letoma

Kvalitetno narejeno.

Storitve: nadstreški za balkone, strešna okna, garažna vrata po meri, vhodna vrata, kovinski nadstreški, balkonske ograje, ograje, pvc/alu okna, nadstreški z lopo, pvc vhodna vrata, nadstreški za terase, rolo garažna vrata, samostojni nadstreški, les/alu okna, wpc ograje, lesena vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

KLEMEN TROBEC S.P.

5,0
6 ocen

Ponudnik se je takoj odzval na povpraševanje in v manj kot 1 tednu je bilo vse urejeno. Krasna ekipa in izredno timsko delo.

5,0
Darka Č. , pred 4 leti

Bil je zelo prijazen, vse se je dalo zmenit, prišel takrat, ko smo se dogovorili. Zelo zadovoljni!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: nadstreški za balkone, košnja trave, urejanje okolice in dvorišč, mizarske storitve, nadstreški z lopo, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), urejanje vrtov, krajinski arhitekti, vrtnarstvo, obrezovanje dreves, izdelava škarpe, vgradne omare, kuhinje po meri, mizarstvo, vrtni nadstreški, ureditev okolice.

Zahtevaj ponudbo

JANEZ HAFNER S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški z lopo, pergole, balkonske ograje, kovinski nadstreški, leseni nadstreški, zunanje ograje, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, pvc ograje, nadstreški, vrtne ograje, vrtni nadstreški, samostojni nadstreški, panelne ograje, kovane ograje, ograje.

Zahtevaj ponudbo

MATEJ KOŠIR S.P.

 
0 ocen

Storitve: izolacija strehe, krovec, kovinski nadstreški, vrtni nadstreški, strešne kritine, menjava strehe, samostojni nadstreški, nadstreški za balkone, popravilo strehe, nadstreški z lopo, streha, nadstreški za avto, leseni nadstreški, pločevinasta kritina, prekrivanje strehe, avtomobilski nadstrešek.

Zahtevaj ponudbo

BOJAN ALIČ S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pergole, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, leseni nadstreški, nadstreški z lopo, samostojni nadstreški, nadstreški za balkone, kovinski nadstreški, vrtni nadstreški, nadstreški, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za balkone, zunanje ograje, nadstreški za avto, leseni nadstreški, pvc ograje, kovinske ograje, kovane ograje, alu ograje, samostojni nadstreški, lesene ograje, balkonske ograje, avtomobilski nadstrešek, ograje, vrtni nadstreški, panelne ograje, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

EGOLES d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: avtomobilski nadstrešek, prekrivanje strehe, leseni nadstreški, nadstreški za terase, popravilo strehe, nadstreški, pločevinasta kritina, nadstreški za avto, vrtni nadstreški, menjava strehe, kovinski nadstreški, strešne kritine, kritina, nadstreški z lopo, nadstreški za balkone, krovstvo.

Zahtevaj ponudbo

MARČETA d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: balkonske ograje, wpc ograje, ograje, samostojni nadstreški, leseni nadstreški, panelne ograje, pergole, nadstreški, vrtne ograje, inox ograje, avtomobilski nadstrešek, lesene ograje, zunanje ograje, kovinske ograje, kovane ograje, nadstreški za terase.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: lesene ograje, pergole, nadstreški, mizarske storitve, wpc ograje, pvc ograje, kuhinje po meri, mizar, panelne ograje, vrtni nadstreški, ograje, vgradne omare, nadstreški z lopo, pohištvo po meri, kovane ograje, zunanje ograje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Škofja Loka

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 1
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Spoštovani, ob desni strani hiše (slika je v priponki) želim postaviti konzolni nadstrešek za 1 avto z lopo in manjšo ograjo oz. vratci. Tam je prehod širine cm. Lopa bi bila postavljena tako, da bi bila daljša stran ob hiši. Dimenzije lope bi bile x cm. Ostali del do ograje s sosedom na desni strani bi bila še vratca ( cm) višine cca cm. Lopa bi imela krajši stranici zaprti, na zunanji stranici pa bi bila drsna ali navadna vrata, saj bo ob lopi le cm prostora. Del zunanje stranice je lahko v kombinaciji z lesom v barvi macesna, ki bi se lepo ujemal z lesenim nadstreškom v barvi macesna na zadnji strani hiše. Vratca ob lopi bi bila enokrilna, estetsko pa se morajo ujemati z lopo. Nadstrešek bi bil postavljen pred hišo tako, da bi bila ena konzola v isti liniji, kot zunanja stranica lope, druga konzola pa bi bila nekje v liniji desnega spodnjega okna. Streha nadstreška bi bila iz polikarbonatnih plošč. S čim bo prekrita lopa, naj predlaga izvajalec. Material naj bo takšen, da bo zagotavljal čim večjo obstojnost in čim manj potrebnega vzdrževanja. Ker je na desni strani hiše žleb, težav za ureditev odvodnjavanja ne bi bilo. Tla so asfaltirana. Zanima me , ali po izkopu temeljev za konstrukcijo izvajalec poskrbi za končno ureditev nastalih lukenj. Zahvaljujem se vam za poslane informacije in vas lepo pozdravljam.

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 60
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujemo izvajalca za izdelavo 2 nadstreškov pri novogradnji z ravno streho. Pred hišo - nadstrešek za 2 avtomobila 7x5m. Zadaj za hišo - nadstrešek terase + lopa - skupno 8,5x3m - pohodna streha - izhod iz sobe v mansardi. Nosilni stebri so betonski (zadaj že izdelani 8x 20x20), ostalo je planirana lesena konstrukcija.Hvala in lep pozdrav

Pergole

 • Površina pergole (v m2): 12
 • Material: Kovinska pergola
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Zdravo, Pergola nad teraso nosi vinsko trto, ni pokrita. Lesena pergola je dotrajala in jo je treba zamenjati. Opira se na hišo v dolžini 4 m in se od nje razteza 3 m daleč. Podprta je s stebroma izven terase, cm od hiše, ki sta visoka cm in 2 m vsaksebi. Želimo si kovinsko pergolo, da je ne bi bilo treba pogosto menjati, vendar je izgled pomemben. Nočemo sijajnega nerjavečega jekla, zdi se nam, da bi bilo še najboljše vremensko odporno (korten) jeklo. Hvala in lp