Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Škofji Loki

59 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

Že 2.867 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

16 najboljših ponudnikov nadstreškov Škofja Loka, 2022

44 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

DAVID OBLAK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Remic M. , pred 1 letom

David Oblak s.p. nam je prekril streho. Ugodna cena, vse v skladu z dogovorom.

Storitve: kritina, prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja, krovstvo, samostojni nadstreški, nadstreški, prenova stanovanja, izolacija strehe, pergole, obnova stanovanja, menjava strehe, nadstreški za balkone, krovec, kovinski nadstreški, prekrivanje strehe, nadstreški za terase.

Zahtevaj ponudbo

GREGOR LIPIČ S.P.

4,3
1 ocena
4,3
Martina H. , pred 1 letom

Resen, drži se dogovorov, vedno dosegljiv, odgovori na vse dileme in vprašanja. Gregor Lipič nam je lepo uredil nadstrešek.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: nadstreški z lopo, kovinski nadstreški, pergole, samostojni nadstreški, nadstreški za balkone, vrtni nadstreški, leseni nadstreški, nadstreški za terase, nadstreški za avto, nadstreški, avtomobilski nadstrešek.

Zahtevaj ponudbo

DOMULAR d.o.o.

4,7
22 ocen
5,0
Božena K. , pred 1 letom

Izvajalci pri DOMULAR d.o.o. za garažna vrata so imeli zelo korekten odnos, pripravljenost za spremembe, nespremenjena končna cena. Pohvale.

5,0
Kalan , pred 1 letom

Dogovorjen rok, ugodna cena, kvaliteta, odprti za nasvete. Prijazni monterji z lastnikom skupaj. Ocena cista 10-ka.

10+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: samostojni nadstreški, dvižna garažna vrata, nadstreški za balkone, nadstreški, garažna vrata po meri, garažna vrata, kovinski nadstreški, nadstreški za terase, leseni nadstreški, vrtni nadstreški, rolo garažna vrata, nadstreški z lopo, pergole, nadstreški za avto, dvokrilna garažna vrata, avtomobilski nadstrešek.

Zahtevaj ponudbo

KLEMEN BUČEK S.P.

4,8
9 ocen
5,0
Konc A. , pred 1 letom

Za prekrivanje strehe smo izbrali Klemena Bučka iz Kokrice, bil je zanesljiv, korekten in naredil še pred rokom, ki smo se zmenili. Naredil je vrhunsko, in držal se je cene, kot jo nam je dal po predračunu, ga priporočam tudi drugim. Hvala!

5,0
Roman Č. , pred 6 leti

Vse super! Delo opravljeno, streha je prekrita. Ga priporočam naprej!

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: streha, menjava strehe, prekrivanje strehe, krovstvo, strešne kritine, kritina, pločevinasta kritina, izolacija strehe, krovec, popravilo strehe.

Zahtevaj ponudbo

DALU PRO d.o.o.

4,8
2 oceni
5,0
Tone Š. , pred 6 leti

Vse je bilo korektno izvedeno!

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: nadstreški za balkone, popravilo strehe, nadstreški z lopo, krovec, prekrivanje strehe, menjava strehe, strešne kritine, kritina, leseni nadstreški, kovinski nadstreški, nadstreški za terase, pločevinasta kritina, izolacija strehe, nadstreški, pergole, avtomobilski nadstrešek.

Zahtevaj ponudbo

JURE ROGELJ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Sašo Č. , pred 2 letoma

Nimam pripomb.

10+
Let na tržišču

Storitve: krovec, kovinski nadstreški, kritina, prekrivanje strehe, pločevinasta kritina, menjava strehe, streha, samostojni nadstreški, izolacija strehe, pergole, nadstreški za avto, nadstreški z lopo, leseni nadstreški, krovstvo, popravilo strehe, avtomobilski nadstrešek.

Zahtevaj ponudbo

Simon Demšar, s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Matija P. , pred 1 letom

Simon Demšar, s.p. je pergolo lepo in dobro oblikoval ter profesionalno izvedel - vse se je ujemalo, nič ni manjkalo in v 4h je bila dokončana.

5+
Let na tržišču

Storitve: alu vhodna vrata, kovinski nadstreški, okna in vrata, nadstreški za balkone, lesena vhodna vrata, lesene stopnice, leseni nadstreški, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, notranja vrata, kuhinje po meri, drsna vrata, pohištvo po meri, vgradne omare, pvc okna, menjava oken.

Zahtevaj ponudbo

KLEMEN TROBEC S.P.

5,0
6 ocen

Ponudnik se je takoj odzval na povpraševanje in v manj kot 1 tednu je bilo vse urejeno. Krasna ekipa in izredno timsko delo.

5,0
Darka Č. , pred 5 leti

Bil je zelo prijazen, vse se je dalo zmenit, prišel takrat, ko smo se dogovorili. Zelo zadovoljni!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: košnja trave, leseni nadstreški, urejanje okolice in dvorišč, vrtnarstvo, obrezovanje dreves, urejanje vrtov, krajinski arhitekti, mizar, izdelava škarpe, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), vrtni nadstreški, mizarstvo, ureditev okolice, mizarske storitve, nadstreški za balkone, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo

MIHA VOJE S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Mojca T. , pred 1 letom

Za nadstrešek za avto smo vzeli podjetje MIHA VOJE S.P. Kvalitetno, brez odlaganja začetka del, natančnost in strokovnost, svetovanje.

Storitve: pločevinasta kritina, prekrivanje strehe, strešne kritine, krovstvo, streha, popravilo strehe, izolacija strehe, kritina, menjava strehe, krovec.

Zahtevaj ponudbo

JANEZ HAFNER S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: inox ograje, kovane ograje, balkonske ograje, zunanje ograje, pergole, lesene ograje, kovinski nadstreški, leseni nadstreški, nadstreški z lopo, samostojni nadstreški, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, panelne ograje, nadstreški, ograje, vrtni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

MATEJ KOŠIR S.P.

 
0 ocen

Storitve: kritina, streha, popravilo strehe, kovinski nadstreški, pločevinasta kritina, samostojni nadstreški, menjava strehe, strešne kritine, vrtni nadstreški, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, nadstreški z lopo, nadstreški za balkone, prekrivanje strehe, leseni nadstreški, izolacija strehe.

Zahtevaj ponudbo

BOJAN ALIČ S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pergole, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, nadstreški z lopo, leseni nadstreški, samostojni nadstreški, nadstreški za balkone, kovinski nadstreški, vrtni nadstreški, nadstreški, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: lesene ograje, balkonske ograje, ograje, avtomobilski nadstrešek, panelne ograje, kovinske ograje, vrtni nadstreški, kovane ograje, alu ograje, nadstreški z lopo, kovinski nadstreški, nadstreški za balkone, samostojni nadstreški, vrtne ograje, nadstreški za avto, inox ograje.

Zahtevaj ponudbo

EGOLES d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: streha, nadstreški, nadstreški za balkone, izolacija strehe, leseni nadstreški, nadstreški z lopo, strešne kritine, krovstvo, nadstreški za terase, krovec, menjava strehe, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, pločevinasta kritina, nadstreški za avto, vrtni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

MARČETA d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: kovane ograje, wpc ograje, samostojni nadstreški, balkonske ograje, ograje, nadstreški, pergole, nadstreški z lopo, inox ograje, zunanje ograje, vrtne ograje, pvc ograje, avtomobilski nadstrešek, kovinske ograje, nadstreški za terase, lesene ograje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: vrtne ograje, kuhinje po meri, kovane ograje, vrtni nadstreški, pohištvo po meri, mizarske storitve, ograje, nadstreški, pergole, wpc ograje, leseni nadstreški, mizarstvo, inox ograje, vgradne omare, panelne ograje, lesene ograje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Škofja Loka

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 1
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Spoštovani, ob desni strani hiše (slika je v priponki) želim postaviti konzolni nadstrešek za 1 avto z lopo in manjšo ograjo oz. vratci. Tam je prehod širine cm. Lopa bi bila postavljena tako, da bi bila daljša stran ob hiši. Dimenzije lope bi bile x cm. Ostali del do ograje s sosedom na desni strani bi bila še vratca ( cm) višine cca cm. Lopa bi imela krajši stranici zaprti, na zunanji stranici pa bi bila drsna ali navadna vrata, saj bo ob lopi le cm prostora. Del zunanje stranice je lahko v kombinaciji z lesom v barvi macesna, ki bi se lepo ujemal z lesenim nadstreškom v barvi macesna na zadnji strani hiše. Vratca ob lopi bi bila enokrilna, estetsko pa se morajo ujemati z lopo. Nadstrešek bi bil postavljen pred hišo tako, da bi bila ena konzola v isti liniji, kot zunanja stranica lope, druga konzola pa bi bila nekje v liniji desnega spodnjega okna. Streha nadstreška bi bila iz polikarbonatnih plošč. S čim bo prekrita lopa, naj predlaga izvajalec. Material naj bo takšen, da bo zagotavljal čim večjo obstojnost in čim manj potrebnega vzdrževanja. Ker je na desni strani hiše žleb, težav za ureditev odvodnjavanja ne bi bilo. Tla so asfaltirana. Zanima me , ali po izkopu temeljev za konstrukcijo izvajalec poskrbi za končno ureditev nastalih lukenj. Zahvaljujem se vam za poslane informacije in vas lepo pozdravljam.

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 60
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujemo izvajalca za izdelavo 2 nadstreškov pri novogradnji z ravno streho. Pred hišo - nadstrešek za 2 avtomobila 7x5m. Zadaj za hišo - nadstrešek terase + lopa - skupno 8,5x3m - pohodna streha - izhod iz sobe v mansardi. Nosilni stebri so betonski (zadaj že izdelani 8x 20x20), ostalo je planirana lesena konstrukcija.Hvala in lep pozdrav

Pergole

 • Površina pergole (v m2): 12
 • Material: Kovinska pergola
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Zdravo, Pergola nad teraso nosi vinsko trto, ni pokrita. Lesena pergola je dotrajala in jo je treba zamenjati. Opira se na hišo v dolžini 4 m in se od nje razteza 3 m daleč. Podprta je s stebroma izven terase, cm od hiše, ki sta visoka cm in 2 m vsaksebi. Želimo si kovinsko pergolo, da je ne bi bilo treba pogosto menjati, vendar je izgled pomemben. Nočemo sijajnega nerjavečega jekla, zdi se nam, da bi bilo še najboljše vremensko odporno (korten) jeklo. Hvala in lp