Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek na Vrhniki

26 izvajalcev v bližini

Že 2.512 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

11 najboljših ponudnikov nadstreškov Vrhnika, 2022

71 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

5,0
Marjan H. , pred 6 leti

Ponudnik je bil zelo odziven. Upošteval je moje želje, držal se je dogovorov, tako rokov kot tudi cene.

4,7
Darja J. , pred 5 leti

Hitro podal ponudbo, se držal rokov, dobro svetoval.

10+
Let na tržišču
Izbor strank 2016

Storitve: obnova stanovanja, alu ograje, vrtni nadstreški, prenova stanovanja, pvc ograje, nadstreški za avto, lesene ograje, balkonske ograje, prenova stanovanja na ključ, pergole, nadstreški za terase, ograje, wpc ograje, nadstreški z lopo, nadstreški, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

TADEJ ŠVIGELJ s.p.

5,0
1 ocena
5,0
APLIKON d.o.o. , pred 2 letoma

Ponudnik se drži rokov in cene, izdelek je kvaliteten. Mizarja sem po opravljenem delu kontaktirala še dvakrat za druga dela in vedno se je izkazal.

200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: nadstreški za terase, mizar, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, kuhinje po meri, leseni nadstreški, mizarske storitve, lesene stopnice, vgradne omare, pergole, mizarstvo, pohištvo po meri, avtomobilski nadstrešek, nadstreški, nadstreški za balkone, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo

KROVEC d.o.o.

4,5
13 ocen
5,0
Jože M. , pred 7 leti

Pohvalno, smo že naprej posredovali zadovoljstvo...

5,0
Klemen D. , pred 7 leti

Sem izbral Krovec d.o.o.. Streha že stoji in sem zelo zadovoljen!

5+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: pergole, nadstreški za avto, nadstreški z lopo, strešne kritine, prekrivanje strehe, menjava strehe, kritina, avtomobilski nadstrešek, leseni nadstreški, pločevinasta kritina, nadstreški, vrtni nadstreški, streha, krovec, kovinski nadstreški, samostojni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

KLEMEN TROBEC S.P.

5,0
6 ocen

Ponudnik se je takoj odzval na povpraševanje in v manj kot 1 tednu je bilo vse urejeno. Krasna ekipa in izredno timsko delo.

5,0
Darka Č. , pred 4 leti

Bil je zelo prijazen, vse se je dalo zmenit, prišel takrat, ko smo se dogovorili. Zelo zadovoljni!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: nadstreški za balkone, košnja trave, urejanje okolice in dvorišč, mizarske storitve, nadstreški z lopo, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), urejanje vrtov, krajinski arhitekti, vrtnarstvo, obrezovanje dreves, izdelava škarpe, vgradne omare, kuhinje po meri, mizarstvo, vrtni nadstreški, ureditev okolice.

Zahtevaj ponudbo

KOKO d.o.o.

4,6
38 ocen
5,0
Tanja T. , pred 7 leti

Korekten odnos, držijo se rokov, kvaliteta.

5,0
Mina S. , pred 7 leti

Držal se je roka in delo hitro in kvalitetno opravil.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: roloji, dvižna garažna vrata, pvc okna, garažna vrata po meri, pvc ograje, nadstreški za terase, pergole, vrtni nadstreški, nadstreški z lopo, leseni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, zamenjava notranjih vrat, nadstreški, nadstreški za avto, okna in vrata, strešna okna.

Zahtevaj ponudbo

TADEJ LENIČ S.P.

4,8
10 ocen
5,0
Mitja J. , pred 5 leti

Vse je bilo v redu. Ugodna cena, roka so se držali, dobro naredili. Seveda ga priporočam naprej!

5,0
Nevenka K. , pred 4 leti

Delo še ni bilo izvedeno. Izbrala sem ga, ker mi je deloval najbolj korekten izmed vseh ponudnikov. Samo še vreme počakamo, pa bo.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: strešne kritine, izolacija strehe, prekrivanje strehe, krovec, streha, krovstvo, pločevinasta kritina, menjava strehe, kritina, popravilo strehe.

Zahtevaj ponudbo

JERNEJ DEBEVC S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: vrtni nadstreški, pergole, nadstreški za balkone, nadstreški za terase, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, nadstreški z lopo, kovinski nadstreški, leseni nadstreški, nadstreški, samostojni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: leseni nadstreški, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, pohištvo po meri, mizar, lesene stopnice, nadstreški za terase, nadstreški za balkone, mizarstvo, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, nadstreški z lopo, pergole, vgradne omare, mizarske storitve, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: kovinske ograje, zasaditev vrta, pvc ograje, avtomobilski nadstrešek, panelne ograje, urejanje vrtov, alu ograje, krajinski arhitekti, kovane ograje, nadstreški za balkone, ograje, nadstreški za avto, vrtni nadstreški, vrtne ograje, vrtnarstvo, balkonske ograje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za terase, leseni nadstreški, vrtni nadstreški, samostojni nadstreški, nadstreški z lopo, nadstreški za balkone, avtomobilski nadstrešek, pergole, nadstreški, kovinski nadstreški, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: mizarstvo, nadstreški z lopo, pohištvo po meri, samostojni nadstreški, balkonske ograje, avtomobilski nadstrešek, vrtni nadstreški, pvc ograje, alu ograje, mizarske storitve, kovinski nadstreški, panelne ograje, lesene stopnice, lesene ograje, zunanje ograje, nadstreški za terase.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.