Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek na Vrhniki

29 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 2.829 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

13 najboljših ponudnikov nadstreškov Vrhnika, 2022

74 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

TADEJ ŠVIGELJ s.p.

5,0
3 ocene
5,0
APLIKON d.o.o. , pred 2 letoma

Ponudnik se drži rokov in cene, izdelek je kvaliteten. Mizarja sem po opravljenem delu kontaktirala še dvakrat za druga dela in vedno se je izkazal.

5,0
Senad S. , pred 3 meseci

Odzivni, prilagodljivi in prijazni. Kakovost izdelka je vrhunska.

200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: nadstreški za terase, vgradne omare, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, kuhinje po meri, nadstreški z lopo, mizarske storitve, lesene stopnice, mizarstvo, pergole, mizar, pohištvo po meri, avtomobilski nadstrešek, nadstreški, nadstreški za balkone, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Marjan H. , pred 6 leti

Ponudnik je bil zelo odziven. Upošteval je moje želje, držal se je dogovorov, tako rokov kot tudi cene.

4,7
Darja J. , pred 6 leti

Hitro podal ponudbo, se držal rokov, dobro svetoval.

10+
Let na tržišču
Izbor strank 2016

Storitve: obnova stanovanja, alu ograje, vrtni nadstreški, prenova stanovanja, panelne ograje, nadstreški za avto, vrtne ograje, balkonske ograje, prenova stanovanja na ključ, pergole, nadstreški za terase, ograje, wpc ograje, leseni nadstreški, nadstreški, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

KROVEC d.o.o.

4,5
14 ocen
5,0
Jože M. , pred 8 leti

Pohvalno, smo že naprej posredovali zadovoljstvo...

5,0
Klemen D. , pred 7 leti

Sem izbral Krovec d.o.o.. Streha že stoji in sem zelo zadovoljen!

5+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: pergole, nadstreški za avto, leseni nadstreški, strešne kritine, pločevinasta kritina, streha, krovstvo, avtomobilski nadstrešek, nadstreški z lopo, menjava strehe, nadstreški, vrtni nadstreški, kritina, popravilo strehe, kovinski nadstreški, samostojni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

KLEMEN TROBEC S.P.

5,0
6 ocen

Ponudnik se je takoj odzval na povpraševanje in v manj kot 1 tednu je bilo vse urejeno. Krasna ekipa in izredno timsko delo.

5,0
Darka Č. , pred 5 leti

Bil je zelo prijazen, vse se je dalo zmenit, prišel takrat, ko smo se dogovorili. Zelo zadovoljni!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: nadstreški za balkone, vrtnarstvo, urejanje okolice in dvorišč, mizarske storitve, leseni nadstreški, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), košnja trave, krajinski arhitekti, urejanje vrtov, obrezovanje dreves, izdelava škarpe, mizarstvo, kuhinje po meri, mizar, vrtni nadstreški, ureditev okolice.

Zahtevaj ponudbo

KOKO d.o.o.

4,6
38 ocen
5,0
Tanja T. , pred 8 leti

Korekten odnos, držijo se rokov, kvaliteta.

5,0
Mina S. , pred 7 leti

Držal se je roka in delo hitro in kvalitetno opravil.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: notranje žaluzije, dvižna garažna vrata, pvc okna, garažna vrata po meri, panelne ograje, nadstreški za terase, pergole, vrtni nadstreški, leseni nadstreški, nadstreški z lopo, avtomobilski nadstrešek, zamenjava notranjih vrat, nadstreški, nadstreški za avto, okna in vrata, lesena okna.

Zahtevaj ponudbo

TADEJ LENIČ S.P.

4,8
10 ocen
5,0
Mitja J. , pred 5 leti

Vse je bilo v redu. Ugodna cena, roka so se držali, dobro naredili. Seveda ga priporočam naprej!

5,0
Nevenka K. , pred 5 leti

Delo še ni bilo izvedeno. Izbrala sem ga, ker mi je deloval najbolj korekten izmed vseh ponudnikov. Samo še vreme počakamo, pa bo.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: strešne kritine, prekrivanje strehe, pločevinasta kritina, popravilo strehe, kritina, krovec, menjava strehe, streha, krovstvo, izolacija strehe.

Zahtevaj ponudbo

JERNEJ DEBEVC S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: vrtni nadstreški, pergole, nadstreški za balkone, nadstreški za terase, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, leseni nadstreški, kovinski nadstreški, nadstreški z lopo, nadstreški, samostojni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški z lopo, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, pohištvo po meri, vgradne omare, lesene stopnice, nadstreški za terase, nadstreški za balkone, mizar, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, leseni nadstreški, pergole, mizarstvo, mizarske storitve, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: kovinske ograje, zasaditev vrta, panelne ograje, avtomobilski nadstrešek, inox ograje, košnja trave, alu ograje, krajinski arhitekti, kovane ograje, nadstreški za balkone, ograje, nadstreški za avto, vrtni nadstreški, zunanje ograje, urejanje vrtov, balkonske ograje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za terase, nadstreški z lopo, vrtni nadstreški, samostojni nadstreški, leseni nadstreški, nadstreški za balkone, avtomobilski nadstrešek, pergole, nadstreški, kovinski nadstreški, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: mizar, leseni nadstreški, pohištvo po meri, samostojni nadstreški, balkonske ograje, avtomobilski nadstrešek, vrtni nadstreški, panelne ograje, alu ograje, mizarske storitve, kovinski nadstreški, inox ograje, lesene stopnice, vrtne ograje, lesene ograje, nadstreški za terase.

Zahtevaj ponudbo

SUAD ĆEHIĆ s.p.

 
0 ocen

Storitve: košnja trave, barvanje fasade, panelne ograje, leseni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, slikopleskarska dela, knauf predelne stene, wpc ograje, obnova kopalnice na ključ, hidroizolacija terase, polaganje tapet, hidroizolacija balkona, pleskanje, slikopleskarstvo, nadstreški za avto, epoksi premaz.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Storitve: alu ograje, pergole, balkonske ograje, samostojni nadstreški, nadstreški za avto, nadstreški, vrtni nadstreški, pvc ograje, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za balkone, wpc ograje, vrtne ograje, panelne ograje, kovinske ograje, kovinski nadstreški, leseni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.