Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek na Jesenicah

20 izvajalcev v bližini

Že 2.074 uporabnikov z Jesenic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

8 najboljših ponudnikov nadstreškov Jesenice, 2022

10+
Let na tržišču

Storitve: panelne ograje, kovinski nadstreški, nadstreški z lopo, kovane ograje, kovinske ograje, ograje, pergole, alu ograje, lesene ograje, balkonske ograje, leseni nadstreški, nadstreški za avto, samostojni nadstreški, wpc ograje, nadstreški, zunanje ograje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: samostojni nadstreški, kovinski nadstreški, nadstreški, prekrivanje strehe, krovec, nadstreški za balkone, streha, vrtni nadstreški, menjava strehe, avtomobilski nadstrešek, krovstvo, strešne kritine, pločevinasta kritina, nadstreški za avto, nadstreški za terase, popravilo strehe.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: avtomobilski nadstrešek, pergole, ograje, samostojni nadstreški, nadstreški za terase, nadstreški, zunanje ograje, vrtne ograje, balkonske ograje, lesene ograje, kovinski nadstreški, alu ograje, pvc ograje, inox ograje, leseni nadstreški, kovinske ograje.

Zahtevaj ponudbo

ALJOŠA MEDJA S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: panelne ograje, lesene ograje, kovinske ograje, pvc ograje, leseni nadstreški, nadstreški za balkone, nadstreški za avto, alu ograje, vrtni nadstreški, pergole, kovane ograje, samostojni nadstreški, ograje, inox ograje, balkonske ograje, avtomobilski nadstrešek.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: alu ograje, pohištvo po meri, lesene stopnice, nadstreški za avto, mizar, izdelava fasade, inox ograje, kovinski nadstreški, fasaderji, nadstreški z lopo, kovinske ograje, izolacija fasade, zunanje ograje, vgradne omare, obnova stanovanja, pergole.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: avtomobilski nadstrešek, nadstreški za avto, nadstreški za terase, montaža knaufa, pergole, knauf, nadstreški, kovinski nadstreški, vrtni nadstreški, leseni nadstreški, samostojni nadstreški, suhomontažna dela, knauf predelne stene, suhomontažni sistemi (knauf), knauf spuščeni stropi, knauf strop.

Zahtevaj ponudbo

NIKIBAU d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: prenova stanovanja na ključ, hiša na ključ, kopalnica na ključ, krajinski arhitekti, vrtnarstvo, asfaltiranje dvorišča, fasaderstvo, tlakovanje, rušitvena dela, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), izkop kanalov, zasaditev vrta, obnova stanovanja, urejanje vrtov, asfaltiranje & tlakovanje, tlakovanje dvorišča.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: leseni nadstreški, knauf strop, popravilo strehe, stenske obloge, fasaderji, pleskarji, slikopleskarstvo, lakiranje parketa, samostojni nadstreški, izolacija strehe, knauf predelne stene, vrtni nadstreški, beljenje, linolej, prenova fasade, pleskanje stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Jesenice

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 5
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Imam novo gradno hiše rad bi postavil 2 nadstreška Desna stran bi imela 3 parkirna mesta 2 odprta 1 zaprta leva stran pa 2 odprta mesta pa če bi bilo možno brez stebrov oz. Čim man stebrov narejene bojo škarfe in bi naslonu streho na škarfo bi pa želu da bi se dogovoril za vaš ogled in za dogovor o naj bolši izvedbi in seveda cen vam posredujem sliko hiše in dvorišča najlepša hvala za vaš odgovor

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 32
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Nadstrešek za teraso nad garažo. Mere terase pribl. x cm. Terasa pozidana naokoli s siporeksom, tla betonska plošča + estrih + ploščice. Zid hiše beton + izolacija. Nad to teraso želimo nadstrešek, ker je na terasi problem zamakanja (slabo izvedena hidroizolacija). Nadstrešek mora kljubovati snegu in vetru. LP

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 18
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Lesen nadstrešek lepljen les, z ene strani vpet na balkon nad teraso dimenzija terase Dolžina cm Širina cm Višina nosilci spredaj cm Kritina valovita ali leksan. Obroba na zgornji strani cca 35 cm, kjer bo nadstrešek pripet na zgornji balkon. Alu žleb rjav, pripet z alu kljukami na spodnji strani