Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Idriji


Že 869 uporabnikov iz Idrije je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov nadstreškov Idrija, 2022

2 zaključena projekta s povprečno oceno 5,0

TOMAŽ KAVČIČ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Ljudmila C. B. , pred 2 letoma

Smo bili zadovoljni.

10+
Let na tržišču

Storitve: stenske obloge, polaganje tlakovcev, nadstreški za avto, asfaltiranje, popravilo strehe, knauf spuščeni stropi, tlakovanje, zidarska dela, streha, nadstreški z lopo, tlakovanje dvorišča, krovec, krovstvo, kovinski nadstreški, vrtni nadstreški, gradbena dela.

Zahtevaj ponudbo

Simon Demšar, s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Matija P. , pred 1 letom

Simon Demšar, s.p. je pergolo lepo in dobro oblikoval ter profesionalno izvedel - vse se je ujemalo, nič ni manjkalo in v 4h je bila dokončana.

5+
Let na tržišču

Storitve: alu vhodna vrata, kovinski nadstreški, okna in vrata, nadstreški za balkone, lesena vhodna vrata, lesene stopnice, leseni nadstreški, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, notranja vrata, kuhinje po meri, drsna vrata, pohištvo po meri, vgradne omare, pvc okna, menjava oken.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: pergole, avtomobilski nadstrešek, leseni nadstreški, nadstreški za terase, samostojni nadstreški, kovinski nadstreški, nadstreški za avto, vrtni nadstreški, nadstreški za balkone, nadstreški, nadstreški z lopo.

Zahtevaj ponudbo

SIMON VIDMAR s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški z lopo, pergole, nadstreški za balkone, pločevinasta kritina, kovinski nadstreški, nadstreški, streha, nadstreški za terase, avtomobilski nadstrešek, izolacija strehe, kritina, vrtni nadstreški, strešne kritine, samostojni nadstreški, leseni nadstreški, prekrivanje strehe.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Idrija

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 1
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Prosim za ponudbo konzolnega nadstreška cca. 5 x 3,5 m. Konzole bi pritrdili na podporni zid debeline 0,3 m in vzdolž podpornega zidu. Višina konzole nad podpornim zidom je cca.1 m. Koliko konzol dolžine 3,5 m bi bilo potrebnih ne vem. Na konzole bi pritrdili še prečne nosilce na katere bi pritrdili polikarbonatno kritino debelene 6 mm. Plošče že imam. Nosilnost konstrukcije na bi bila za cca. 0,5 m mokrega snega. Hvala! Lp.

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 1
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, prosil bi za svetovanje in ponudbo za izgradnjo nadstreška za avtomobil ob stanovanjskem bloku s situacijo kot je na priloženi sliki. Bok avtomobila bi bil ob steni. Teren ni povsem raven ampak ima manjši padec. Dimenzija nadstreška bi bila cca 5x3m. Pozimi naj se sneg ne bi nabiral ob steni zaradi vlage. Prosim za nasvet, katera rešitev bi bila najboljša, po možnosti s skico, lahko v nekaj variantah. Zame bi bile boljše rešitve s padcem strehe od stene zaradi snega, ki ga je v naših krajih precej (Idrija).

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Potrebovali bi kovinski konzolni nadstrešek za dva avtomobila! Ponudba lahko vključuje tudi izvedbo temeljev za konzole! Ker je zaradi neravnosti terena in blizine hiše verjetno nemogoce postaviti nadstreske, ki so dimenzijsko že izdelani,bo verjetno potrebna unikatna izdelava! Dimenzije 5×6. Hvala za ponudbo in lp