Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Medvodah

127 izvajalcev v bližini
9 še na voljo

Že 2.748 uporabnikov iz Medvod je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

13 najboljših ponudnikov nadstreškov Medvode, 2022

66 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

GREGOR LIPIČ S.P.

4,3
1 ocena
4,3
Martina H. , pred 1 letom

Resen, drži se dogovorov, vedno dosegljiv, odgovori na vse dileme in vprašanja. Gregor Lipič nam je lepo uredil nadstrešek.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: pergole, nadstreški za balkone, vrtni nadstreški, kovinski nadstreški, samostojni nadstreški, nadstreški, avtomobilski nadstrešek, nadstreški z lopo, nadstreški za terase, nadstreški za avto, leseni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

KOKO d.o.o.

4,6
38 ocen
5,0
Tanja T. , pred 8 leti

Korekten odnos, držijo se rokov, kvaliteta.

5,0
Mina S. , pred 7 leti

Držal se je roka in delo hitro in kvalitetno opravil.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: notranje žaluzije, dvižna garažna vrata, pvc okna, garažna vrata po meri, panelne ograje, nadstreški za terase, pergole, vrtni nadstreški, leseni nadstreški, nadstreški z lopo, avtomobilski nadstrešek, zamenjava notranjih vrat, nadstreški, nadstreški za avto, okna in vrata, lesena okna.

Zahtevaj ponudbo

DAVID OBLAK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Remic M. , pred 9 meseci

David Oblak s.p. nam je prekril streho. Ugodna cena, vse v skladu z dogovorom.

Storitve: pergole, prenova stanovanja na ključ, samostojni nadstreški, kritina, nadstreški, adaptacija stanovanja, kovinski nadstreški, prenova stanovanja, izolacija strehe, nadstreški za balkone, krovstvo, menjava strehe, prekrivanje strehe, nadstreški za terase, krovec, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Tone P. , pred 1 letom

Cena, izvedba odlično. Priporočam podjetje LAMONT za prekrivanje strehe!

5,0
Bogdan J. , pred 5 leti

Pohvalim lahko vse - od ponudbe, do izvedbe in cene.

10+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: krovstvo, kritina, menjava strehe, popravilo strehe, streha, strešne kritine, pločevinasta kritina, izolacija strehe, prekrivanje strehe, krovec.

Zahtevaj ponudbo

KLEMEN TROBEC S.P.

5,0
6 ocen

Ponudnik se je takoj odzval na povpraševanje in v manj kot 1 tednu je bilo vse urejeno. Krasna ekipa in izredno timsko delo.

5,0
Darka Č. , pred 4 leti

Bil je zelo prijazen, vse se je dalo zmenit, prišel takrat, ko smo se dogovorili. Zelo zadovoljni!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: nadstreški za balkone, vrtnarstvo, urejanje okolice in dvorišč, mizarske storitve, leseni nadstreški, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), košnja trave, krajinski arhitekti, urejanje vrtov, obrezovanje dreves, izdelava škarpe, mizarstvo, kuhinje po meri, mizar, vrtni nadstreški, ureditev okolice.

Zahtevaj ponudbo

MIHA VOJE S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Mojca T. , pred 1 letom

Za nadstrešek za avto smo vzeli podjetje MIHA VOJE S.P. Kvalitetno, brez odlaganja začetka del, natančnost in strokovnost, svetovanje.

Storitve: pločevinasta kritina, krovstvo, strešne kritine, streha, popravilo strehe, izolacija strehe, kritina, krovec, prekrivanje strehe, menjava strehe.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: zasteklitev terase, kovinske ograje, pvc okna, steklarstvo, pvc/alu okna, nadstreški za terase, zimski vrt in zasteklitev balkona, zamenjava notranjih vrat, pergole, zimski vrt, inox ograje, balkonske ograje, okna, kuhinjsko steklo, lesene ograje, avtomobilski nadstrešek.

Zahtevaj ponudbo

G.OGRINC d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: alu ograje, lesene ograje, balkonske ograje, vrtni nadstreški, zunanje ograje, panelne ograje, inox ograje, kovinski nadstreški, kovinske ograje, nadstreški z lopo, samostojni nadstreški, ograje, kovane ograje, avtomobilski nadstrešek, nadstreški, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: prekrivanje strehe, nadstreški za balkone, vgradne omare, pločevinasta kritina, kovinski nadstreški, nadstreški, vrtni nadstreški, krovec, krovstvo, lesene stopnice, nadstreški za avto, kritina, mizarstvo, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za terase, mizar.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: nadstreški, vrtne ograje, wpc ograje, ograje, lesene ograje, nadstreški za avto, nadstreški za balkone, balkonske ograje, pergole, avtomobilski nadstrešek, kovinske ograje, nadstreški za terase, kovane ograje, inox ograje, panelne ograje, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

TK DILCA d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: vrtni nadstreški, nadstreški za balkone, izolacija strehe, nadstreški, leseni nadstreški, strešne kritine, nadstreški za terase, kritina, samostojni nadstreški, pločevinasta kritina, nadstreški za avto, menjava strehe, kovinski nadstreški, avtomobilski nadstrešek, prekrivanje strehe, popravilo strehe.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za avto, kovinski nadstreški, vrtni nadstreški, samostojni nadstreški, nadstreški z lopo, nadstreški za terase, nadstreški, pergole, avtomobilski nadstrešek, leseni nadstreški, nadstreški za balkone.

Zahtevaj ponudbo

ŠENICA IVAN S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: kovinski nadstreški, nadstreški z lopo, krovec, avtomobilski nadstrešek, prekrivanje strehe, strešne kritine, menjava strehe, popravilo strehe, leseni nadstreški, streha, izolacija strehe, nadstreški za avto, vrtni nadstreški, samostojni nadstreški, kritina, pločevinasta kritina.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Medvode

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Zdravo, Dve možni varianti kovinskega pocinkanega in barvanega nadstreška, streha metrapan 1 -3 cm izolacije, izdelava in montaža. Ena varianta je konzolni nadstrešek, druga navadni nadstrešek. Okvirni načrti in dimenzije so v priloženih slikah. Površina je tlakovana s tlakovci, spodaj tamponski šoder. Hvala in lp

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Potrebujem kovinski nadstrešek za 2 avta, tloris je bolj trikoten 7 x 7 x 7 m = cca 23 m2,lokacija: Rakovnik 87, Medvode. Na eni strani bi bil nadstrešek lahko pritrjen na škarfo, na drugi bi lahko sam naredil točkovne temelje. Prilagam 3 fotke. Prosim za okviren predračun; na primer za varianto vroče pocinkano železo prekrito s Lexanom ali pločevino. Hvala.

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška: 15 m2
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Potrebovali bi nadstrešek za zaščito balkona lahko je lesen ali kovinski tudi plastična zaščita kaj ugodnega ,tako da prosimo za ponudbo koliko priblizno bi prišlo prav tako pa bi hkrati naročili izdelavo obrobe za balkon v velikosti 8,20 m dolžina in 11 širina. v prilogi nekaj slik balkona kjer bi se delalo in priblizno kaj bi si želeli imeti Hvala in lp