Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek na Goriškem

19 izvajalcev v bližini
4 še na voljo

15 najboljših ponudnikov nadstreškov Goriška, 2022

50 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

NUSRET LOZIĆ S.P.

4,7
4 ocene
5,0
Romana P. , pred 1 letom

Za fasado smo vzeli NUSRET LOZIĆ S.P. Ponudnik se je odzval takoj, svetoval nam je pri izbiri materiala, delo je opravil strokovno in kvalitetno tako da sem res zadovoljna.

3,7
Martina S. , pred 1 letom

Je hitro prišel.

Se mu je pa tudi mudilo.

Hvala

100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2020

Storitve: pleskarji, pleskanje, beljenje, nadstreški z lopo, temeljna plošča, gradnja hiše na ključ, nadstreški za avto, izdelava fasade, zidarska dela, vrtni nadstreški, kovinski nadstreški, fasaderji, obnova stanovanja, zidarstvo, krovec, streha.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Aljoša B. , pred 2 letoma

Edini, ki je poklical, smo bili zelo zadovoljni.

5,0
Emil R. , pred 2 letoma

Zelo natančni in kvalitetni. Priporočam tudi drugim.

200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: tende, avtomobilski nadstrešek, samostojni nadstreški, zunanje žaluzije, vrtni nadstreški, rolo senčila, nadstreški z lopo, nadstreški, notranje žaluzije, adaptacija stanovanja, rolete, roloji, nadstreški za terase, žaluzije, komarniki, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo

AL-MEX d.o.o.

4,4
9 ocen
5,0
Andrej V. , pred 1 letom

Vse ok in nad pričakovanji!

5,0
Srečka B. , pred 1 letom

Hitro in prijazno se je odzval. Presenetljivo hitra in kvalitetna izdelava. Hitra in zelo urejena in v celoti očiščena montaža. Najbolj seveda sem bila zadovoljna z zmerno ceno. Same pohvale!!

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: plastična okna, vrata, zunanje žaluzije, pvc/alu okna, rolo senčila, strešna okna, okna, notranje žaluzije, zamenjava notranjih vrat, notranja vrata, lesena okna, polkna, drsna vrata, okna in vrata, vhodna vrata, alu vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

TRAJCHE ARSOV S.P.

4,7
2 oceni
Preverjen izvajalec

Storitve: avtomobilski nadstrešek, pergole, ograje, kovinske ograje, wpc ograje, alu ograje, pvc ograje, samostojni nadstreški, nadstreški za avto, lesene ograje, nadstreški za balkone, inox ograje, leseni nadstreški, panelne ograje, vrtni nadstreški, balkonske ograje.

Zahtevaj ponudbo

EVGEN KAVČIČ S.P.

4,5
27 ocen
5,0
Nadzorni o. v. s. v. P. , pred 6 leti

Ponudnik je bil korekten v vseh pogledih, zato smo z njim sklenili pogodbo, ki se je je držal do zadnje pike. Vse kar je bilo dogovorjeno, je izpolnil in sicer rok, kvaliteto in ceno, skratka, dandanes težko dobiš tako korektnega izvajalca kot je g. Kavčič. Res naše naročilo ni bilo veliko, pa mu zaradi tega ni bilo težko delo opraviti. Ker je naredil ograjo pri vhodu v večstanovanjsko stavbo, bomo z veseljem g. Kavčiča priporočili tudi drugim stanovanjskim blokom. Dobili smo tudi popust na skupno ceno, ker smo plačali v roku 8 dni.

5,0
Igor T. , pred 5 leti

Korektnost, profesionalnost in hiter odziv.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: vrtne ograje, kovinske ograje, kovane ograje, lesene ograje, inox ograje, balkonske ograje, pvc ograje, ograje, zunanje ograje, alu ograje, wpc ograje, panelne ograje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: nadstreški za terase, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, popravilo strehe, menjava strehe, krovec, krovstvo, pergole, strešne kritine, nadstreški za balkone, nadstreški z lopo, pločevinasta kritina, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, nadstreški za avto, kritina.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški z lopo, pergole, kovinski nadstreški, nadstreški, kuhinje po meri, nadstreški za terase, montaža pohištva, leseni nadstreški, vrtni nadstreški, mizar, mizarske storitve, lesene stopnice, nadstreški za balkone, pohištvo po meri, avtomobilski nadstrešek, montaža kuhinje.

Zahtevaj ponudbo

GRADIMPEX d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: gradbena podjetja, vrtni nadstreški, nadstreški, gradbena dela, leseni nadstreški, hiša na ključ, zidarstvo, krovstvo, gradnja hiše na ključ, kritina, gradnja hiše, nadstreški za avto, nadstreški za balkone, samostojni nadstreški, popravilo strehe, temeljna plošča.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Storitve: vrtni nadstreški, mizarske storitve, leseni nadstreški, nadstreški z lopo, nadstreški za balkone, mizar, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za terase, lesene stopnice, vgradne omare, kovinski nadstreški, samostojni nadstreški, pergole, nadstreški za avto, mizarstvo, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo

AMAS d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: leseni nadstreški, nadstreški, ograje, alu ograje, lesene ograje, wpc ograje, nadstreški za balkone, vrtni nadstreški, samostojni nadstreški, nadstreški za avto, nadstreški za terase, kovane ograje, pergole, avtomobilski nadstrešek, zunanje ograje, balkonske ograje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški, vrtne ograje, samostojni nadstreški, panelne ograje, pergole, leseni nadstreški, nadstreški za avto, alu ograje, wpc ograje, vrtni nadstreški, kovane ograje, balkonske ograje, nadstreški z lopo, inox ograje, zunanje ograje, kovinske ograje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: prenova fasade, urejanje okolice in dvorišč, streha, pleskanje šol in vrtcev, košnja trave, nadstreški za balkone, izkop, gradbena dela, popravilo strehe, zidarstvo, apneni omet, kritina, temeljna plošča, kamnoseštvo, polaganje ploščic, epoksi tlaki.

Zahtevaj ponudbo

COMPENDIUM d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: kovinski nadstreški, leseni nadstreški, vrtni nadstreški, mizarstvo, nadstreški za terase, pohištvo po meri, mizarske storitve, kuhinje po meri, nadstreški za avto, mizar, pergole, avtomobilski nadstrešek, lesene stopnice, nadstreški, samostojni nadstreški, nadstreški za balkone.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški z lopo, kovane ograje, električne inštalacije, nadstreški za balkone, pvc ograje, ograje, wpc ograje, napeljava elektrike, leseni nadstreški, inox ograje, samostojni nadstreški, pergole, elektroinštalacije, zunanje ograje, kovinske ograje, alu ograje.

Zahtevaj ponudbo

GEORGIEVI d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: ograje, kovinski nadstreški, nadstreški za avto, alu ograje, nadstreški, kovane ograje, wpc ograje, balkonske ograje, pergole, lesene ograje, nadstreški za terase, leseni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, samostojni nadstreški, kovinske ograje, pvc ograje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.