Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Rogaški Slatini

13 izvajalcev v bližini

Že 1.399 uporabnikov iz Rogaške Slatine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov nadstreškov Rogaška Slatina, 2022

19 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,4

5,0
Bojana K. , pred 4 leti

Zelo sem zadovoljna s ponudnikom in izvedbo. Tako kot smo se dogovorili tako je bilo narejeno. Cenovno super! Priporočam!

5,0
Majda G. , pred 3 leti

Vse je bilo tako kot smo se dogovorili in je zelo korekten in zanesljiv, drži se rokov.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: zunanje ograje, kovinske ograje, balkonske ograje, pergole, lesene ograje, nadstreški, leseni nadstreški, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, wpc ograje, vrtne ograje, panelne ograje, inox ograje, vrtni nadstreški, nadstreški za terase, kovane ograje.

Zahtevaj ponudbo

KRISTALGLAS d.o.o.

4,7
13 ocen
5,0
Stojan O. , pred 4 leti

Prijazni, strokovni in držali so se rokov. Zadovoljen!

5,0
Marija B. , pred 10 meseci

Odločili smo se za ponudnika Kristalglas d.o.o. Z izvajalcem smo bili zelo zadovoljni, priporočam!

5+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
20+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: menjava oken, steklarstvo, steklena vrata, pvc/alu okna, pvc okna, stekleni nadstreški, steklena ograja, kuhinjsko steklo, les/alu okna, alu okna, tuš kabine po meri, balkonska vrata, okna, plastična okna, lesena okna, strešna okna.

Zahtevaj ponudbo

HOSEKRA d.o.o.

4,5
2 oceni
5,0
Damjan K. , pred 1 letom

Hosekra d.o.o. so nam naredili nadstrešek za avto. Zadovoljni!

4,0
Branko G. , pred 1 letom

HOSEKRA d.o.o. so nam prekrivali streho. Smo bili zadovoljni.

10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: menjava strehe, nadstreški za avto, krovec, kritina, nadstreški za balkone, nadstreški z lopo, pločevinasta kritina, samostojni nadstreški, prekrivanje strehe, nadstreški, strešne kritine, streha, nadstreški za terase, izolacija strehe, leseni nadstreški, pergole.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Rogaška Slatina

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška: 113 m2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Nadstrešek nad restavracijo 25 x 3,5, drugi nadstrešek 7,5 x 3,5 pri vhodu ter stranki nadstrešek 10 x 2. pošiljamo povpraševanje za izdelavo nadstreškov pri objektu ŠPORT HOTELA GO v Rogaški Slatini. V prilogi je popis GO del, načrt in navodilo za izdelavo ponudbe. Severna fasada je v načrtih pod. št.21 PZI, to je prednja stran z nadstreški. 1. leva stran terasa restavracije 24.7 x3.5 m 2. na sredini je vhod 7.5 x 3.5m Pod. št. 1 in 2 nadstreška sta na čelni fasadi hotela zato želimo vertikalne stebre fi 20 ali temu ustrezen kvadrat. Kritina sendvič pločevina. 3. vzhodna stran nadstrešek-kuhinja 10 x 2m Pod.št. je stranski vhod, material po vaši izbiri Možen je ogled objekta po predhodni najavi. Prosimo, da vašo ponudbo posredujete v excelu - do 20 .4 . 1 . na mail: janez.gobec@t-1.si Morebitna vprašanja posredujte pisno ali tel. in vam bomo odgovorili. Lep pozdrav! Janez