Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Črnomlju

10 izvajalcev v bližini

Že 1.209 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov nadstreškov Črnomelj, 2022

10+
Let na tržišču

Storitve: balkonska vrata, dvižna garažna vrata, lesena okna, menjava oken, vhodna stanovanjska vrata, pvc vhodna vrata, alu okna, zamenjava notranjih vrat, okna, plastična okna, alu vhodna vrata, les/alu okna, pergole, sekcijska garažna vrata, nadstreški za terase, strešna okna.

Zahtevaj ponudbo

FOOCUS d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: urejanje okolice in dvorišč, kovinski nadstreški, fasade, prenova stanovanja na ključ, samostojni nadstreški, estrih, gradnja hiše na ključ, prenova stanovanja, izdelava tlakov in ometov, lesene ograje, ograje, nadstreški za avto, vrtnarstvo, nadstreški z lopo, epoksi tlaki, zasaditev vrta.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za terase, rolo senčila, drsna vrata, zunanje ograje, inox ograje, žaluzije, avtomobilski nadstrešek, senčila, kovinski nadstreški, lesene terase, menjava oken, komarniki, lesene ograje, nadstreški za balkone, panelne ograje, pvc ograje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: avtomobilski nadstrešek, wpc ograje, kovane ograje, pvc ograje, nadstreški, ograje, nadstreški za avto, zunanje ograje, nadstreški za balkone, samostojni nadstreški, lesene ograje, pergole, vrtne ograje, kovinski nadstreški, panelne ograje, kovinske ograje.

Zahtevaj ponudbo

ROK POGLAJEN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: nadstreški z lopo, nadstreški, kritina, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, krovstvo, nadstreški za avto, izolacija strehe, krovec, streha, pergole, menjava strehe, strešne kritine, pločevinasta kritina, samostojni nadstreški, prekrivanje strehe.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Črnomelj

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 1
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, Prosim za ponudbo za kovinski nadstrešek za en avto: - na štirih stebrih, sprednji in zadnji stebri pomaknjeni v notranjost - ravna streha - barva antracit - dve bočni stranici zaprti z lesenimi letvami - dimenzije nadstreška predlagajte sami, za srednje velik avto - postavitev na asfaltiran teren, Hvala in lp