Zahtevaj brezplačne ponudbe za nadstrešek v Črnomlju


Že 1.304 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov nadstreškov Črnomelj, 2022

FOOCUS d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: panelne ograje, kovinski nadstreški, alu ograje, gradnja hiše na ključ, prenova stanovanja na ključ, nadstreški za balkone, nadstreški za avto, urejanje okolice in dvorišč, epoksi premaz, prenova stanovanja, leseni nadstreški, fasaderji, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, urejanje vrtov, ureditev okolice.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: avtomobilski nadstrešek, ograje, wpc ograje, vrtne ograje, nadstreški, alu ograje, nadstreški za avto, inox ograje, nadstreški za terase, nadstreški za balkone, panelne ograje, pergole, kovane ograje, kovinski nadstreški, pvc ograje, balkonske ograje.

Zahtevaj ponudbo

ROK POGLAJEN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: leseni nadstreški, nadstreški, krovec, avtomobilski nadstrešek, kovinski nadstreški, streha, nadstreški za avto, izolacija strehe, kritina, pločevinasta kritina, pergole, krovstvo, strešne kritine, prekrivanje strehe, nadstreški za balkone, popravilo strehe.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako dobro zaščito mojemu avtomobilu nudi nadstrešek?

  Nadstrešek bo vaše vozilo obranil pred točo, dežjem, snegom in pred prekomerno izpostavljenostjo sončnim žarkom. Nadstreški sicer ne nudijo tako dobre zaščite kot garaža, a vseeno pripomorejo k temu, da bo vaše vozilo lepo ohranjeno dlje časa.

 • Kakšne so prednosti avtomobilskega nadstreška v primerjavi z garažo?

  Tako kot garaža bo tudi nadstrešek vaš avto obranil pred zunanjimi vplivi, njegova prednost je predvsem ta, da je cenejši in ga je enostavneje postaviti.

 • Kateri material je najprimernejši za gradnjo nadstreška?

  Nadstreški so lahko leseni ali kovinski/jekleni. Oboji imajo svoje prednosti in lsabosti. Leseni nadstreški se lažje in hitreje izdelajo in montirajo, po drugi strani pa so bolj občutljivi na vremenske vplive in potrebujejo več vzdrževanja kot kovinski oziroma jekleni nadstreški. Kovinski nadstreški so medtem bolj vzdržljivi, prav tako so na voljo v mnogih različnih oblikah in barvah. Tako leseni kot kovinski nadstreški pa so načeloma trpežni in imajo ob primernem vzdrževanju zelo dolgo življenjsko dobo, zato vam priporočamo, da nadstrešek izberete predvsem po videzu - odločite se za takšnega, ki se bo najbolj podal vašemu dvorišču in vašim preferencam.

 • Ali potrebujem za gradnjo avtomobilskega nadstreška posebno dovoljenje?

  Za nadstreške za en ali dva avtomobila ne potrebujete gradbenega dovoljenja, je pa to potrebno pridobiti v primeru, da vaš nadstrešek meri več kot 20m2.

Nedavna povpraševanja za nadstreške, Črnomelj

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 1
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, Prosim za ponudbo za kovinski nadstrešek za en avto: - na štirih stebrih, sprednji in zadnji stebri pomaknjeni v notranjost - ravna streha - barva antracit - dve bočni stranici zaprti z lesenimi letvami - dimenzije nadstreška predlagajte sami, za srednje velik avto - postavitev na asfaltiran teren, Hvala in lp