Zahtevaj brezplačne ponudbe za garažna vrata v Črnomlju

25 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 1.303 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov garažnih vrat Črnomelj, 2022

191 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

KIP KOP d.o.o.

4,6
160 ocen
5,0
Peter F. K. , pred 3 leti

Zelo profesionalni od pričetka razgovorov do zaključka del.

5,0
Daniela J. , pred 1 letom

Garažna vrata smo naročili pri KIP KOP d.o.o.. Izvajalec se je drzal rokov in bilo je lepo narejeno in na koncu pospravljeno.

10+
Let na tržišču
200+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: vrtne ograje, lesene ograje, garažna vrata po meri, sekcijska garažna vrata, peči za ogrevanje, inox ograje, peči in kotli, peči na drva, centralne peči na drva, plinski kamini, kamini, balkonske ograje, zunanje ograje, plinska peč, alu ograje, rolo garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

NIX d.o.o.

4,7
31 ocen
5,0
Stane S. , pred 1 letom

Ugodno, hitro, kvalitetno... Vse pohvale ekipi NIX.

5,0
Dušan M. , pred 1 letom

NIX d.o.o. so nam montirali toplotno črpalko. Korektno, ocena pet.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: toplotna črpalka voda/voda, toplotne črpalke, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka zemlja/voda, toplotna črpalka zrak/voda, toplotna črpalka za sanitarno vodo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: rolo garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, dvižna garažna vrata, sekcijska garažna vrata, garažna vrata, garažna vrata po meri.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, rolo garažna vrata, lesena vhodna vrata, alu okna, notranja vrata, balkonska vrata, pvc vhodna vrata, alu vhodna vrata, dvokrilna garažna vrata, lesene stopnice, plastična okna, garažna vrata po meri, okna, sekcijska garažna vrata, mizar, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo

INSTALACIJA d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: toplotna črpalka zemlja/voda, menjava oken, pohištvo po meri, vhodna stanovanjska vrata, mizar, balkonska vrata, alu vhodna vrata, vhodna vrata, drsna vrata, kuhinje po meri, garažna vrata, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka za ogrevanje, lesena vhodna vrata, lesene stopnice, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: pvc vhodna vrata, montaža pohištva ikea, alu okna, plastična okna, sestavljanje pohištva, sekcijska garažna vrata, pohištvo po meri, kuhinje po meri, mizarstvo, rolo garažna vrata, garažna vrata, menjava oken, balkonska vrata, garažna vrata po meri, lesena vhodna vrata, okna in vrata.

Zahtevaj ponudbo

Miha Širaj, s.p.

 
0 ocen

Storitve: sekcijska garažna vrata, alu okna, rolo garažna vrata, garažna vrata po meri, garažna vrata, notranja vrata, vhodna vrata, balkonska vrata, dvokrilna garažna vrata, vrata, les/alu okna, plastična okna, pvc okna, lesena okna, pvc vhodna vrata, strešna okna.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: okna in vrata, garažna vrata, pvc/alu okna, rolo garažna vrata, vrata, notranja vrata, balkonska vrata, menjava oken, okna, zamenjava notranjih vrat, dvižna garažna vrata, strešna okna, lesena okna, pvc okna, vhodna stanovanjska vrata, sekcijska garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Miha Širaj, s.p.

 
0 ocen

Storitve: dvokrilna garažna vrata, garažna vrata, pvc vhodna vrata, plastična okna, okna in vrata, drsna vrata, vhodna stanovanjska vrata, menjava oken, lesena vhodna vrata, vrata, rolo garažna vrata, zamenjava notranjih vrat, garažna vrata po meri, lesena okna, pvc/alu okna, dvižna garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

IVAN UMOLAC s.p.

 
0 ocen

Storitve: drsna vrata, pvc okna, vhodna stanovanjska vrata, vrata, les/alu okna, dvokrilna garažna vrata, pvc vhodna vrata, sekcijska garažna vrata, okna in vrata, okna, menjava oken, strešna okna, lesena okna, notranja vrata, lesena vhodna vrata, pvc/alu okna.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšna je razlika med klasičnimi in sekcijskimi dvižnimi garažnimi vrati?

  Klasična garažna vrata se v enem kosu dvigajo pod strop, sekcijska pa se med dviganjem lomijo v lamele in se pod stropom spet sestavijo. Sekcijska garažna vrata nudijo boljšo izolacijo, zato so bolj primerna za garaže stanovanjskih hiš, medtem ko so klasična dvižna vrata dobra rešitev za samostoječe garaže, kjer izolacija ni tako pomembna.

 • Katera garažna vrata so primerna zame?

  Katere vrste garažnih vrat so primerne za vas, je odvisno od vaših želja in specifik vaše garaže. Če želite v garaži prihraniti kar največ prostora, se odločite za dvižna garažna vrata. Če to ni mogoče (ker imate na primer na stropu garaže shrambo ali kable), se odločite za stranska sekcijska garažna vrata. Če pa imate zunaj garaže več prostora kot v garaži sami, se odločite za dvokrilna garažna vrata, ki se odpirajo navzven. V vse vrste garažnih vrat je mogoče montirati tudi osebni prehod, ki vam bo prišel prav predvsem v primeru, da je garaža povezana z bivalnimi prostori.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu garažnih vrat?

  Če je garaža del hiše, bodite pozorni na to, da zaradi garažnih vrat ne boste imeli toplotnih izgub. Poskrbite, da bodo iz primernih materialov in dovolj debele stene, da bodo zagotavljala primerno toplotno izolacijo. Prav tako je pomembno, da izberete varna garažna vrata, ki so testirana proti vlomom in ki imajo dolgo garancijo.

Nedavna povpraševanja za garažna vrata, Črnomelj

Garažna vrata - drugi materiali

 • Kakšen tip vrat želite?: Sekcijska dvižna vrata
 • Število garažnih vrat: 2
 • Želite električni pogon?: Da
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Gre za dvoja vrata in sicer mere prve odprtine: cm višine x cm širine, mere druge odprtine: cm višine x cm širine... Zanima me ali imate v ponudbi tudi vrata ki so v enem kosu in se zapirajo pod strop-dvižna garažna vrata s pogonom. Zanimajo me tudi enodelna dvižna vrata. Hvala in LP

Garažna vrata - drugi materiali

 • Kakšen tip vrat želite?: Sekcijska dvižna vrata
 • Število garažnih vrat: 4
 • Želite električni pogon?: Da
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Za gospodarsko-kmetijsko poslopje potrebujem 4 garažna vrata, odpirala se ne bodo veliko razen največja katera pa bi želel imeti industrijska. Dimenzije so sledeče: x x z malimi vhodnimi vrati x industrijska x Prosim za ponudbo z opcijo dobave v imitaciji lesa in z svetlobnimi odprtinami, nujno na elektro pogon in daljinca. Po pridobljenih ponudbah se bi odločil za ogled, če je možno med vikendom saj sem od pon do pet v službi do 18.00 ure. Hvala, lp