Zahtevaj brezplačne ponudbe za garažna vrata v Ilirski Bistrici

19 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 1.092 uporabnikov iz Ilirske Bistrice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

7 najboljših ponudnikov garažnih vrat Ilirska Bistrica, 2022

45 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

5,0
Katja L. , pred 6 leti

S podjetjem smo bili zelo zadovoljni. Vse je potekalo tako kot smo se dogovorili. Zagotovo priporočam!

5,0
Aleksander K. , pred 2 letoma

Rok dobave, kot je bilo dogovorjeno.

5+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: zasteklitev terase, menjava oken, komarniki, vhodna stanovanjska vrata, alu okna, senčila, strešna okna, pvc/alu okna, zunanje žaluzije, alu vhodna vrata, drsna vrata, les/alu okna, plastična okna, notranja vrata, tende, zamenjava notranjih vrat.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: alu vhodna vrata, mizarske storitve, lesena vhodna vrata, mizar, menjava oken, sekcijska garažna vrata, vhodna vrata, vgradne omare, alu okna, garažna vrata po meri, mizarstvo, rolo garažna vrata, pvc vhodna vrata, notranja vrata, vrata, plastična okna.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: vhodna stanovanjska vrata, vgradne omare, pohištvo po meri, lesena okna, balkonska vrata, rolo garažna vrata, vhodna vrata, krovec, notranja vrata, izolacija strehe, alu okna, popravilo strehe, sekcijska garažna vrata, menjava strehe, alu vhodna vrata, mizar.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: pvc okna, vrata, okna, drsna vrata, plastična okna, garažna vrata, dvižna garažna vrata, strešna okna, vhodna stanovanjska vrata, garažna vrata po meri, alu vhodna vrata, les/alu okna, pvc vhodna vrata, lesena okna, okna in vrata, lesena vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: dvokrilna garažna vrata, okna in vrata, garažna vrata, vhodna vrata, okna, balkonska vrata, pvc vhodna vrata, strešna okna, vhodna stanovanjska vrata, menjava oken, les/alu okna, rolo garažna vrata, lesena okna, pvc/alu okna, plastična okna, drsna vrata.

Zahtevaj ponudbo

ROLIH d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: vhodna vrata, rolo garažna vrata, zamenjava notranjih vrat, okna in vrata, pvc okna, lesena okna, vrata, sekcijska garažna vrata, alu vhodna vrata, plastična okna, vhodna stanovanjska vrata, dvižna garažna vrata, notranja vrata, strešna okna, pvc vhodna vrata, balkonska vrata.

Zahtevaj ponudbo

Primc Uroš, s. p.

 
0 ocen

Storitve: menjava strehe, okna, rolo garažna vrata, notranja vrata, lesena vhodna vrata, lesene stopnice, krovec, garažna vrata, strešna okna, menjava oken, okna in vrata, pvc/alu okna, dvokrilna garažna vrata, alu okna, vhodna vrata, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšna je razlika med klasičnimi in sekcijskimi dvižnimi garažnimi vrati?

  Klasična garažna vrata se v enem kosu dvigajo pod strop, sekcijska pa se med dviganjem lomijo v lamele in se pod stropom spet sestavijo. Sekcijska garažna vrata nudijo boljšo izolacijo, zato so bolj primerna za garaže stanovanjskih hiš, medtem ko so klasična dvižna vrata dobra rešitev za samostoječe garaže, kjer izolacija ni tako pomembna.

 • Katera garažna vrata so primerna zame?

  Katere vrste garažnih vrat so primerne za vas, je odvisno od vaših želja in specifik vaše garaže. Če želite v garaži prihraniti kar največ prostora, se odločite za dvižna garažna vrata. Če to ni mogoče (ker imate na primer na stropu garaže shrambo ali kable), se odločite za stranska sekcijska garažna vrata. Če pa imate zunaj garaže več prostora kot v garaži sami, se odločite za dvokrilna garažna vrata, ki se odpirajo navzven. V vse vrste garažnih vrat je mogoče montirati tudi osebni prehod, ki vam bo prišel prav predvsem v primeru, da je garaža povezana z bivalnimi prostori.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu garažnih vrat?

  Če je garaža del hiše, bodite pozorni na to, da zaradi garažnih vrat ne boste imeli toplotnih izgub. Poskrbite, da bodo iz primernih materialov in dovolj debele stene, da bodo zagotavljala primerno toplotno izolacijo. Prav tako je pomembno, da izberete varna garažna vrata, ki so testirana proti vlomom in ki imajo dolgo garancijo.

Nedavna povpraševanja za garažna vrata, Ilirska Bistrica

Garažna vrata - drugi materiali

 • Kakšen tip vrat želite?: Sekcijska dvižna vrata
 • Število garažnih vrat: 1
 • Želite električni pogon?: Da
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Sekcijska garažna vrata z osebnim prehodom,š cm,v cm,zamik osebnega prehoda v levo,3 pravokotna stekla na desni strani garažnih vrat,barva imitacija lesa - oreh,frekvencija odpiranja vrat naj bo večja kot standard. Lep pozdrav, Mirko Jenko

Garažna vrata - drugi materiali

 • Kakšen tip vrat želite?: Sekcijska dvižna vrata
 • Število garažnih vrat: 1
 • Želite električni pogon?: Da
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, prosim za ponudbo za sekcijska dvižna garažna vrata in sicer za odprtino 3,20 m širine in 2,43 m višine. Vzorec raven - brez črt , gladka struktura, z zelo dobro izolativnostjo. Zanima me tudi v kolikem času od dneva potrditve naročila vrata tudi zmontirate. Poleg tega bi potreboval tudi par fotocelic zaradi montaže na notranji strani vrat. Ali je možno, da vrata pobarvate po TIGR lestvici (vhodna vrata in vsa okna, so prašno barvana po TIGR lestvici in bi želel, da je vse v isti barvi). Ali je okovje - panti iz aluminija ali kovinsko. Za vaš odgovor se vam že v naprej lepo zahvaljujem. Lep pozdrav,

Garažna vrata - drugi materiali

 • Kakšen tip vrat želite?: Rolo dvižna vrata
 • Število garažnih vrat: 1
 • Želite električni pogon?: Ne
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani, dosedanje dimenzije za dvižna garažna vrata so (dolžina) x (višina). Sedaj bi vhod razširili za cca 10 cm na vsako stran. Prosim vas za svetovanje katera vrata so najbolj primerna. Označila sem rolo dvižna vrata kar ni nujno. V garaži ni elektrike. Lepo pozdravljeni,