Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Grosuplje
Površina nadstreška (v m2): 6
Material: Kovinski nadstrešek
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Kupujem stanovanje, ki ima dvoje vrat, ki se drsno odpirajo na atrij. Oboje vrat je brez nadstreškov zato je prostor red vrati popolnoma nefunkcionalen, ker ima objekt ravno streho, skratka pozimi dobiš sneg na vrata. Rada bi situacijo rešila tako, da bi nad kuhinjska vrata dala nadstrešek, vkake 3m dolg in primerno širok tako da človek lahko stopi ven tudi pozimi, nad dnevno sobo pa bi naredila kar teraso,, cca 10m2. Prilagam print screen situacije. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Nadstreški, Nadstreški za balkone
Zgornje Gorje
Površina nadstreška (v m2): 12
Material: Leseni nadstrešek
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujem leseni nadstrešek za na teraso. Priporočam smrekov les(ugodneje). Mera pokrite površine je 12 m2. Za kritino bi uporabil tegulo. Potreboval bi 2 nosila stebra, ki prideta na plato terase, ob steni bi namontiral nosilce, kjer bi prišel prečni nosilni steber. Približno 2m3 smerkovega lesa bi potrebovali za izdelavo tega. Žlebov bi potreboval 10m, za dovod vode do odtoka. Hvala.
Ljubljana
Število parkirnih mest: 3
Material: Leseni nadstrešek
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, Pod streho bi želela spraviti 3 parkirna mesta, na betonu. Želim nekaj v stilu kozolca, saj stoji zraven Slovenska hiša Vida in je vse v nekem domačem okolju. Prilagam sliko, kjer se vidijo zarisani parkingi. 2 sta ravno, tretji pa gre že poševno. V ozadju vidite tudi "kozolc" opcijo, zato naj bi bili tudi nastreški nekaj v tem stilu. Celotno zadevo bi želela speljati preden zapade sneg. Hvala.
Ptuj
Površina nadstreška (v m2): 14
Material: Kovinski nadstrešek
Predviden rok izvedbe: Takoj
Terasa se nahaja na večstanovanjskem objektu, na petem nadstropju. Prekrili bi polovico terase, cca. 4,5m x 3m. Na eni strani (3m) bi bilo vpeto v obstoječo streho oz. pod njo, nad izhodom iz terase, odvisno od potrebe naklona. Na levi strani bi lahko bil nosilec pritrjen na zid, na koncu pa bi se stebri naredili na obstoječo zidano ograjo. Najraje bi bili, da je konstrukcija iz aluminija. Kritina steklo ali pvc plošče. Prosim za ponudbe oz. predhodni ogled obstoječega stanja glede na to, da je to peto nadstropje zgradbe. ROK: čim prej Hvala,
Ljubljana
Tip ograje: Ograja za druge objekte
Dolžina ograje (v m): 10
Vrsta ograje (material): Inox ograja
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni, Prosim za ponudbo za izdelavo (inox) kanalete v skupni dolžini cca. 9,5m po naročilu, za odvodnjevanje terase velikosti 36m2 v večstanovanjskem objektu. V prilogi so risbe ideje z zaželjenimi dimenzijami in pa tloris terase... Prosim za čimprejšnji odgovor in (po možnosti) čim hitrejšo izdelavo....
Nadstreški, Pergole - Ptuj
Ptuj
Površina pergole (v m2): 10
Material: Kovinska pergola
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Spoštovani, zanima me ponudba zal pergolo, kot je vidna na prvi sliki. Rad bi imel tak nadstrešek, ki bi se dal zapreti preko električnega motorčka, z rolojem, z vseh treh strani. Prilagam še slike kako zadeva izgleda sedaj. Mere za so: višina x širina x globina --------- xx cm Že v naprej se vam zahvaljujem za ponudbe. LP,
Ograje, Ograje
Ribnica
Tip ograje: Balkonska ograja
Dolžina ograje (v m): 25
Vrsta ograje (material): Druga kovinska ograja
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Potrebujete tudi dvoriščna vrata?: Ne
Potrebujem enostavno kovinsko ograjo. Ograje je med 25 in 30 metri, tako da prosim ponudbo na meter. Kovinske palčke (varjene na okvir). Balkon, terasa in pred vhodom. Palčke bi bile pokončne. Hiša je iz 80. let, prenavlja se tudi fasada, tako da bi bilo bol sodobno. Montaža letos ali drugo leto. Če delate, lahko sestavite tudi ponudbo za inox. Hvala.
Domžale
Tip ograje: Dvoriščna/vrtna ograja
Dolžina ograje (v m): 32
Vrsta ograje (material): ALU ograja
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izdelavo: Takoj
Potrebujete tudi dvoriščna vrata?: Da
Kakšna dvoriščna vrata potrebujete (dimenzije, tip vrat,)?: Drsna samonosna vrata, svetle odprtine 450 cm , višine cca 170 cm - 1 komplet Drsna samonosna vrata, svetle odprtine 410 cm, višine cca 170 cm - 1 komplet (brez pogona - obstoječi pogon) Vrata - osebni prehod dimenzije 90 x 170 cm z elektroključavnico - 1 kom; Vrata osebni prehod dimenzije 100 x170 cm z navadno ključavnico, znotraj kljuka, zunaj bunka - 1 kom.
Polnila vrtne ograje, dimenzije x cm - 12 kosov; Drsna samonosna vrata, svetle odprtine cm , višine cca cm - 1 komplet Drsna samonosna vrata, svetle odprtine cm, višine cca cm - 1 komplet (brez pogona - obstoječi pogon) Vrata - osebni prehod dimenzije 90 x cm z elektroključavnico - 1 kom; Vrata osebni prehod dimenzije x cm z navadno ključavnico, znotraj kljuka, zunaj bunka - 1 kom. Vse vroče cinkano in prašno lakirano, ali aluminij prašno lakiran ali železna (kovinska). Elementi se montirajo v že pripravljene odprtine - betonske konstrukcije. Vzorec horizontalne poševno postavljene letve, podobno - ekvivalentno priloženi sliki. Hvala.
Maribor
Število parkirnih mest: 2
Material: Kovinski nadstrešek
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Potrebujem ponudbo za nadstešek, ki bi bil za 2 avtomobila. Dimenzija tlakovanega parkinga je 6x5m. Kritina bi naj bila pločevinasta. POLOEG: Terasa je dimenzije 3,5x6m. Gre za novogradnjo. Fasada še ni narejena - možnost pritrditve na hišo. Kritina: kaljeno steklo z zaščito pred sončnimi žarki. Drugo leto. Hvala.
Ljubljana
Površina nadstreška (v m2): 3
Material: Leseni nadstrešek
Predviden rok izvedbe: Takoj
Balkon že ima nadstrešek, vendar je neestetski, ob močnem sneženju se na njem nabere velika količina snega , ki ob otoplitvi zdrsne na tla v pritličje in ogroža sosede. Sprotno čiščenje ni mogoče, vsaj v zadostni meri. Nadstrešek je tudi zelo slabo izdelan in nefunkcionalen. Ko smo želeli balkon zapreti s komarniki, to ni bilo mogoče zaradi slabo izdelanega nadstreška. Ker balkon moramo zapreti zaradi prekomernega zadrževanja ptic na njem, radi pa bi ohranili odprt videz balkona, me zanimajo možnosti in seveda tudi okvirna cena za balkon v izmeri x m. Zelo všeč so mi pergole, ki so sicer predvidene za terase. Lahko pa bi bil tudi nadstrešek in posebnega prozornega materiala podprt s kovinskimi okvirji na katere bi lahko pritrdili magnetne komarnike. Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!