Matic Bogolin s.p.

Krška vas
Arhitekti, Mizarstvo
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/3

Drugi izvajalci v bližini Krške vasi

Druge storitve v Brežicah in okolici

Nedavna povpraševanja

Kuhinja po meri

radi bi obnovili kuhinjo v stanovanju. Prostor je relativno majhen, zato bi ga bilo potrebno čimbolj racionalno opremiti. Obstoječa kuhinja ima elemente samo ob eni steni, ki meri cm.(dvojno korito, mala omarica, štedinik in hladilnik)želeli bi da se kuhinja podaljša v črko L, kar pomeni dodatnih cm.Lahko bi vodo prestavili, želimo imeti tudi velik samostoječ hladilnik in pomivalni stroj (45CM).Menimo, da bi bilo bolj primerno izbrati svetlejšo barvo, brez sijaja. Želimo bolj dostopnejšo ceno, saj v tej kuhinji živijo študentje.Upam, da sem dovolj napisala za vsaj približen izris, v kolikor bi se odločili za naročilo pa bi se bolj konkretno pogovarjali. rok izdelave-čim prej

Novogradnja

  • Vrsta objekta: Hiša
  • Površina objekta ali prostora (v m2): 150-180

Odločamo se za gradnjo podkletene enodružinske hiše s pritličjem in mansardo (vse skupaj med - m2). Zanima me, kakšna je okvirna cena celotne projektne dokumentacije ter posameznih segmentov znotraj le-te (IDZ, PGD, PZI, PID). Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor oz. ponudbo. Lep pozdrav!

Vgradne omare

Rabim vgradno omaro dolžine cm, višine cm in globine 65 cm. Vrata 3 ali 4? Zunanjost beljen hrast, notranjost 1 x police, 1 x dvižni mehanizem in police, 1 x dvižni mehanizem in izvlečne košare, morda še kakšna polica. Zraven bi bil še predalčnik dolžine cm, višine cm in globine 50 cm, 2 x po štirje predali. Postelja / cm na izgled "DORMEO".

Kuhinja po meri

Potrebujem kuhinjo z naslednjim razporedom. Iz leve proti desni, najprej element cm s koritom, 30 cm z izvlečnim mehanizmom, 60 cm pomivalni stroj, predalčnik 60 cm - trije predali, kotni element kjer je štedilnik - štiri krat indukcija, pečica samočistilna in zgoraj napa, predalčnik 90 cm - trije predali, nad njim viseča omarica, izvlečna kolona 30 cm in element 60 cm vgradni hladilnik in skrinja v enaki višini kot kolona. Na sredini pa kot otok-s šankom dolžine cm in globine 60 cm, najprej element 50 cm en predal in vrata, potem dvakrat element 50 cm - trije predali in na koncu element 50 cm - pet predalov. Zgoraj pa, kot rečeno, šank. Material kombinacija hrasta in bele-visoki sijaj. Prosim za ponudbe.

Kuhinja po meri

Za vikend potrebujem par elementov kuhinje med zidom in oknom. Mere spodnjih elementov je in zgornjih elementov 60. Spodnji elemeniti naj bi bili: 50 (omara višina 2m na lavi strani ob zidu) +60( štedilnik s pečico) +60( za pomivalno korito in spodaj omarica s policami) Omarica 50 cm mora biti visoka 2m, razdeljena na 3 dele. Spodaj sta 2 predala eden velik in eden za pribor, predali srednji del je za mali hladilnik in zgornji del polica. Pod pečico je predal. Les naj bo bele barve, pult pa v naravnem lesu. Trebija-Poljanska dolina

Kuhinja po meri

V obstoječi kuhinji bi zamenjala kuhinjske fronte. (oplemenitene iverne plošče, rob ABS 2mm). zamenjava vrat sledečih dimenzij: kuhinjska vrata (cm): 2 x (60 x 30) 2 x (60 x 40) 2 x (40 x 30) 2 x (40 x 60) 2 x (40 x 70) 1 x (30 x 70) predalnik lice: 4 x (40 x 12) 1 x (40 x 20) 4 vrata z sledečimi dimenzijami pa bi zamenjala za steklena (leseni okvir ali alu profil) 4 x (40 x 60) 2 kotni omarici brez vrat pa bi želela zamenjati samo obrobni trak (2x ( 60 x 20) Rok izvedbe 14 dni

Pohištvo - ostali prostori

Pozdravljeni, prosila bi ponudbo za posteljni okvir, za vzmetnico dimenzij x cm. Postelja naj bo nekoliko višja (letveno dno bi postavila na višini cca 40 cm), pod čimvečjo površino postelje pa bi imela 1 predal ali pa do 3 manjše predale. V primeru, da je možno tudi tapiciranje, bi imela oblazinjeno posteljno vzglavno stranico (višina cca cm). Hvala!

Novogradnja

  • Vrsta objekta: Hiša
  • Površina objekta ali prostora (v m2): 1500

Parcela lezi na manjsi vzpetini pod gozdom in ji je potrebno najprej urediti pravi dostop ter jo zascititi z betonskimi zidovi.Zelimo prijetno hiso,ki nebi bila prevelika in ne premajhna.Podkletena naj nebi bila.Spodnja etaza naj bi imela poleg vseh obicajnih prostorov tudi spalnico,kopalnico in pa garderobno sobo,ter wc za goste.V zgornji etazi pa dve otroski sobi,kopalnica in pa se ena soba.Garaza bi bila podaljsek hise.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

  • Vrsta objekta: Hiša
  • Površina objekta ali prostora (v m2): 15

k hiši bi dozidali stopnišče tako da bi s temi stopnicami lahko prišel v klet, prtličje ter v prvo nadstropje. velikost objekta bi bilo 3mx5m, vse bi bilo zaprto, potrebno bi bilo zrisati stopnice, vhode naklon strehe pa se ne bi nič spreminjal, streho bi bilo potrebno samo podaljšati zanima me okvirna cena izrisa takšnega objekta.

Ograje (balkonske, notranje)

Pozdravljeni, Zanimam se za ponudbo balkonskih ograj. In sicer bi potreboval ograjo na enem balkonu ter terasi z stopnicami. Teraso bi tudi delno (oz.opcija cela pokrita) pokrili torej me zanima tudi nadstrešek. Skupna dolžina balkonskih ograj 22,5 m.(Balkonske ograje: les, vdolžne deski na kovisko konstrukcijo.(opcije, ki jih pošljam v prilogi(slike) Površina terase cca 30 m2. (opcije,samo svetla kritina oz.kombinacija zaprto+svetlo) Za več informacij sem dosegljiv na zgornji gsm številki. Rok: avgust