Kaj delamo

Primeri povpraševanj

IR ogrevanje, IR grelni paneli
Ljubljana - Šmartno
Površina prostora (oz. prostorov) za ogrevanje (v m2): 74
Število ogrevanih prostorov: 6
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Prosim za ponudbo IR panelov za ogrevanje stanovanja 74 m2 v izoliranem večstanovanjskem objektu (stiropor 10cm) po pripeti ponudbi, saj smo sami eno ponudbo z ogledom svetovalca že pridobili. Električni priključek: eno-fazni, priključna moč 7 kW. Pripet je tloris stanovanja (št. 4) v 1. nadstropju, nad nami in pod nami je stanovanje.
Klimatske naprave, Inverter klima
Ljubljana - Šmartno
Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 74
Število prostorov za ogrevanje/hlajenje: 6
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Potrebujete montažo?: Da
Prosim za ponudbo izvedbe gretja in hlajenja za stanovanje v izmeri 74 m2 v izoliranem večstanovanjskem objektu (stiropor 10cm). Pripet je tloris stanovanja (št. 4) v 1. nadstropju, nad nami in pod nami je stanovanje. Električni priključek: eno-fazni, priključna moč 7kW. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke - Kamnik
Kamnik
Površina objekta ali prostora (v m2): 120
Trenutni način ogrevanja: Talno gretje
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Trenutno ima ogrevanje izvedeno s kurilnim oljem. Za ogrevanje hiše uporabljam talno gretje, kar zadostuje, če zunanje temperature niso ekstremno nizke. Takrat si lahko pomagam z radiatorji ali pa z štedilnikom na drva ali kaminom. Sanitarno vodo lahko ogrevam na elektriko ali na olje. Zdaj bi imel TČ. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Sežana
Površina objekta ali prostora (v m2): 180
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Takoj
Dvostanovanjska družinska hiša na Krasu (na direktnem udaru burje) v izmeri ca. m2 , bivalne površine, od katere se stalno ogreva ca. , preostanek - spalnice pa predvsem zvečer ob večjem mrazu. Trenutno v hiši živi 7 oseb. Zgradba klasične gradnje, izolirana z 8 cm grafitnega stiroporja, streha betonska, okna PVC troslojna, 6 prekatna. Enofazni elektro priključek 8kW, varovalka 35A. Trenutno radiatorsko ogrevanje, prvenstveno kotel na drva, ter plinsko olje kot dodatek. Samostoječ l bojler za pripravo sanitarne vode. Zanima me ponudba TČ zrak - voda z optimalnim razmerjem med kakovostjo in ceno, glede na dejstvo, da je vedno kdo doma ne potrebujem dodatkov v smislu daljinskega vklopa, kontrole... Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke
Dolenjske Toplice
Površina objekta ali prostora (v m2): 156
Trenutni način ogrevanja: Talno gretje
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni! V prihodnosti nameravam vgraditi toplotno črpalko Zrak-Voda v HIŠO (Novogradnjo brez fasade). Neto površina znaša cca m2. V hiši je tudi obstoječ kamin na trda goriva, kateri ogreva dnevne prostore, zgornje nadstropje ter hodnik v pritličju. Prosim za ponudbe ter priporočila o proizvajalcu, moči, izkoristku... Za posredovane ponudbe se vam v naprej zahvaljujem. Lep pozdrav
Talno gretje, Električno talno gretje
Ljubljana - Šentvid
Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 60
Vrsta talnih oblog: Vinil
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni! že kar nekaj časa razmišljam o električnem talnem ogrevanju, zanimam me predvsem kolikšna bi bila približno poraba električne energije, če je le možno bi tudi prosil za obisk vašega agenta na domu, kjer bo lažje ocenil in mi tudi svetoval. Polagal bi načeloma vinil, ali imate kak drug predlog? ROK: spomladi l.p.
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka zrak/voda
Prebold
Površina objekta ali prostora (v m2): 250
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni Imamo dvostanovansko hišo ki je sicer starejša , ampak dobro izolirana. Po večini imamo v hiši radijatorski sistem ogrevanja. Imamo kolektorje, ki bi se povezali z TČ. Zanima me kakšno črpalko bi bilo najbolše imeti ( zrak-voda , voda-voda ali kaj drugega). Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Kotli / peči, Kotel na drva
Kozina
Tip kotla: Kotel na pelete
Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 300
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Zanima me kotel, ki ni prevelik, saj imam relativno majhno kurilnico. Trenutno imam kotel od podjetja Thermorossi in mi njegova velikost (približno 60X70cm) in moč (32 kW) odgovarjata. Zato iščem nekaj podobnega. Boiler za vodo in ostalo, kar pride zraven me ne zanimao. Zanima me tudi možnost za Eko sklad subvencijo. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka za ogrevanje
Bovec
Površina objekta ali prostora (v m2): 240
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Hiša je stara in kamnita. Potrebno je vedeti tudi to, da se hiša uporablja v glavnem samo med vikendi. Zanima me tudi, ali se stroški porabe sploh lahko delijo, v hiši so namreč tri stanovanja. Hiša ima trenutno urejeno pritličje in prvo nadstropje (to sem zajela v površino), neurejeno pa je podstrešje, ki bo naknadno tudi stanovanje in torej o potrebno urediti naknadno ogrevanje tudi v mansardi. Hvala. lep pozdrav
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke - Litija
Litija
Površina objekta ali prostora (v m2): 250
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
V več kot let stari hiši z zunanjumi stenami 50 + cm (16 x 10 m) bi rad zamenjal vir ogrevanja. Prešel bi na obrevanje s toplotno črpalko. Govorim o ogrevani površini do m2 v dveh etažah. Pri tem bi ohranil radiatorje, kar pomeni, da me zanima visokotemperaturno ogrevanje. Zanima me primerjava (tehnične prednosti in cena) za proizvajalce Daikin, IVT in Kronoterm pri sistemu zrak/voda in še primerjava Kronotermovega sistema zemlja/voda s kakšnim od kvalitetnejših (kot sem gledal, se zdi, da Daikin in IVZ takšnega sistema ne ponujata). Dodatna vprašanja: 1. Za kakšen sistem bi se odločili vi (zrak/ voda ali zemlja/voda), ter kaj bi bili argumenti za in proti? 2. Ali je, kot pri klasiki, moč tudi tu izvesti ogrevanje ločeno po etažah (kot dva neodvisna sistema)? 3. Ali je možno eno etažo ogrevati z radiatorji (visokotemperaturno), drugo pa s talnim ogrevanjem (nizkotemperaturno)? Zanima me tudi subvencija ekosklada. Za informacije se vnaprej zahvaljujem. Lep pozdrav, i


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!