Zahtevaj brezplačne ponudbe za kamin v Škofji Loki

25 izvajalcev v bližini

Že 2.851 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov kaminov Škofja Loka, 2022

4 zaključeni projekti s povprečno oceno 4,8

ALEŠ UDIR S.P.

4,7
1 ocena
4,7
Franci P. , pred 7 leti

Kvalitetno opravljeno delo, prijaznost, točnost.

20+
Let na tržišču

Storitve: kamini na pelete, plinski kamini, polaganje ploščic, linolej, parket, vinilne talne obloge, električni kamini, laminat, sanacija parketa, parketarstvo, talne obloge, keramičar, brušenje parketa, kamini na drva, moderne kopalnice, adaptacija kopalnice.

Zahtevaj ponudbo

PETER LAMBERGER, S.P.

4,7
1 ocena
4,7
Erika Š. , pred 8 leti

Peter je poslal transparentno ponudbo, kar smo se dogovorili, je upošteval. Vse skupaj se je malo zamaknilo, ker sva se morala z možem za dve stvari še odločiti. Ceno ima slabše ocenjeno, ker je njegova ura opazno dražja od najine (plačan je sicer po m2) in tudi od ure nekaj drugih ponudnikov ; vendar sva toliko plačala tudi pečarju pred štirimi leti, zato nisva komplicirala.

10+
Let na tržišču

Storitve: sanacija parketa, moderne kopalnice, kamini na pelete, laminat, polaganje keramike, kopalnica na ključ, keramičar, obnova parketa, obnova kopalnice na ključ, prenova kopalnice, parket, kamini na drva, parketarstvo, plinski kamini, polaganje ploščic, kamini.

Zahtevaj ponudbo

SAJE d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Sonja M. , pred 3 meseci

Izvedba v roku in v skladu z dogovorom.

20+
Let na tržišču

Storitve: toplotna črpalka za ogrevanje, monterji centralnega ogrevanja, priklop na plinovod, zalogovnik tople vode, fotovoltaika, napeljava elektrike, toplotna črpalka zemlja/voda, električarji, kamini na pelete, toplotne črpalke, montaža kamina, vodno talno gretje, toplotna črpalka voda/voda, sončni kolektorji, centralno ogrevanje, kotel na drva.

Zahtevaj ponudbo

OTON DERLINK S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: kamini na pelete, kamini, električne inštalacije, vodovodna inštalacija v kopalnici, vodovodne inštalacije, napeljava elektrike, kamini na bioetanol, električarji, vodovodar, kopalnica na ključ, izris kopalnice, plinski kamini, adaptacija kopalnice, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, obnova kopalnice na ključ.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: ir paneli za kopalnico, prenosna klima, električno ogrevanje, toplotna črpalka zrak/voda, nadometna električna napeljava, električno talno gretje, adaptacija kopalnice, obnova kopalnice na ključ, sončne elektrarne, ir grelne plošče, vodovodne inštalacije, kotel na drva, ir grelni paneli, kamini na pelete, ir ogrevanje, kamini.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kateri kamin je najlažje vzdrževati?

  Najlažji za vzdrževanje so električni kamini, kamin na plin in bioetanol, ki praktično ne zahtevajo vzdrževanja.

 • Kakšna je razlika med toplozračnim in toplovodnim kaminom?

  Toplozračni kamini preko prezračevalnih cevi toploto kurilne naprave spušča v prostor. Za učinkovitost takega ogrevanja je potrebno stalno kroženje zraka, zato potrebujemo dodatni ventilatorski sistem. Po drugi strani toplovodni kamin namesto zraka segreva vodo, ki potuje v ogrevalni sistem. Toplovodni kamin je primeren predvsem, kadar želimo z njim ogrevati celotno hišo, medtem ko je toplozračni primeren za ogrevanje posameznega prostora ali dveh.

 • Kateri vir energije naj izberem za svoj kamin?

  Glede na vir energije, ki ga koristijo, poznamo kamine na drva, na pelete, na plin in kombinirane kamine. Med njimi imajo različne prednosti in slabosti. Kamin na pelete, na primer, avtomatsko poskrbi za dovajanje pelet in nam olajša delo. Zaradi avtomatizacije prav tako lahko ogreva hišo, ko nas ni doma. Kamin na drva po drugi strani, deluje na polena, ki so najcenejši energent. Prednost kamina na plin je ta, da ne pušča pepela in druge umazanije, zato je zanj zelo lahko skrbeti, hkrati pa je zelo toplotno učinkovit. Kateri kamin boste izbrali, je odvisno predvsem od vaših želja in financ.

 • Kateri vir energije za ogrevanje kamina je najčistejši?

  Kamini na bioetanol za delovanje ne potrebujejo dimnika in dovajanja svežega zraka, vseeno pa imajo odprt plamen. Velja za zeleno rešitev, primerno tudi za novejše nizkoenergijske hiše. A njegova moč in izkoristek sta majhna, zato je bolj kot za ogrevanje prostora primeren za dekoracijo.