Zahtevaj brezplačne ponudbe arhitektov v Ilirski Bistrici

15 izvajalcev v bližini

Že 1.165 uporabnikov iz Ilirske Bistrice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

12 najboljših arhitektov Ilirska Bistrica, 2022

V PROSTORU d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, projektiranje hiš, projekti hiš, arhitekti, projektant, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, notranji design, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: arhitekti, notranji design, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, projektant, notranji oblikovalec, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, legalizacija objekta, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, notranji design, arhitekturni biro, projektant, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: projektant, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, projekti hiš, notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, arhitekti, legalizacija objekta, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, notranji design.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: notranje oblikovanje, projektant, arhitekti, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, notranji oblikovalec, legalizacija objekta, notranji design.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, projektant, načrt za gradnjo hiše, notranji design, arhitekti, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje, arhitekturni biro, projektiranje hiš, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, projektiranje hiš, legalizacija objekta, notranji design, arhitekti, notranje oblikovanje, projektant, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, projektiranje hiš, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, notranji design, projektant.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: legalizacija objekta, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, projektant, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, arhitekti, notranji oblikovalec, notranji design.

Zahtevaj ponudbo

MOOMOON d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: arhitekti, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, notranji design, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, projekti hiš, projektant, projektiranje hiš, legalizacija objekta, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, projektant, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, projekti hiš, notranji design, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: projektiranje hiš, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, legalizacija objekta, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, projektant, arhitekti, notranji design, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdo mi lahko uredi gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja boste potrebovali arhitekta oziroma projektanta, ki bo zbral vsa potrebna soglasja in uredil vso dokumentacijo. Dokumentacijo morate vi ali vaš pooblaščenec vložiti na upravno enoto, od katere boste tudi pridobili gradbeno dovoljenje.

 • Ali lahko gradim v lastni režiji?

  Ob upoštevanju vse potrebne zakonodaje je gradnja v lastni režiji možna. A tudi pri gradnji v lastni režiji velja, da mora projektant za vodenje izdelave projektne dokumentacije določiti pooblaščenega arhitekta ali pooblaščenega inženirja iz stroke, ki koordinira izdelavo projektne dokumentacije in jo potrdi.

 • Kakšna je razlika med tipskim in klasičnim načrtom za hišo?

  Klasični načrt za hišo je načrt, ki ga arhitekt izdela posebej za vas, specifično po vaših željah. Tipski načrt pa je načrt, ki že obstaja, in po katerem je bilo zgrajenih že več hiš. Izbirate lahko med mnogimi tipskimi načrti, izbranega pa lahko arhitekt do določene mere tudi prilagodi vašim željam. Tak načrt je tudi cenejši od klasičnega, se bo pa cena načrta višala sorazmerno z vašimi zahtevami za posege vanj.

Nedavna povpraševanja za arhitekte, Ilirska Bistrica

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 85
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Adaptiramo stanovanje v prvem nadstropju 30let stare hiše (pritljičje je garaža). Velikost je 85m2, od tega je spalnica (4x4m) in stopnišče fiksno, ostalo prilagodljivo (trenutno: otroška soba, kopalnica, stranišče (ni narisano na načrtu, je v spodnjem levem kotu kopalnice - kopalnica je torej L oblike), shramba, kuhinja z jedilnico in dnevna soba). Predvsem nas zanima rešitev za skupen dnevni prostor (kuhinja, jedilnica, dnevna soba, shramba), skupno velikosti cca. 5x8m. Pri tem nam je pomembno, da je dovolj prostora v jedilnici, dnevna soba je bolj prostor za gledanje televizije. V stanovanje bi radi umestili tudi manjšo pisarno (ni dovolj zgolj odmaknjena miza, mora biti zaprt prostor zaradi občasnega dela od doma) ter pogledali možnosti za notranji prehod v garažo in rešitev vhoda v hišo (vhod je na polovici nadstropja, pri čemer zunanji del stopnišča ni zavarovan/nadkrit - želeli bi, da ko v dežju stopiš iz hiše nisi v trenutku moker). Predvsem želimo uporabno stanovanje za mlado družino. Najlepša hvala,

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, Cca let stara kamnita hiša na koncu vasi, bi želel ogled in seveda oceno oz. projekt, kako jo usposobiti za prijetno bivanje v čimbolj prvotni obliki. Hiša je povezana z skednjom in lopo. Ima hišno številko, elektriko in vodo na parceli. Ima vodnjak, nima greznice. Lepa parcela, rad bi jo obnovil in živel v njej. Hvala, lp.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 52
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni. Gre za mansardno stanovanje. Trenutno je en ogromen prostor, ki bi ga bilo potrebno funkcionalno razdeliti na spalnico, dnevno sobo ter kuhinjo in jedilnico. Na enem delu je streha zelo visoka (cm), zato bi mogoce v postev prsel dvignjen prostor, za posteljo. Zanima me ponudba idejnega izrisa omenjene postavitve prostorov? Hvala in lep pozdrav

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 65
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni. V spodnjem delu hiše ki je 13x5 so trije prostori. Vsaj dva od teh bi radi združili v večji prostor, kjer bi imeli kuhinjo z bivalnim delom. Na zunanjih zidovih bi spremenili mesto vhoda na levi del hiše in povečali mesto trenutnega vhoda v okno za izhod na teraso. V desnem prostoru kjer bo kuhinja bi ravno tako dodali še eno okno na desni steni. Potrebovali bi statika za določitev mest kje in kako lahko podremo zidove. Iščemo tudi čimbolj prostorsko varčno razporeditev notranjih prostorov in elementov. Hvala in LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora: 200 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Po dogovoru, se prilagodim

Pozdravljeni. V vasi Harije zraven Ilirske Bistrice želimo prenoviti hišo. Hiša nima izolacije, potrebna bo seveda tudi fasada, streha je stara 20 let. Trenutno v hiši stanuje moja mama, radi bi ustvarili dve ločeni bivalni enoti, manjšo za mamo in večjo za štiričlansko družino. Hiša ima poleg tudi kar nekaj površine v garažnem delu, vendar bi želeli ta obseg zmanjšati. Za vse natačnejše informacije in dodatne slike vam lahko tudi pošljem povezavo do spletnega albuma za lažjo predstavo trenutnega stanja. Za kontakt in odgovor se že v naprej zahvaljujem. Lep pozdrav,