Zahtevaj brezplačne ponudbe arhitektov v Cerknici

31 izvajalcev v bližini

Že 840 uporabnikov iz Cerknice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

9 najboljših arhitektov Cerknica, 2022

7 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

20+
Let na tržišču

Storitve: notranji design, arhitekturni biro, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, arhitekti, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, projektant, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

Tomaž Biščak s.p.

5,0
2 oceni
5,0
Neva M. , pred 2 letoma

Držal se je rokov in nam ponudil nekaj rezervnih variant.

5,0
Gabrijelčič T. , pred 6 leti

Vse zelo dobro!

10+
Let na tržišču

Storitve: gradbeno dovoljenje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, notranji design, projektiranje hiš, arhitekti, legalizacija objekta, energetska izkaznica za javno stavbo, projektant, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Branko K. , pred 10 meseci

Z arhitektko Staška Zupančič, s.p. sem bil zelo zadovoljen.

Hvala za lepo oceno, lepo je bilo delati s tako zares veščim naročnikom.

5,0
Nika P. , pred 1 letom

Ponudnica Staška Zupančič, s.p. je upoštevala vse moje želje.

Hvala za oceno, najino sodelovanje je bila zame posebno dragocena izkušnja.

200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2021

Storitve: projekti hiš, projektant, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše, arhitekti, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje, notranji design, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: notranji design, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, projektiranje hiš, arhitekti, projektant, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: legalizacija objekta, arhitekturni biro, projekti hiš, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje, notranji design, projektant, načrt za gradnjo hiše, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

MARTIN ŽAGAR S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: projekti hiš, notranji design, notranji oblikovalec, projektant, gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje, arhitekturni biro, legalizacija objekta, projektiranje hiš, arhitekti, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: notranje oblikovanje, projektiranje hiš, projekti hiš, arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše, projektant, arhitekti, notranji design, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo

Karin Srakar s.p.

 
0 ocen

Storitve: projektiranje hiš, arhitekti, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, projektant, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, notranji design, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: arhitekti, notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, projektant, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, notranji design, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdo mi lahko uredi gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja boste potrebovali arhitekta oziroma projektanta, ki bo zbral vsa potrebna soglasja in uredil vso dokumentacijo. Dokumentacijo morate vi ali vaš pooblaščenec vložiti na upravno enoto, od katere boste tudi pridobili gradbeno dovoljenje.

 • Ali lahko gradim v lastni režiji?

  Ob upoštevanju vse potrebne zakonodaje je gradnja v lastni režiji možna. A tudi pri gradnji v lastni režiji velja, da mora projektant za vodenje izdelave projektne dokumentacije določiti pooblaščenega arhitekta ali pooblaščenega inženirja iz stroke, ki koordinira izdelavo projektne dokumentacije in jo potrdi.

 • Kakšna je razlika med tipskim in klasičnim načrtom za hišo?

  Klasični načrt za hišo je načrt, ki ga arhitekt izdela posebej za vas, specifično po vaših željah. Tipski načrt pa je načrt, ki že obstaja, in po katerem je bilo zgrajenih že več hiš. Izbirate lahko med mnogimi tipskimi načrti, izbranega pa lahko arhitekt do določene mere tudi prilagodi vašim željam. Tak načrt je tudi cenejši od klasičnega, se bo pa cena načrta višala sorazmerno z vašimi zahtevami za posege vanj.

Nedavna povpraševanja za arhitekte, Cerknica

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Želimo popolno obnoviti, preurediti in malenkostno dograditi hišo staro 30 let v treh etažah z površino etaže cca kvadratnih metrov, v kateri bi uredili 6 ločenih stanovanjskih enot, skoraj brez podiranja obstoječih zidov. Potrebovali bi arhitekturno zasnovo, ki bi v največji meri upoštevala trenutno stanje in želje po spremembah. Ter vso potrebno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja po spremembah. Inštalacijska in gradbena dela, pa bodo po izbranih načrtih izvedli podjetja s katerimi občasno že poslovno sodelujemo. ROK: V roku treh mesecev Za dodatne informacije sem dosegljiv preko tega mejla. Hvala. Z lepimi pozdravi.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 25
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni! V družinski hiši bi z možem rada prenovila kuhinjo in jedilnico. Gre za enoten prostor pravokotne oblike, iz katerega vodi v obliki polkrožnega oboka prehod v dnevno sobo (glej priponko tloris kuhinja, jedilnica. To je izris možne nove postavitve kuhinje in jedilnice, ki pa nama ni najbolj všeč. Pripenjam tudi slikce z obstoječo opremo) V kuhinji je nad pomivalnim koritom okno, iz kuhinje vodijo ožja vrata v shrambo, med prehodom kuhinja-jedilnica so steklena vrata za izhod na vrt. Prostor ni ravno svetel, dodatno mu jemlje svetlobo še oprema (kuhinja ima ob prehodu v jedilnico lesene pregrade do stropa, tudi les je tako v kuhinji kot v jedilnici precej temne barve (češnja). Kaj želimo: - predvsem posvetliti celoten prostor z novo opremo in tudi dodatno umetno osvetlitvijo, pa vseeno kljub omejenim prostorskim možnostim doseči maksimalno funkcionalnost in spremenjen, lahkotnejši in eleganten videz, ki pa bi se vseeno vklapljal z dnevno sobo - vsaj enako oz. večjo prostornino za shrambo posode in delno živil - zadostno prezračevanje (odsesavanje) - primerno velik delovni pult - vitrino oz. nek regal za steklo (verjetno bo to potrebno kot sedaj zaradi pomanjkanja prostora umestiti v jedilnico) - v jedilnici želimo namesto ovalne daljšo pravokotno mizo - vitraž na steni bi radi odstranili ali ga ustrezno prekrili... Tla ostanejo ista - ploščice krem rjave barve, z nianso zelenomodre. Zamenjali bomo osvetlitev ( možnost dograditve z knaufom ) in stenske ploščicev kuhinji ( lahko tudi brez njih z drugo rešitvijo). Toliko v pomoč. V najkrajšem času pričakujem vaše predloge, za katere se v naprej zahvaljujem in upam, da bo kateri ustrezal našim pričakovanjem. lp, irma gornik

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, v priponki je zrisan objekt, ki bi ga rada prenovila. Hiša je kamnita, stene so približno 1m široke. V zgornjem nadstropju je že eno stanovanje. Midva bi rada prenovila spodnje nadstropje. Predvidevam, da bi se lahko nekako dalo podpreti zgornje nadstropje, da bi lahko spodaj zrušili kakšno steno. Želja je, da bi imela skupaj kuhinjo-jedilnico-dnevno sobo, kopalnico,shrambo, prostor za obleke oz.večja soba z omarami, pisarna, ter dve spalnice..in mogoče sobo za druženje, če bi ostal prostor. Papirji so že vsi urejeni. Potrebna bo vsa napeljava (voda, elektrika, ogrevanje). LP

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 20
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani, gre za novo hišo v kateri že živimo in je opremljena. Gradil in opremil jo je partner. Želela bi prostorom ,ki so že opremljeni dati "dušo". Gre za to da, da sama nekako ne upam recimo "kupiti zaves, ker me skrbi da ne bodo OK in bom zadevo samo poslabšala. n trenutno bi opremili samo prostor v katerem se nahaja kuhinja, jedilnica in dnevni prostor. v kolikor bi bila zadovoljna, bi se lotili še kopalnice in stopnišča. Lep pozdrav,

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, Imam parcelo na kateri je starejši objekt (slike prilagam pod priponko), ima tudi hišno številko. Poblem je, ker ne najdemo načrtov, ker je bila parcela podedovana. Odločam se ali naj naredim adaptacijo hiše, večino stvari bi lahko sam delal (izkop okrog hiše za hidroizolacijo in drenaža, kar se tiče elektrike in zidanja prav tako, okna, knauf, ipd), zato mi je ta opcija všeč ker bi najverjetneje dosti privarčeval ker lahko sam delam oziroma imam v družini ljudi, ki to pocnejo, kar ne vem je pa kakšne papirje za vse to potrebujem, da karkoli delam in če lahko sploh sam to delam. In ali je sploh smiselno adaptirati ta objekt. Druga opcija pa je, da komplet podprem in naredim nadomestno gradnjo (bi se odločil glede na stroške če so v mojem okvirju, drugače mogoče raje prodam to parcelo in kupim drugje ugodnejšo). Torej iščem neko strokovno osebo, ki bi mi pri temu pomagala. Hvala za odgovor in lep pozdrav

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora: 110 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni. Želim da mi oblikujete razporeditev , barve in oblike pohištva. Vključno s kuhinjo in dvema kopalnicama. Pri kopalnici se mi malce mudi ker bodo pričeli s polaganjem ploščic, in bi potrbovala pomoč pri izbiri barv in oblik. Drugo se ne mudi in je stvar dogovora. Želimi, da je prostor res dobro izkoriščen in po najinem okusu, Predlagam ogled. Hvala in L.p.