Zahtevaj brezplačne ponudbe arhitektov v Postojni

25 izvajalcev v bližini

Že 1.623 uporabnikov iz Postojne je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

17 najboljših arhitektov Postojna, 2022

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

Tomaž Biščak s.p.

5,0
2 oceni
5,0
Neva M. , pred 2 letoma

Držal se je rokov in nam ponudil nekaj rezervnih variant.

5,0
Gabrijelčič T. , pred 6 leti

Vse zelo dobro!

10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, notranji design, projektant, legalizacija objekta, projektiranje hiš, energetska izkaznica za stanovanje, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, izdelava energetske izkaznice, projekti hiš, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, notranje oblikovanje, energetske izkaznice, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: načrt za gradnjo hiše, notranji design, projektiranje hiš, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, arhitekturni biro, projektant, notranji oblikovalec, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

DEBEVC MEZE d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje, projektant, legalizacija objekta, notranji design, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, arhitekti, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje, projektant, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, projekti hiš, projektiranje hiš, notranji design, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: notranji design, arhitekti, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, projektant, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo

AD STUDIO d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: legalizacija objekta, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, projektant, notranji design, projektiranje hiš, arhitekturni biro, projekti hiš, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: projekti hiš, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, projektant, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, arhitekti, notranji design, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: arhitekti, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše, notranji design, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, projektiranje hiš, projektant, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo

IRENA DEBEVC S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, arhitekturni biro, projektiranje hiš, projektant, arhitekti, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, notranji design, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: legalizacija objekta, projekti hiš, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, arhitekti, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, projektant, notranji design, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: gradbeno dovoljenje, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, projektant, arhitekturni biro, notranji design, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo

MISEL, d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: legalizacija objekta, notranji design, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, arhitekti, notranje oblikovanje, projektant, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: načrt za gradnjo hiše, arhitekti, legalizacija objekta, projektant, gradbeno dovoljenje, notranji design, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, projekti hiš, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: projekti hiš, legalizacija objekta, projektant, arhitekti, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, notranji design, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

Ana Doles s.p.

 
0 ocen

Storitve: notranji oblikovalec, notranji design, legalizacija objekta, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše, projektant, arhitekti, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, notranje oblikovanje, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: arhitekturni biro, arhitekti, projektant, notranji design, legalizacija objekta, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

Maša Čuk s.p.

 
0 ocen

Storitve: notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje, arhitekti, notranji design, projektant, projektiranje hiš, arhitekturni biro, legalizacija objekta, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdo mi lahko uredi gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja boste potrebovali arhitekta oziroma projektanta, ki bo zbral vsa potrebna soglasja in uredil vso dokumentacijo. Dokumentacijo morate vi ali vaš pooblaščenec vložiti na upravno enoto, od katere boste tudi pridobili gradbeno dovoljenje.

 • Ali lahko gradim v lastni režiji?

  Ob upoštevanju vse potrebne zakonodaje je gradnja v lastni režiji možna. A tudi pri gradnji v lastni režiji velja, da mora projektant za vodenje izdelave projektne dokumentacije določiti pooblaščenega arhitekta ali pooblaščenega inženirja iz stroke, ki koordinira izdelavo projektne dokumentacije in jo potrdi.

 • Kakšna je razlika med tipskim in klasičnim načrtom za hišo?

  Klasični načrt za hišo je načrt, ki ga arhitekt izdela posebej za vas, specifično po vaših željah. Tipski načrt pa je načrt, ki že obstaja, in po katerem je bilo zgrajenih že več hiš. Izbirate lahko med mnogimi tipskimi načrti, izbranega pa lahko arhitekt do določene mere tudi prilagodi vašim željam. Tak načrt je tudi cenejši od klasičnega, se bo pa cena načrta višala sorazmerno z vašimi zahtevami za posege vanj.

Nedavna povpraševanja za arhitekte, Postojna

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 200
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Zidali bomo enodružinsko hišo, mansardno, cca kvadratov plus garaža. Spodaj dnevni prostor, majhna shramba, kabinet, wc s tušom, utility oz tehnični prostor, zgoraj 3 spalnice in kopalnica s kadjo. Pri garaži želimo dodatni prostor za spravilo smučk, gum itd. Kraj zidanja Hrašče pri Postojni (Notranjska). Hvala.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 50
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

V leseni brunarici imam bar in pripravo fast food hrane. Lokal legaliziram in bi rada ohranila videz brunarice tako da bi rabila pomoč pri izbiri in postavitvi svetil oz razsvetljave , miz in stolov mogoče še kakšne stvari oz predmeta za popestritev prostora. V barskem delu bi rabila barvo in material zidu, oblika in potavitev polic. Hvala in lp

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 20
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Prosim za predlog notranjega oblikovanja dnevne sobe, ca 20m2, in mogoče tudi jedilnice, ca 15m2. Dnevna soba je samostojna, povezana je z jedilnico, prehod širine 1m. Jedilnica je odprta v kuhinjo. V prilogi je skica prostorov. Predlog mora biti v osnovi prilagojen ureditvi iz projekta (stena z omaricami in TV). Glede sedežne garniture so odprte različne možnosti (samo kavč ali kombinacija kavča in foteljev). Na poziciji "kamin" (ga ni) si želimo knjižno omaro in mogoče bralni kotiček. V predlogu naj bodo tudi svetila. Zanimajo nas tudi stroški dejanske izvedbe notranjega oblikovanja (obisk pri nas, pogovor, predlog, ...).

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 63
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Kupili smo stanovanje in sedaj pričenjamo z obnovo. Neke okvirne smernice že imava, recimo kakšna bo kuhinja, jedilnica, kavč in tudi laminat že imava izbran - vse je v beli barvi, laminat je pa hrast rustikalen slog. Otroška soba ne bo nova tako, da tam nimamo kaj dosti dela. Kopalnica je tudi že prenovljena. Ostane še najina spalnica in hodnik. Iščeva nekoga, ki bi nama svetoval pri detajlih, ki bi jih rada dodala v stanovanje in sicer barve :-). Moj mož noče monotonega belega stanovanja ampak kombinacijo zelene, modre, roza in rumene.... in sedaj vse te barve prepletati skozi prostore. Z okusom seveda, da ne bi izpadlo stanovanje kot cirkus. V prilogi je izgled laminata. Kuhinja je v beli barvi z hrastovim pultom, stoli in miza v beli barvi. Kavč bo najbrž v sivi barvi. Sama se ne znava toliko poigrati z barvami tako, da potrebujeva pomoč. Hvala.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 140
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Kupila sva hišo, ki je zgrajena do tretje gradbene faze. Izdelana je sicer dokumentacija z načrti razporeditve prostorov in postavitvijo opreme, ki pa sva ga že v fazi gradnje nekoliko spremenila ker ni bil po najinih željah. V nadaljevanju bi želela, da nama strovnjak na tem področju svetuje pri dokončni razporeditvi prostorov za maksimalen izkoristek prostora (postavitev predelnih sten) ter pripravi načrt opreme in osvetlitve (barve in postavitev pohištva, parket/laminat...) Lp

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 86
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Popolna prenova stanovanja starega 10 let. V eni sobi bi naredili pregrado, da nastanejo dve otroški sobi. Nova kuhinja, shramba, nova dnevna soba. Nove inštalacije. Spalnica je manjša. Svetovanje, ideje in načrt adptacije. Dalje še notranje oblikovanje, razporeditev pohištva, barve sten .. Hvala, lp

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani, Obnovili bomo starejšo hišo. Nastali bosta dve stanovanjski enoti, ena v pritličju, drugo v mansardi. Potrebovali bi pomoč tako pri notranji opremi (vrta, okna, tla, pohištvo, razsvetljava..) kot tudi zunanji (fasada, izbor materiala za ureditev dvorišča, vrta…). V pritličju bi se omejili na opremljanje kuhinje, jedilnice, dnevne sobe ter terase, hodnika in kopalnice. V mansardi pa na stopnišče, hodnik, kopalnico ter dnevne prostore in teraso. Radi bi, da bi hiša imela neko noto oziroma temo, da je urejena s skladnimi barvami in materiali, da se vklapljala v obstoječe okolje in je hkrati primerna za naš življenjski stil. V prilogi pošiljam slike obstoječe hiše in projekta. P.s. projekt je v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja na UE.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 54
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, v zgornji kopalnici bi imeli: dva umivalnika, prosto stoječo kad (morda v sredini kopalnice), tuš brez kadi, wc in bide. V stilu natur lesa in bele barve... V kopalnici bo tudi cev za perilo, ki bo potekala v spodnji utility. Posebej ponudba za dizajn kuhinje ter dnevne sobe 40m2. V prilogi dokument za lažjo pripravo ponudbe. Izris notranje opreme, montažna hiša. Hvala, LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 350
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Zdravo. Stanovanjsko poslovni objekt na naslovu Hruševje 41. Objekt modernizirati v zunanjem izgledu: delno novo stavbno pohištvo - panoramska vrata, preureditev delavnice v bivalen prostoro, dvig in ureditev v bivalno mansardo itn., spremeba ogrevalnega sistema v toplotno črpalko. Izdelati notranji dizajn bivalnega prostora, ureditev terase z nadstreskom itn. Hvala.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Večstanovanjski objekt
 • Površina objekta ali prostora: 75 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Gre za stanovanje v 3.nadstropju manjšega stanovanjskega bloka, kjer imamo nad njim tudi neizdelano, neizolirano mansardo (celotna površina nad stanovanjem). Preboj skozi ploščo - odprtina za dostop je narejena (trenutno zaprta s knaufom). Trenutno je po plošči položena izolacija. V mansardi bi želeli urediti 2-3 prostore, kot npr. pisarna, kabinet, otroška igralnica in če je možno narediti manjšo kopalnico tuš in WC. Potrebno bi bilo izdelati načrt, preferirava z možem tudi izvajalce, ki bi prevzeli vodenje projekta vključno z mojstri, ki bi izvedli delo. Hvala za ponudbo.