Zahtevaj brezplačne ponudbe arhitektov v Šentjurju

130 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 1.514 uporabnikov iz Šentjurja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

13 najboljših arhitektov Šentjur, 2022

9 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

Vili Ofentavšek s.p.

5,0
2 oceni
5,0
Milenjko J. , pred 6 meseci

Zelo smo bili zadovoljni z gospodom Ofentavškom, ki nam je s svojimi idejami pomagal pri adaptaciji ostrešja. Priporočamo.

5,0
Boštjan B. , pred 7 meseci

Z ponudnikom sem zelo zadovoljen, priporočam!

10+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, temeljna plošča, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, hiša na ključ, načrt za gradnjo hiše, projektant, arhitekturni biro, notranji design, gradbena podjetja, gradbeno dovoljenje, zidarstvo, gradbena dela, projektiranje hiš, zidarska dela, gradnja hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo

GIV GRADNJE d.o.o.

4,8
4 ocene
5,0
Ivanka K. , pred 2 letoma

Vse je bilo super, odlična odzivnost, krasen projekt!

5,0
Marko P. , pred 2 letoma

Bili so zelo odzivni, delo so opravili hitro in kvalitetno! Brez pripomb!

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: gradnja hiše na ključ, notranji oblikovalec, projekti hiš, gradnja hiše, arhitekti, zidarstvo, temeljna plošča, hiša na ključ, gradbena podjetja, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, projektant, gradbena dela, arhitekturni biro, notranje oblikovanje, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo

STUDIO TEINER d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Liljana G. , pred 1 letom

Res pozitivna izkušnja, samo kapo dol! Zelo odzivni, res prijazni. Res si zaslužijo 5!

20+
Let na tržišču

Storitve: notranji design, legalizacija objekta, notranji oblikovalec, projekti hiš, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, arhitekturni biro, projektant, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Boris M. , pred 2 letoma

Smo bili zadovoljni, ponudba je bila hitra in zelo korektna! Priporočam.

Storitve: notranji design, notranji oblikovalec, arhitekti, gradbeno dovoljenje, projektant, projekti hiš, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, legalizacija objekta, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: projekti hiš, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, projektant, arhitekturni biro, legalizacija objekta, arhitekti, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše, notranji design.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: projektant, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, notranji design, načrt za gradnjo hiše, arhitekti, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, arhitekti, notranje oblikovanje, projektant, arhitekturni biro, legalizacija objekta, notranji design, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje, projektant, legalizacija objekta, arhitekturni biro, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, projekti hiš, notranji design, notranji oblikovalec, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

Anže Koren s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: notranji design, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, projektiranje hiš, projektant, arhitekti, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: lesene stopnice, mizarstvo, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, arhitekti, gradbeno dovoljenje, vgradne omare, mizar, načrt za gradnjo hiše, pohištvo po meri, legalizacija objekta, projektiranje hiš, mizarske storitve, arhitekturni biro, projekti hiš, notranji design.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: gradbeno dovoljenje, projekti hiš, arhitekti, arhitekturni biro, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, projektant, načrt za gradnjo hiše, notranji design, notranji oblikovalec, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

BORIS MLAKER, S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, notranji design, arhitekti, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, projektant, arhitekturni biro, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo

ELEMENT+ d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Storitve: arhitekti, notranji design, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, projektant, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdo mi lahko uredi gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja boste potrebovali arhitekta oziroma projektanta, ki bo zbral vsa potrebna soglasja in uredil vso dokumentacijo. Dokumentacijo morate vi ali vaš pooblaščenec vložiti na upravno enoto, od katere boste tudi pridobili gradbeno dovoljenje.

 • Ali lahko gradim v lastni režiji?

  Ob upoštevanju vse potrebne zakonodaje je gradnja v lastni režiji možna. A tudi pri gradnji v lastni režiji velja, da mora projektant za vodenje izdelave projektne dokumentacije določiti pooblaščenega arhitekta ali pooblaščenega inženirja iz stroke, ki koordinira izdelavo projektne dokumentacije in jo potrdi.

 • Kakšna je razlika med tipskim in klasičnim načrtom za hišo?

  Klasični načrt za hišo je načrt, ki ga arhitekt izdela posebej za vas, specifično po vaših željah. Tipski načrt pa je načrt, ki že obstaja, in po katerem je bilo zgrajenih že več hiš. Izbirate lahko med mnogimi tipskimi načrti, izbranega pa lahko arhitekt do določene mere tudi prilagodi vašim željam. Tak načrt je tudi cenejši od klasičnega, se bo pa cena načrta višala sorazmerno z vašimi zahtevami za posege vanj.

Nedavna povpraševanja za arhitekte, Šentjur

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 217
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Na osnovi izdelane projektne dokumentacije (PGD) potrebujem ponudbo za PZI projektno dokumentacijo. Imam tudi veljavno gradbeno dovoljenje. Potrebujem projektno dokumentacijo (PZI projekt za izvedbo): 1. Vodilno mapo 2. Načrt arhitekture PZI, tipski načrt s popisi del 3. Načrt gradbenih konstrukcij

Legalizacija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 175
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, potrebujemo arhitekta za legalizacijo objekta (izdelava skice - dejansko stanje z vsemi parametri v dveh mapah... pred desetletji pridobljeno gradbeno dovoljenje se namreč nanaša na zidanico, v praksi gre za hišo v dveh nadstropjih). Rok izvedbe: z izbranim ponudnikom takoj. Pišite na info@kupa.si ali kličite na izvajalci z območja Celje, Šentjur... kontaktna oseba: Hvala, lp

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 40
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Nad ze obstojeco garazo bi radi nadzidali zgornje nadstropje ob hisi- prizidek. Garaža je grajena kot zaklonišče iz armiranega betona. Prizidek bi naj bil izveden s suhomontažno gradnjo. Imamo pridobljeno lokacijsko informacijo ter geodetski posnetek. Radi bi podjetje ki bi uredilo ostalo projektno dokumentacijo in izvedbo projekta. Lp

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 140
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Enodružinska hiša, prvotna namembnost garaža. Pritličje (kuhinja, dnevna soba, jedilnica v enem prostoru, vetrolov, utility, wc), v zgornjem nadstropju (glavna spalnica, dve sobi in kopalnica). Vsako nadstropje ima priblino 70 m2. Iščeva ponudnika, ki bi nama predlagal čim boljše rešitve za notranjo ureditev in čimbolj optimalen izkoristek prostora. Hvala, LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 65
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Stanovanje v bloku iz 60-tih, kupljeno od prvotnega lastnika, še nikoli prenovljeno. Za mlad par še par let brez otrok. Menjalo bi se okna, tlake, kopalnico in kuhinjo. Električno napeljavo se dodela (luči,vtičnice), radiatorje...v glavnem celostna prenova. Potrebujem idejni načrt (morebitne) prerazporeditve prostorov, izbire materialov (parketa, keramike), luči, površinskih načrtov za polaganje keramike, načrtov za pohištvo po meri (v kopalnici, omara na hodniku?), in drugo; kuhinja bo izbrana tipska. Lp

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 153
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Stanovanjska hiša z pripadajočim zemljiscem v |||.(3)podaljšani fazi z izvedeno fasado in vsemi komunikalnimi priključki na zemljiscu..od notranjosti še manjka omet, gibs plate..tla,estrihi... Hiša bo narejena tako da spodnji prostori bodo poslovni v uporabi Kozmeticnega salona, zgornji prostori kot stanovanje!..Rabimo nasvet za notranje oblikovanje, kje še dozidati v notranjosti, postavitve prostorov...in lega sob..dozidali bi še balkon.. LP

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Z investitorjem, ki gradi za trg smo se dogovorili o nakupu stanovanjske hiše, ki je trenutno še v gradnji. Obstajajo pa že zgrajeni objekti v bližnji okolici po tem tipskem načrtu. Gre za manjšo hišo, klasično dvokapnico, pritličje + mansarda. Hiša bo predana v 3.podaljšani gradbeni fazi, predvidoma avgusta ali septembra. Lokacija: Šentjur pri Celju. Želimo pridobiti predlog ureditve interierja, po katerem bi nato dokončali hišo ter jo opremili.Hvala in lep pozdrav

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

V mansardi bi si rada uredila stanovanje. Druga plošča je velika približno m/2 in je brez obstoječih sten. Potrebno je po obeh straneh dvokapnice narediti frčade predvidoma po vsej dolžini (cca 8m, 4m in 13m) želimo pri steni normalno stojno višino. Potrebno je določiti prostore ter njihovo površino. Potrebno je tudi urediti vhod v stanovanje ki je v 2. nadstropju. Ob kuhinji želiva nad obstoječim objektom narediti tudi teraso ki bi bila povezana z notranjostjo z panoramsko steno. Za projekt je potrebno narediti vso zahtevano dokumentacijo.