Zahtevaj brezplačne ponudbe arhitektov v Rušah

272 izvajalcev v bližini
5 še na voljo

Že 843 uporabnikov iz Ruš je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

8 najboljših arhitektov Ruše, 2022

33 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,5

5,0
Aleksandra D. , pred 6 leti

Pohvalim naj učinkovitost, prijaznost! Veliko svetuje. Zelo pozitivno sem presenečena nad g. Simonom!

5,0
Erik C. , pred 5 leti

Če bi izbiral še enkrat, bi ponovno vzel g. Simona. Tudi, ko sva že zaključila z delom, se je vedno odzval na klice za dodatna vprašanja, si vzel čas in odgovoril. Sem zelo zadovoljen!

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016
Izbor strank 2017

Storitve: notranji oblikovalec, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, notranji design, arhitekti, projektant, gradbeni nadzorniki, projekti hiš, arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše, gradbeni nadzor, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

PRODOM BIRO d.o.o.

4,6
14 ocen
5,0
Tatjana P. , pred 3 leti

Odlični so! Še posebej pa moram pohvaliti še geodeta gospoda Ocepek Marjana!

5,0
Slavko S. , pred 4 leti

Super zadovoljen. Vse je potekalo brez problema.

10+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: gradbeni nadzorniki, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, nadometna električna napeljava, notranje oblikovanje, arhitekti, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, električne inštalacije, napeljava elektrike, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, elektroinštalacije, projektant, arhitekturni biro, električarji.

Zahtevaj ponudbo

PLAN B d.o.o.

4,7
4 ocene
5,0
Sašo Ž. , pred 7 leti

Šlo je za popolno prenovo stanovanja. Podjetje Plan B nam je pripravilo vse od načrtov za rekonstrukcijo do izrisov za notranjo opremo. Zelo sem bil zadovoljen z našim sodelovanjem in podjetje Plan B z veseljem priporočam naprej!

5,0
Jaša P. , pred 7 leti

Podjetje Plan B je projektiralo pri nas zunanjost objekta in zunanjo ureditev. Vse je bilo kot dogovorjeno. Projektiranje je potekalo hitreje, kot sem lahko delal. Delo je bilo opravljeno v roku. Pohvalil bi še posebej g. Medveška.

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih

Storitve: zasaditev vrta, notranji design, načrtovanje vrta, urejanje vrtov, gradnja hiše, gradbeno dovoljenje, gradnja hiše na ključ, temeljna plošča, hiša na ključ, ureditev okolice, košnja trave, arhitekti, gradbena dela, izdelava škarpe, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, arhitekti, projekti hiš, projektant, arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, legalizacija objekta, notranji design.

Zahtevaj ponudbo

ŠARMAN d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: gradbeno dovoljenje, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, projektiranje hiš, notranji design, notranje oblikovanje, projektant, notranji oblikovalec, projekti hiš, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo

PLAN BIRO d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: projekti hiš, arhitekti, projektiranje hiš, projektant, legalizacija objekta, arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, notranji design, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, notranji design, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, arhitekturni biro, projekti hiš, arhitekti, projektant.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: arhitekti, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, projektant, notranji design.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdo mi lahko uredi gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja boste potrebovali arhitekta oziroma projektanta, ki bo zbral vsa potrebna soglasja in uredil vso dokumentacijo. Dokumentacijo morate vi ali vaš pooblaščenec vložiti na upravno enoto, od katere boste tudi pridobili gradbeno dovoljenje.

 • Ali lahko gradim v lastni režiji?

  Ob upoštevanju vse potrebne zakonodaje je gradnja v lastni režiji možna. A tudi pri gradnji v lastni režiji velja, da mora projektant za vodenje izdelave projektne dokumentacije določiti pooblaščenega arhitekta ali pooblaščenega inženirja iz stroke, ki koordinira izdelavo projektne dokumentacije in jo potrdi.

 • Kakšna je razlika med tipskim in klasičnim načrtom za hišo?

  Klasični načrt za hišo je načrt, ki ga arhitekt izdela posebej za vas, specifično po vaših željah. Tipski načrt pa je načrt, ki že obstaja, in po katerem je bilo zgrajenih že več hiš. Izbirate lahko med mnogimi tipskimi načrti, izbranega pa lahko arhitekt do določene mere tudi prilagodi vašim željam. Tak načrt je tudi cenejši od klasičnega, se bo pa cena načrta višala sorazmerno z vašimi zahtevami za posege vanj.

Nedavna povpraševanja za arhitekte, Ruše

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 28
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Gre za gospodarski objekt, ki bi ga spremenila v bivalno enoto. Vse kar bi se delalo bi bila rušitev in nova postavitev severne in zahodne stene, hkrati pa rušitev lesenega ostrešja, ki bi se nadomestilo z betonsko ploščo, ki bi kasneje služila kot terasa. Prav tako bi se severna stena zamaknila za 1,5 metra. Objekt vodo in elektriko že ima. Hvala.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 50
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Želeli bi dograditi hišo in potrebujemo gradbeno dovoljenje, ter adaptirati seveda(ta hiša sedaj je bila grajena preden so potrebovali načrte) in dejansko nas zanima pred pričetkom, če je to seveda sploh možno naredit - kakšne možnosti adaptacije imamo. Hišo bi pa sicer razširili in dvognili, da se ji poveča obseg za 50m2. Hvala, LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 20
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

V večstanovanjski hiši s štirimi stanovanji bi želela urediti dodatno sobo in jo povezati s stanovanjem. Stanovanje je podstrešno, podstrešje skupno, vendar lahko dobim soglasje sosedov oz. ustrezno pogodbo. Objekt je star čez sto let, lociran v Rušah (Maribor). Ali se bomo dejansko lotili projekta, je odvisno od predvidenega stroška, zato mi je najprej pomemben informativni izračun vseh stroškov: ureditve papirjev, idejnega načrta in nato izvedbe del, ki bi vključevala: leseno stopnišče za povezavo s sedanjo dnevno sobo, 5-6 strešnih oken, izolacija + gips plošče oz. s strešne strani verjetno tudi les (streha je trenutno opečna kritina, položena na late, ni niti podeskana) in izdelava montažnih tal (tla na podstrešju je treba narediti montažno na obstoječe trame, med trami pa zapolniti z izolacijo), potrebne so tudi električne inštalacije. Soba bi bila velika ca. 20 m2. LP

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 300
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, prenavljamo enodružinsko hišo, ki zajema spalnico, dnevno sobo, kopalnico, jedilnico, kuhinjo, 2 delovni sobi. Potrebovali bi celotno zasnovo stanovanja - hiše, skupaj z izrisi za mizarja in popisi za morebitna gradbena dela. Glede na obseg projekta bi bilo najboljše, če se lahko dobimo na objektu. Hvala, LP