VIRES d.o.o.

Maribor
Arhitekti, Energetske izkaznice
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/3
10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
5,0
1 ocena

1 ocena za podjetje VIRES d.o.o.

Mnenja strank

V redu je naredil. Bil je korekten. Držal se je dogovorjene cene.

Storitve: Notranji design, Arhitekti, Projekti hiš, Načrt za gradnjo hiše, Projektant, Gradbeno dovoljenje, Energetska izkaznica za hišo, Arhitekturni biro, Projektiranje hiš, Energetske izkaznice, Energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, Energetska izkaznica za stanovanje, Notranji oblikovalec, Notranje oblikovanje, Energetska izkaznica za poslovni prostor, Izdelava energetske izkaznice, Energetska izkaznica za javno stavbo, Legalizacija objekta

Drugi izvajalci v bližini Maribora

Druge storitve v Mariboru in okolici

Nedavna povpraševanja

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 188
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

V stanovanjsko-poslovni stavbi v Ljubljani imamo poslovni prostor v 3.gr.fazi. Iščemo ustrezne izvajalce, ki bodo izdelali vse potrebne načrte in pridobili vsa soglasja za pridobitev uporabnega dovoljenja za zobozdravstveno ordinacijo. Poslovni prostor bi želeli izdelati-urediti drugače, ne kot izgledajo obstoječe zdravstvene ordinacije. Zato iščemo izvajalce z modernimi idejami in predlogi.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, zbiram ponudbe za tipski načrt hiše,ki jo želim graditi. Prosim za ponudbo: - novogradnja, enostanovanjski objekt - tlorisni garabit objekta je cca. 8X13m -vertikalni garabit objekta nad terenom je cca. 8 m -etažnost: pritličje+mansarda V ceni naj bo vključeno: izdelava idejne zasnove, izdelava idejnega projekta, izdelava projekta za gradbeno dovoljenje, koordinacija z izvajalci, projektantski nadzor nad izvedbo. Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 103
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Za novogradnjo bi potrebovali pomoč arhitekta pri opremljanju notranjih prostorov z vključenimi storitvami svetovanja pri izbiri opreme. V dnevni sobi bi potrebovali idejno zasnovo za dodaten delovni prostor (kabinet), ki bi služil tudi kot soba za goste. Ponudbe bi potreboval čimprej. Gre za stanovanje, ki smo ga dobili - uradno podpišemo papirje čez dva tedna. Stanovanje si lahko ogledate na: STANOVANJSKI SKLAD: BRDO.SSRS.SI Številka stanovanja (zadnje številke): Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 300
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Dvojček, tri etaže skupaj cca m2 vsaka enota, gradnja oziroma pozicija parcele klančina (Golo Brdo), P/K: kurilnica , pralnica ,shramba, večnamenski prostor, NAD: hodnik, wc, dnevni prostor , kuhinja, izhod na teraso , M: spalnica, 2x otroška soba, kopalnica. Prehod iz etaže v etažo - notranje stopnišče. Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 84
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Zanimamo se za načrt za hišo velikosti 12x7m. Plošča bo sicer velika 15x7m. A smo del plošče predvidevali za garažo.Želje,ki jih imamo so svetli prostori, odprt sistem dnevne in jedilnice lahko tudi kuhinja,če se da povezati glede na nosilne stene. Kopalnica bo imela obstoječo kopalno kad dimenzije cm. Hiša bi bila pritlična, mansardni prostor bi pustili zaenkrat neobdelan. Najraje če bi bil vhod na mansardo možen od zunaj (saj se bo mansarda delala le v primeru da bi otroci želeli ostati doma). Želja je le še,da hiša ne bi bila čisto pravokotne oblike,če je glede na zelo ozko širino mogoče. Kurilnica bo prizidana zunaj 3x3m. Za lažjo predstavo smo malo skicirali obstoječe stanje. Že v naprej hvala za ponudbe. Lp

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 380
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Stanovanje s tlorisom v priponki si želim urediti s sledečimi željami: 1. Oba balkona "zapreti" in narediti bivalno površino, saj dodatnih balkonov ne potrebujem, ker je že terasa velika m2. 2. Potrebujem 4 spalnice (trenutno so samo 3 spalnice). Tri od spalnic bodo otroške sobe. V dveh naj bi bila postelja z ležiščem -cm, pisalna miza, lahko omara, ni pa nujno, če se jih postavi kam na hodnik v bližino otroških sob. V eni otroški sobi, naj bo pograd, brez pisalne mize, z omaro (ali opcija na hodniku). Spalnica: postelja -cm, garderobna omara in vhod v kopalnico za starše. 3. Kopalnica otroška: dva lijaka, wc in kad. Kopalnica za starše: dva lijaka, wc in kad. Skratka obe kopalnici naj bosta brez tuša. 4. Dnevni prostor je trenutno pregrajen z omarami in knaufi, ter izgleda kot labirint. Želim si večji odprti dnevni prostor. Z veliko sedežno, veliko jedilno mizo (vsaj 3m + 10 stolov). Kabineta/pisarne, ki je trenutno si ga ne želim ločenega. V dnevnem prostoru naj bo tudi delavna miza z računalnikom. 5. Kuhinja naj bo velika, z otokom, saj se veliko kuha, z vgradnim hladilnikom in zmrzovalnikom. Če je prostor bi bilo super, da je vgrajena tudi zamrzovalna omara, v nasprotnem primeru se jo da v klet v eno izmed shramb. 6. Nujno potrebujem pralnico: ni nujno, da je lijak notri, mora pa biti prostor za pralni in sušilni stroj. Neke police za odlaganje oz kot neka pralnica/shramba skupaj. Za sesalec, lavorje, čistila, metle itd...Pa še pult za likanje. 7. Dodatnega dnevnega wcja ne potrebujemo oz raje se iz omenjenega prostora naredi večjo garderobno omaro kjer bodo pri vhodu čevlji in plašči in bunde ipd. 8. Zelo pomembna mi je prijetna svetloba in ustrezno razporejena razsvetljava. 9. Na terasi: jedilno mizo, stole, zofo, neko tendo/jadro/pergolo, jacuzzi...veliko dreves! Toliko na grobo. V naprej se vam zahvaljujem za ideje, ponudbo in okvirni potek dela oz. časovnico. Lp,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Klasično zidana hiša, neto m2, nadstrešek ali garaža, letna kuhinja. Potrebujeva idejno zasnovo, projekt za gradbeno dovoljenje in projekt za izvedbo dela. Želiva 3D prikaz notranjosti objekta, načrt notranje opreme, načrt ureditve parcele (je na hribu, neraven teren). Slog: moderno, minimalistično, funkcionalno in oblikovno skladno. Hvala.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani! Rada bi urejanje interiera mojega stanovanja (novogradnja), cca 60m2 bivalne površine - 3D render s pohištvom, barvno študijo, osvetljavo... Prostori v stanovanju: Dnevna soba - zaenkrat imam samo novo kotno sedežno garnituro; Jedilnica; Kuhinjo - imam (novo), lahko kakšen dodatni element (pr. otok); Spalnica - imam posteljo in omaro (novi), potrebno dodatno urejanje; Kabinet; Predsoba; Kopalnica (ima osnovne elemente). Dela bi se izvajala v novembru. Najlepša hvala za informacije. Z lepimi pozdravi, .

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 160
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Parcela je postavljena v hrib ( m2) in potrebno bo izravnavati teren. m2 bi bilo stanovanjskih površin (pritličje + mansarda) + kletni prostori cca. 50 m2, garaža bo predvidoma postavljena ločeno. Objekt sam bi bil bolj klasične gradnje, pomembna je predvsem dobra umestitev v prostor zaradi hribovitega terena.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 55
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Z ženo bi rada opremila drugo nadstropje hiše dvojčka v 3. podaljšani gradbeni fazi in bi potrebovala pomoč pri tem, kako razporediti prostore, posamezne elemente in pri tem, kako v posamezen prostor pripeljati čim več svetlobe. Nadstropje je veliko cca 55 kvadratov, je še brez predelnih sten (razen ene nosilne) in brez napeljav. Hiša je montažna, lesena gradnja.