Vili Ofentavšek s.p.

Ljubečna
Arhitekti, Gradnja hiše
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/3
10+
Let na tržišču
5,0
2 oceni

2 oceni za podjetje Vili Ofentavšek s.p.

Mnenja strank

5,0
Milenjko J. , pred 6 meseci

Zelo smo bili zadovoljni z gospodom Ofentavškom, ki nam je s svojimi idejami pomagal pri adaptaciji ostrešja. Priporočamo.

5,0
Boštjan B. , pred 7 meseci

Z ponudnikom sem zelo zadovoljen, priporočam!

Storitve: Gradnja hiše, Projekti hiš, Arhitekti, Projektant, Zidarstvo, Notranje oblikovanje, Notranji oblikovalec, Gradbeno dovoljenje, Gradnja hiše na ključ, Hiša na ključ, Zidarska dela, Temeljna plošča, Načrt za gradnjo hiše, Gradbena podjetja, Legalizacija objekta, Gradbena dela, Projektiranje hiš, Arhitekturni biro, Notranji design

Drugi izvajalci v bližini Ljubečni

Druge storitve v Celju in okolici

Nedavna povpraševanja

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Iščem dobrega in ugodnega ponudnika za izris načrta počitniške hiše (lahko je tudi tipski v kolikor bi ustrezal zahtevam/pričakovanjem) in priprave dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja. Počitniški objekt bi stal v Podravski regiji in bi se zgradil na gradbeni parceli kjer že stoji objekt, vendar verjetno ne bi šlo za nadomestno gradnjo, saj trenutno tam stoji dotrajano gospodarsko poslopje. Objekt bi naj sestavljalo pritličje in mansarda. Zaželjeno je da bi bili spalni prostori v mansardi, saj je zamisel, da bi v prritličju imeli kuhinjo z jedilnico ter dnevni prostor (vse v enem) in manjši welness (sauna + jacuzzi). Na parceli se že nahajajo vsi potrebni priključki, saj na isti parceli že stoji manjša hiša. Garaža ne potrebujemo (parkirni prostori so in bodo stran od objekta na začetku parcele). Preferiram klasično gradnjo in streho krito s strešno opeko (bobrovec?). Načrt naj vsebuje tudi izris večje terase. Za druge podrobnosti se dogovorimo. Arhitekta bi potreboval čim prej. Hvala in LP

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 50
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, imamo hišo, zraven katere imamo nadstrešek dolzine 10m in sirine 5m? Zdaj bi to radi podrli in naredili prizidek v omenjenih dimenzijah in sicer pritlicje, prvo nadstropje in drugo nadstropje. V prizidku ne bo stopnic, ker bi v že obstoječi hiši naredili prehod v prizidek. Zdaj nas zanima cena projektiranja take zadeve, ter vsi potrebni dokumenti, da bi lahko začeli z delom? Prosim za ceno projektiranja in kaj je vse potrebno od dokumentacije. Arhitekta bi potrebovali v začetku naslednjega leta. Hvala ter lep pozdrav.

Adaptacija obstoječega objekta

 • Površina objekta (v m2): 10
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Iščem izvajalca za sanacijo poškodovanega zunanjega stopnišča. Stopnišče sestavljata dva železobetonska nosilca dolžine 2 metra, ki povezujeta temelj (dostop s pločnika) s platojem (podestom) pred vhodom v hišo; na nosilca je položenih 6 stopnic- betonskih plošč (x35x6 cm) , prekritih s skrilavcem. Eden od nosilcev je na zgornjem delu, pri spoju s platojem (podestom), počil in nastala je 2 cm široka razpoka. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 410
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Potrebujemo ponudbo za izdelavo projektno tehnične dokumenatcije v obsegu PGD, PZI za rekonstrukcijo in nadzidavo stanovanjskega objekta, ki vključuje 3 stanovanja in je kulturno zaščiten. Gre za dotrajanost obstoječega ostrešja, menjavo kritine in ostrešja, ter istočasno nadizdava objekta za cca. cm ter povezovalna plošča nad celotnim objektom. Pridobili smo že ponudbo, ki kjer naj bi projektno dokumentacija vsebovala: 1. posnetek obstoječlečga stanja 2. vodilno mpo idejne zasnove za pridobitev soglasij 3. urbanistični del + vodilno mapo 4. PGD in PZI načrti arhitetkure 5. PGD in PZI načrti gradbenih konstrukcij 6. elaborate 7. postopek pridobivnaja gradbenega dovoljenja. Arhitekta bi potrebovali v roku 6 mesecev. Hvala in LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Želim zgraditi hišo s podeželskim značajem vendar sodobno razporeditvijo. Želela bi štirikapnico, vendar akti to ne dopuščajo, zato želim imeti dvokapnico z maksimal.visoko mansardo, strmim naklonom in s podaljšanimi čopi. Hiša mora biti dobro izolirana, energetsko varčna, ogrevana s toplotno črpalko, kogeneracijo s solarnim ogrevanjem, talnim ogrevanjem. Vhodna avla v hišo naj bo udobna, iz nje vodijo stopnice v mansardo.Rada imam veliko steklenih površin, povezane dnevne prostore, odprt kamin, udobne spalnice povezane z garderobami, veliko kopalnico.Ob kuhinji naj stoji shramba. Hišo bi samo delno podkletila: za kurilnico, vinoteko in shrambo. Ne želim stopnic za vhod, niti medetaž. (zemljišče je popolnoma ravninsko) V pritličju želim imeti poleg dnevne sobe še manjšo kopalnico s tušem in wc jem, ki se je drži soba za goste. V mansardi pa 2 (ali 3) spalnice z garderobami in udobno kopalnico. Vsi 3 (ali 4) prostori v mansardi imajo večje frčade.Iz glavne spalnice želim balkon s stopniščem na trato .Iz dnevne sobe oz jedilnice želim izhode na delno pokrito teraso pred hišo. Za kritino želim bobrovec. Ob hiši je prostor za garažo, fitnes s kopalnico in dodaten (večnamenski) prostor, pokrita (odprta) drvarnica Všeč mi je načrt hiše: vila Marles, ki pa po lokacijski informaciji ne ustreza, saj je prevelika in je štirikapnica. Arhitekta bi potrebovali čim prej. Hvala in Lp

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 220
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Adaptacija starejše hiše in sicer kompletna prenova prostorov ter inštalacije ker so v hiši še svinčene cevi in dotrajani odtoki,.. kvadratura obsega samo bivalne prostore ki se rastezajo v dva nadstropja hiša pa ima še tri garažne prostore v prvem nadstropju. srednje nadstropje je bilo že v uporabi, zgornje pa je samo pozidano brez izolacije, tlakov, itd,... sta pa po kompoziciji prostorov identična. smo pa mlada dužinica treh članov. zato bi rad pomoč pri prilagoditvi in ureditvi hiše našim potrebam. z partnerko si želiva sicer privdih moderno ampak še zmerom retro stila.. obožujeva les... obsega dela je v srednjem nadstropju prenova kuhinje- jedilnega prostora, kopalnice, dnevnega prostora. potem pa še tretje nadstropje določiti namembnost prostorov in njihova ureditev.. upam da sem podal koristne informacije in se že v naprej zahvaljujem za odgovor/ponudbe. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.

Dozidava ali nadzidava

 • Površina objekta (v m2): 110
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Da vam na kratko opišem situacijo. Gre se za stanovanjsko hišo dvokapnico. Namen izgradnje je mansarda, v kateri bo potrebno sezidati vse predelne stene. Položiti vso napeljavo, vso izolacijo. Sezidal se bo tudi ločen vhod, do katerega bi se potegnile betonske stopnice. Pri strehi leseni del ostane skoraj nespremenjen. Dodalo bi se samo kakšno strešno okno. Bo pa potrebna menjava strešne kritine. To je na grobo opis. Od vas bi želel okvirno ceno za določene projekte, ter cenik za surovine. Pričeli smo spomladi. Hvala in lep pozdrav!

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 4
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Iz spalnice bi želela urediti otroško sobo za najstnika. V sobi so tri velike garderobne omare cm/65cm, ki bi ostale v sobi. V sobi bi bila še pisalna miza cm/60cm, postelja širine cm. Želela bi še omaro za oblačila. Njene mere bom prilagajala preostalemu prostoru. Okno in vrata sta na strani sobe v dolžini 3.4 m. Želela bi postavitev, da bi bil prostor čim bolje izkoriščen. Hvala in lep dan.

Gradnja po fazah

 • Površina objekta (v m2): 135
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Ali že imate gradbeno dovoljenje?: ne
 • Katere gradbene faze naj vključuje ponudba?: III. gradbena faza (izgradnja etaž, podstrešja in strehe), I. gradbena faza (priprava zemljišča, zakoličenje objekta, izkop, temelji)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani, zanima me izdelava hiše z postopkom klasične gradnje, pri kateri bi izvajalec izdelal objekt do četrte gradbene faze. Gradbenega dovoljenja še nimam, gre pa za nadomestno gradnjo na mestu kjer trenutno stoji gospodarski objekt (sušilnica). Vsebina za izdelavo ponudbe: - tipski model konstrukcije: http://www.lumar.si/hisa.asp?ID= - pritlična hiša z pohodnim podstrešjem - ponudba vključno z izdelavo temeljne plošče - maximalna bivalna površina do m2 Prosim za ponudbo. Hvala in lp.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 95
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Mansardno stanovanje. - Gradbena dovoljenja - Dvig strehe + izolacija (nova streha) + zidaki na višjem delu cca.0,5m in na nižjem delu cca. 1,3m. - Knauf + Izdelava notranjih sten - Balkon - Stopnišče - Talna izolacija : - Vodovod + Talno orevanje - Elektrika - Toplotna črpalka v kopalnici - Zaključna slikopleskarska dela - Strešna okna (8x) CENA: - Navadna okna (4x) + Okenska vrata (1x) - Laminat (90 mm^2) - Vhodna vrata - Notranja vrata (5x) - Kopalnica (ploščice, wc, banja...) Arhitekta bi potrebovali spomladi. Hvala!