Zahtevaj brezplačne ponudbe za geodetske storitve v Šentjurju

30 izvajalcev v bližini

Že 1.260 uporabnikov iz Šentjurja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov geodetskih storitev Šentjur, 2021

38 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
Matic Č. , pred 2 letoma

Vse smo se lahko dogovorili preko telefona. Upoštevane so bile vse moje želje, cena pa je bila točno takšna kot smo se zmenili. Storitev je bila opravljena zelo hitro. Zelo zadovoljni.

5,0
Tomaž P. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Delo je bilo izvedeno strokovno, hitro in korektno. če bi se moral odločiti še enkrat, bi izbral istega ponudnika.

Izbor strank 2019

Kaj delamo: geodetske storitve, parcelacija, vpis v kataster, ureditev meje, geodeti, geodetski načrt, etažna lastnina, geodetski biro, geodetski posnetek - načrt, geodetski posnetek, geodetska podjetja.

Zahtevaj ponudbo

GEOPRO d.o.o.

5,0
15 ocen
5,0
Ana J. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal rokov in bil zelo prilagodljiv glede nujnosti opravljenega dela.

5,0
Anto M. , pred 1 letom

Ponudnik je upam si trdit eden naj boljših na trgu. Hvala za ves trud, in veliko poslovnih uspehov še naprej! Resnično sva oba z ženo zelo zadovoljna.

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Kaj delamo: geodetski načrt, parcelacija, geodetski posnetek, geodeti, vpis v kataster, geodetska podjetja, geodetski biro, ureditev meje, geodetske storitve, geodetski posnetek - načrt, etažna lastnina.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Darja R. T. , pred 5 leti

Korekten odnos!

5,0
Marina H. B. , pred 4 leti

Ponudnik se je držal termina in dogovora glede cene... Cena je bila zelo ugodna glede na ponudbe ostalih. Vse je potekalo tako kot smo se zmenili... Cena je bila glede na ostale ponudnike zelo ugodna. Brez pripomb. Priporočam še ostalim.

10+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2019

Kaj delamo: etažna lastnina, geodetski biro, ureditev meje, geodeti, geodetske storitve, parcelacija, vpis v kataster, geodetski načrt, geodetski posnetek, geodetski posnetek - načrt, geodetska podjetja.

Zahtevaj ponudbo

Kaj delamo: geodetski posnetek, geodeti, parcelacija, geodetske storitve, ureditev meje, geodetska podjetja, vpis v kataster, etažna lastnina, geodetski posnetek - načrt, geodetski načrt, geodetski biro.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: geodetski posnetek - načrt, geodetski posnetek, parcelacija, vpis v kataster, geodetski načrt, geodeti, geodetska podjetja, geodetske storitve, geodetski biro, etažna lastnina, ureditev meje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Katere storitve opravljajo geodetska podjetja?

    Med geodetske storitve po Zakonu o evidentiranju nepremičnin spadajo: izvedba postopkov za izdelavo elaboratov in izdelava elaboratov ureditve meje, nove izmere, parcelacije, komasacije, izravnave meje, določitev zemljišča pod stavbo, izdelava elaborata za evidentiranje stavbe, spremembe dejanske rabe zemljišč, spremembe bonitete zemljišč, spremembe vrste rabe, kultur in razreda zemljišč, ureditve meje med samoupravnimi lokalnimi skupnostmi, izdelava elaborata za vpis stavbe in delov stavbe v kataster stavb, izdelava elaborata za spremembo podatkov katastra stavb in izdelava tehničnega poročila označitve meje v naravi ter druge posamezne naloge v zvezi z evidentiranjem nepremičnin.

  • Kaj je geodetski načrt in zakaj ga potrebujem?

    Geodetski načrt je prikaz dejanskega stanja terena in vsebuje podatke o reliefu parcele, vodah, stavbah, rabi zemljišč, rastlinah, podatke o zemljiških parcelah in več. Naredi se na podlagi že znanih informacij in posnetkov s terena. Potrebovali ga boste za pridobitev gradbene dokumentacije.

Nedavna povpraševanja za geodetske storitve, Šentjur

Ureditev etažne lastnine

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdrav, rabil bi ponudbe za vzpostavitev etaže v Celju. Gre za starejšo hišo, kjer so trije solastniki v idealnem deležu in bi sedaj želeli stavbo etažirati. Površine okoli m2. Gre za pritličje kjer so poslovni prostori, in prvo nadstropje kjer so stanovanjski prostori ter podstrešje. v strogem centu mesta Celje. Hvala, LP

Parcelacija

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, sem , Ulica talcev 9, Šentjur. Z bratom sva polovična lastnika parcele, na kateri je velika stavba. 1 parcelo bi rada razdelila na 3 parcele. Prva bi bila dovoz, katerega bova uporabljala oba, druga in tretja pa bi razdelila objekt na dva dela, na katerega se bova pozneje vpisala kot lastnika vsak svojega dela.  Zanima me, kakšen je postopek, kako dolgo traja postopek do vpisa v zemljiško knjigo. Papirje želim urediti čimprej. Hvala, LP