Zahtevaj brezplačne ponudbe za geodetske storitve v Medvodah

125 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

Že 2.430 uporabnikov iz Medvod je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov geodetskih storitev Medvode, 2021

134 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

GBEH d.o.o.

4,8
10 ocen
5,0
Jani P. , pred 7 leti

Delo je bilo opravljeno! Cena je bila ugodna, naredili so v dogovorjenem roku. Podjetje priporočam!

5,0
Nives S. , pred 7 leti

Hitra izvedba, konkurenčne cene.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016
Izbor strank 2017

Kaj delamo: geodetske storitve, parcelacija, geodetski načrt, geodetska podjetja, geodetski biro, ureditev meje, geodetski posnetek - načrt, geodetski posnetek, vpis v kataster, geodeti, etažna lastnina.

Zahtevaj ponudbo

Janez Borovnica s.p.

4,6
24 ocen
5,0
Andrej M. , pred 5 leti

Geodet Janez je prišel k nam narediti geodetski posnetek zelo hitro po najinem prvem stiku. Naša parcela je zelo razgibana in s kolegom Vasjo sta "potočkala" več kot 500 točk in mi tako naredila geodetski posnetek z vsemi, tudi najmanjšimi detajli. Posnetek je naredil v petek, izdelan načrt pa sem poštno prejel naslednji četrtek. Poleg hitre odzivnosti in hitre izdelave mi je bil všeč njun pristop in simpatičnost. Zelo priporočam.

5,0
Katja F. , pred 3 leti

Vse je bilo korektno narejeno in hitro rešeno.

10+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: geodeti, geodetske storitve, geodetski biro, vpis v kataster, geodetski načrt, geodetski posnetek - načrt, geodetska podjetja, ureditev meje, etažna lastnina, parcelacija, geodetski posnetek.

Zahtevaj ponudbo
5,0
SUMINA d.o.o. , pred 8 leti

Zadovoljni smo bili s sodelovanjem. Pohvalili bi odzivnost, nimamo pripomb, delo je bilo opravljeno, kot je bilo dogovorjeno.

5,0
Borut K. , pred 4 leti

Prilagodljivost in razumevanje in seveda strokovnost!

10+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: parcelacija, vpis v kataster, etažna lastnina, geodetski biro, geodetska podjetja, ureditev meje, geodetski posnetek, geodeti, geodetski načrt, geodetski posnetek - načrt, geodetske storitve.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Andrej P. , pred 7 leti

Odlična odzivnost iz ugodna cena. Priporočam.

5,0
Alojz N. , pred 7 leti

Delo je bilo izvedeno odlično, v dogovorjenem času in roku, za dogovorjeno ceno. Z veseljem jih priporočim naprej!

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: etažna lastnina, geodetski posnetek, geodeti, vpis v kataster, geodetski posnetek - načrt, geodetske storitve, geodetska podjetja, ureditev meje, geodetski biro, parcelacija, geodetski načrt.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Marija J. , pred 10 meseci

Ponudnik GEOMAPA BOŽIDAR ZIBELNIK S.P. je bil zelo korekten, držal se je rokov in cene.

5+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Kaj delamo: geodetski posnetek, geodetska podjetja, ureditev meje, geodetski načrt, geodeti, geodetske storitve, geodetski biro, geodetski posnetek - načrt, parcelacija, vpis v kataster, etažna lastnina.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Marjan V. , pred 5 leti

Je zelo odziven, delo je opravil dobro, hitro, bil je tudi najcenejši. Čakam še vpis v kataster stavb s strani geodetske. Priporočam!

Spoštovani g. Marjan, iskrena hvala za podano Vaše cenjeno mnenje, le-to nam ogromno pomeni. Lp

Vsa pohvala za opravljeno in dogovorjeno.

Spoštovani g. Božo, iskrena hvala za podano Vaše cenjeno mnenje, le-to nam ogromno pomeni. Lp

5+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: geodetski načrt, geodetske storitve, geodeti, parcelacija, vpis v kataster, geodetski posnetek - načrt, etažna lastnina, geodetski biro, geodetski posnetek, ureditev meje, geodetska podjetja.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Miran Š. , pred 5 leti

Ponudnik se je v celoti držal dogovorjenega. Skrajno profesionalno in strokovno..

5,0
Evelin Č. , pred 4 leti

Vse je bilo v redu. Časovno in cenovno - vse kot dogovorjeno!

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017

Kaj delamo: geodetske storitve, ureditev meje, geodetski načrt, etažna lastnina, geodetska podjetja, geodetski posnetek - načrt, parcelacija, geodeti, vpis v kataster, geodetski biro, geodetski posnetek.

Zahtevaj ponudbo

Denis Močnik s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: geodetski načrt, etažna lastnina, geodetski biro, geodetske storitve, ureditev meje, geodetski posnetek, geodeti, geodetska podjetja, vpis v kataster, geodetski posnetek - načrt, parcelacija.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: geodetska podjetja, geodetski biro, geodetske storitve, parcelacija, geodetski posnetek - načrt, ureditev meje, geodeti, etažna lastnina, vpis v kataster, geodetski posnetek, geodetski načrt.

Zahtevaj ponudbo

Uroš Alič, s.p.

 
0 ocen

Kaj delamo: parcelacija, geodetska podjetja, geodetski posnetek, geodetski načrt, geodetske storitve, geodeti, etažna lastnina, geodetski posnetek - načrt, geodetski biro, ureditev meje, vpis v kataster.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Katere storitve opravljajo geodetska podjetja?

    Med geodetske storitve po Zakonu o evidentiranju nepremičnin spadajo: izvedba postopkov za izdelavo elaboratov in izdelava elaboratov ureditve meje, nove izmere, parcelacije, komasacije, izravnave meje, določitev zemljišča pod stavbo, izdelava elaborata za evidentiranje stavbe, spremembe dejanske rabe zemljišč, spremembe bonitete zemljišč, spremembe vrste rabe, kultur in razreda zemljišč, ureditve meje med samoupravnimi lokalnimi skupnostmi, izdelava elaborata za vpis stavbe in delov stavbe v kataster stavb, izdelava elaborata za spremembo podatkov katastra stavb in izdelava tehničnega poročila označitve meje v naravi ter druge posamezne naloge v zvezi z evidentiranjem nepremičnin.

  • Kaj je geodetski načrt in zakaj ga potrebujem?

    Geodetski načrt je prikaz dejanskega stanja terena in vsebuje podatke o reliefu parcele, vodah, stavbah, rabi zemljišč, rastlinah, podatke o zemljiških parcelah in več. Naredi se na podlagi že znanih informacij in posnetkov s terena. Potrebovali ga boste za pridobitev gradbene dokumentacije.

Nedavna povpraševanja za geodetske storitve, Medvode

Ureditev meje

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, sem lastnik parcele /14 in /27 (občina Medvode, naselje Žlebe). V prilogi pošiljam fotografije iz katastra. Mejaš, parcela /28, želi graditi škarpo po meji. Na parceli so že postavljeni mejniki vendar se mi ne zdijo v skladu s katastrom, priložil sem tudi fotografijo spornih mejnikov, ki sem jih označil z vijolično, mejo kot približno teče po mejnikih sem označil z rdečo, črna je katastrska. V kolikor bi sosed gradil po mejnikih, bi njegova škarpa tekla 1-2 m2 čez naš tlakovani prehod. Hkrati želim tudi urediti severno mejo s parcelo /16, ki se mi zdi ožja kot bi morala biti, ker tudi sam razmišljam, da bi severno stran spomladi ogradil z nizko škarpo. Prosim za vašo ponudbo za geodetske storitve.

Geodetski načrt

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, Prosim za ponudbo za izdelavo geodetskega posnetka Župnijšča Pirniče, na parc št. 5/4 k.o. Zgornje Pirniče. Številka objekta . Območje obdelave je označeno s črno barvo na priloženi grafični prilogi. Zanima nas naknadno prizidana klet v objektu, nad katero je trenutno terasa na nivoju pritličja. Objekt je v celoti predviden za statično in energetsko sanacijo. Predvidena je tudi dozidava objekta na območju nad obstoječo (dozidano) kletjo. V pričakovanju odgovora, Vas lepo pozdravljam, Katja Paternoster, mag. inž. arh.

Ureditev etažne lastnine

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani, po smrti starega očeta je pol hiše v Medvodah na Čarmanovi ulici 9 podedovala moja mama in takoj napisala na brata (ampak on mi je to dal, in bova naredila prepis, preden vzamem kredit), tako da sem 1\2 lastnina st stavbe , ko Medvode, ker živim v stanovanju MOL, Lj bi si želela tam urediti stanovanje, ker pa v zg polovici živi sestra moje mame oz teta, bi rada najprej izvedela kako oz kaj moram narediti da razdelimo hišo (montažno), da bi si v svojem delu potem uredila stanovanje (verjetno kletno). Hvala za odgovor in lep pozdrav,

Parcelacija

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Spoštovani, oče mi želi podariti del svoje parcele 61/15 (občina Medvode), ki bi se po novem razdelila na 3 dele. Na enem delu že stoji hiša, na drugem, ki je zazidljiv, bi na novo zgradili hišo, na tretjega pa bi premaknili vrt. Prosim vas za pripravo ponudbe z namenom parcelacije. Zadevo bi radi uredili čim prej. Hvala in lep pozdrav,