OBJEKTIV, MIHA ŽAGAR S.P.

Škofja Loka
Geodetske storitve
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
10+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020
4,7
31 ocen

31 ocen za podjetje OBJEKTIV, MIHA ŽAGAR S.P.

Mnenja strank

4,3
Pati D. , pred 3 leti

Ponudnik se je držal rokov. Tega ponudnika sem izbrala na podlagi dobrega preteklega sodelovanja z izbranim arhitektom.

5,0
Tomaž J. , pred 4 leti

Res so me pozitivno presenetili s svojim hitrim odzivom. Hitro so se lotili dela, opravili so v 8 dneh. Zdaj čakamo še na vpis v kataster stavb.

5,0
Branislav M. , pred 5 leti

Preko g. Žagarja smo meritve uredili, vse je v redu. Bilo je točno tako, kot smo se dogovorili, sem brez pripomb.

4,7
Tilen K. , pred 5 leti

Izbral sem jih, čeprav niso bili najcenejši. Za njih sem se odločil, ker so bili blizu in so delovali korektni. Storitev so opravili hitro, so bili zelo odzivni. Res nimam pripomb! Z veseljem priporočim.

4,7
Damjana D. , pred 6 leti

Ponudnik se je takoj odzval. Prišel je že naslednji dan.

Končna cena je bila nekoliko višja, kot je gospod rekel na izravnavi meje.

5,0
Trgoprevoz d.o.o. , pred 7 leti

Dela so bila že izvedena! Sem bil zelo zadovoljen, nobenih pripomb, res korektno sodelovanje! Podjetje z veseljem priporočam naprej!

4,7
Darja P. , pred 8 leti

Delo je opravil, super naredil. Delo je opravljeno korektno, kot dogovorjeno na začetku. Bi ga priporočila!

5,0
irena j. , pred 8 leti

Ponudnik je takoj poslal svojo ponudbo, ki je bila tudi cenovno zelo ugodna v primerjavi z drugimi. Žal se na povpraševanje ni odzval nihče drug (cenik storitev smo iskali tudi drugod)! Čeprav se nam je zdelo, da je naša situacija zapletena, je ponudnik opravil storitev brez kompliciranja, brez zvišanja cene. Resnično vse pohvale!

4,3
MARTIN K. , pred 8 leti

Delo so opravili kot dogovorjeno, korektno, po dobri ceni. Bi jih seveda še kdaj kontaktiral, če bi jih potreboval in jih priporočam!

4,3
Štefka S. , pred 8 leti

Bili smo zadovoljni, so naredili tako, kot je bilo dogovorjeno. Cenovno najbolj sprejemljiv. Bi jih priporočili še naprej.

Prikaži več

Storitve: Geodetski biro, Geodetski posnetek, Geodetska podjetja, Parcelacija, Geodeti, Geodetske storitve, Geodetski posnetek - načrt, Vpis v kataster, Ureditev meje, Geodetski načrt, Etažna lastnina

Drugi izvajalci v bližini Škofje Loke

Druge storitve v Škofji Loki in okolici

Nedavna povpraševanja

Evidentiranje zemljišča pod stavbo

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Maribor ko: MELJE, Id znak -44/0-0: gre za hišo (št. stavbe 41), kjer je v portalu Prostor na spletni strani GURS vpisana uporabna površina stavbe 49 m2. Ker obstaja standard 6 m2/prijavljeno osebo, se jih lahko na tem naslovu prijavi le 8, želelo pa se bi jih prijaviti 11. Sicer ima hiša cca. m2. Hvala, lp

Ureditev etažne lastnine

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Potrebujemo ureditev etažne lastnine na stavbi Cankarjeva 66 v Radovljici. Gre za poslovno stavbo v kateri so poslovni lokali in garaže. Stavba se nahaja na št. parc. /3. /4. /5. K.o. Radovljica. Iščemo izvajalca ki bi opravil storitev etažiranja lastnine in vpis v ZK in vpis v evidenco stavb. Lp

Ureditev meje

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Zdravo, iščemo nekoga, ki bo za nas pripravil vse kar je potrebno pred začetkom gradnje enostanovanjske hiše (predvidoma montažne): - ureditev mej - parcelizacija (obstoječo parcelo bomo razdelili na dva ali tri dele, na enem bo stala hiša) - geodetski posnetek - zakoličba Vsi podatki o parceli so navedeni v priponki. Hvala in lp.

Ureditev etažne lastnine

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani, po smrti starega očeta je pol hiše v Medvodah na Čarmanovi ulici 9 podedovala moja mama in takoj napisala na brata (ampak on mi je to dal, in bova naredila prepis, preden vzamem kredit), tako da sem 1\2 lastnina st stavbe , ko Medvode, ker živim v stanovanju MOL, Lj bi si želela tam urediti stanovanje, ker pa v zg polovici živi sestra moje mame oz teta, bi rada najprej izvedela kako oz kaj moram narediti da razdelimo hišo (montažno), da bi si v svojem delu potem uredila stanovanje (verjetno kletno). Hvala za odgovor in lep pozdrav,

Evidentiranje infrastrukture

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

V preteklem obdobju smo v podjetju podrli oziroma dozidali nekaj poslovnih prostorov (npr. stavba na parcelni številki /19 ne stoji več). Skladno z dopisom Geodetske uprave RS glede spreminjanje podatkov o poslovnih stavbah želimo, da imamo vse poslovne prostore ustrezno evidentirane (PE Logatec, PE Rakek in PE Brestanica). Prosimo za vašo ponudbo v kolikor ste zainteresirani, da za naše podjetje opravite vse potrebno, da bodo vsi podatki ustrezno evidentirani skladno z zahtevami zakonodaje.

Parcelacija

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Radi bi uredili spremembo, in sicer tako, da bi spremenili iz dveh hiš dvojček (dva vikenda) v eno samo hišo. Prav tako bi bilo potrebno spremenit namembnost parcel, prej so bili vinogradi v travinje, ter zmanjšat število parcel, iz več manjših v dve večji. KO: . Parcelnih številk je več, in sicer: /5, /1, / 2, /6, /3, /4. Na teh zadnjih dveh je postavljen objekt. Hvala in lp

Evidentiranje zemljišča pod stavbo

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Moja parcela /3 k.o. Štepanja vas, mestna občina Ljubljana, Moste-Polje je evidentirana kot zemljišče namenjeno proizvodnji. Včasih je bila tu kamnoseška delavnica in skladišče. Sedaj že več kot 10 let tukaj ni nobene obrtne dejavnosti, davek pa še vedno plačujemo zelo visok. Rada bi spremenila namembnost zemljišča iz proizvodnjega v stanovanjsko. Imam tudi lokacijsko informacijo in ta parcela se nahaja na območju, namenjena stalnemu bivanju - eno -in dvostanovanjske stavbe. Hvala in lp.

Parcelacija

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Kupujemo parceli 6/48 in 6/49.Ti dve parceli bi radi združili v eno.. poleg Teh dveh parcel bomo še kupili en del kmetijskega zemljišča na parceli 6/42. Dodan je izris v priponki. Parcelizacija bi potekala na katastrskem območju Pretrež. Predvidevam, da bodo potrebni trije mejniki. zraven vsega bi še izmerili dovozno cesto širine 4m iz ceste ki je poleg poarcele. predvidevam dodatna 2 menika. Zanima me ponudba za mejnike, kaj vključuje cena. (vris...) Zadeva bi potekala kar hitro, ker nameravamo še podati do konca leta na novi parceli še spremembo namembnosti. zadevo moram predložiti do konca leta. Ali je izvedlivo za izmeritev, da je vrisana in označena z parcelno številko.Hvala za pomoč in lp.

Vpis v kataster stavb

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

V priponki pošiljam poziv za vpis stavbe v kataster stavb, ki smo ga prejeli. V pozivu so vse potrebne informacije o tem, kakšne storitve potrebujemo. Gre za stavbe, ki jih je zgradil oče, ki zgleda tega ni uredil, dediči pa tega nismo vedeli do prejetega poziva. Lepo prosim za ponudbo za potrebne storitve. Hvala in lep pozdrav,

Geodetski načrt

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Parcela šr. /0 k.o - Zgornje Radvanje Potrebujem elaborat, saj je pri izračunu za nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča prišlo do ugotovitve, da so nekateri prostori v stavbi napačno opredeljeni oz. neopredeljeni. Posledica je večje plačilo nadomestila kot pa je dejansko stanje. Sva dva lastnika, vsak 1/2 na celotnem deležu, naročilo elaborata izvajava skupaj, plačnik pa bom jaz.