Zahtevaj brezplačne ponudbe agencij za zaposlovanje v Škofji Loki

25 izvajalcev v bližini

Že 2.862 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših agencij za zaposlovanje Škofja Loka, 2022

CSS d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: iskanje in selekcija kadra, agencije za zaposlovanje, kadrovske agencije, najem delovne sile, posredovanje delovne sile, kadrovsko svetovanje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: najem delovne sile, kadrovske agencije, iskanje in selekcija kadra, kadrovsko svetovanje, posredovanje delovne sile, agencije za zaposlovanje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: čiščenje na domu, dezinfekcija prostorov, iskanje in selekcija kadra, čistilni servisi, posredovanje delovne sile, čiščenje hiše, agencije za zaposlovanje, čiščenje stanovanja, čiščenje oken, razkuževanje prostorov, kadrovske agencije, čiščenje poslovnih prostorov, kadrovsko svetovanje, čistilka, čiščenje pisarn, najem delovne sile.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšne so pravice in obveznosti agencijskih delavcev, ki jih najamem?

  Agencijski delavci imajo enake pravice in obveznosti kot delavci, ki so zaposleni neposredno v podjetju.

 • Koliko agencijskih delavcev lahko naenkrat dela v podjetju?

  V podjetju je lahko zaposlenih največ četrtina agencijskih delavcev, razen v primeru, da so prek agencije zaposleni za nedoločen čas.

 • Kakšne so prednosti najema agencijskega delavca?

  Najpogostejši razlogi za najem agencijskega delavca so: hitreje dobite ustreznega delavca, agencija poskrbi za zdravniške preglede, izognete se delovnozakonodajnemu tveganju, ne vodite kadrovske evidence, ne obračunavate plače ali vodite drugih administrativnih postopkov, poleg tega pa lahko enostavno zamenjate neustrezen kader.

 • V katerih primerih ne smem najeti agencijskih delavcev?

  Obstajajo primeri, ko agencvijske delavce ne smete najeti. Po Zakonu o delovnih razmerjih agencijskih delavcev ne smete najeti, če: gre za nadomeščanje zaposlenih, ki stavkajo; če ste v preteklem letu odpovedali pogodbe o zaposlitvi večjemu številu uporabnikov; če gre za delovna mesta, kjer so delavci izpostavljeni nevarnostim in tveganjem, zaradi katerih se določajo ukrepi zmanjševanja oziroma omejevanja časovne izpostavljenosti in v drugih primerih, ki se lahko določijo s kolektivno pogodbo na ravni dejavnosti, če zagotavljajo večje varstvo delavcev ali jih narekujejo zahteve varnosti in zdravja delavcev.