Zahtevaj brezplačne ponudbe agencij za zaposlovanje v Rogaški Slatini

11 izvajalcev v bližini

Že 1.399 uporabnikov iz Rogaške Slatine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših agencij za zaposlovanje Rogaška Slatina, 2022

ETIKA - R, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: kadrovsko svetovanje, posredovanje delovne sile, kadrovske agencije, najem delovne sile, agencije za zaposlovanje, iskanje in selekcija kadra.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: kadrovsko svetovanje, kadrovske agencije, najem delovne sile, agencije za zaposlovanje, iskanje in selekcija kadra, posredovanje delovne sile.

Zahtevaj ponudbo

J&M d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: iskanje in selekcija kadra, kadrovsko svetovanje, agencije za zaposlovanje, posredovanje delovne sile, kadrovske agencije, najem delovne sile.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšne so pravice in obveznosti agencijskih delavcev, ki jih najamem?

  Agencijski delavci imajo enake pravice in obveznosti kot delavci, ki so zaposleni neposredno v podjetju.

 • Koliko agencijskih delavcev lahko naenkrat dela v podjetju?

  V podjetju je lahko zaposlenih največ četrtina agencijskih delavcev, razen v primeru, da so prek agencije zaposleni za nedoločen čas.

 • Kakšne so prednosti najema agencijskega delavca?

  Najpogostejši razlogi za najem agencijskega delavca so: hitreje dobite ustreznega delavca, agencija poskrbi za zdravniške preglede, izognete se delovnozakonodajnemu tveganju, ne vodite kadrovske evidence, ne obračunavate plače ali vodite drugih administrativnih postopkov, poleg tega pa lahko enostavno zamenjate neustrezen kader.

 • V katerih primerih ne smem najeti agencijskih delavcev?

  Obstajajo primeri, ko agencvijske delavce ne smete najeti. Po Zakonu o delovnih razmerjih agencijskih delavcev ne smete najeti, če: gre za nadomeščanje zaposlenih, ki stavkajo; če ste v preteklem letu odpovedali pogodbe o zaposlitvi večjemu številu uporabnikov; če gre za delovna mesta, kjer so delavci izpostavljeni nevarnostim in tveganjem, zaradi katerih se določajo ukrepi zmanjševanja oziroma omejevanja časovne izpostavljenosti in v drugih primerih, ki se lahko določijo s kolektivno pogodbo na ravni dejavnosti, če zagotavljajo večje varstvo delavcev ali jih narekujejo zahteve varnosti in zdravja delavcev.