Zahtevaj brezplačne ponudbe agencij za zaposlovanje v Sežani


Že 1.452 uporabnikov iz Sežane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših agencij za zaposlovanje Sežana, 2022

KOVINTA D.O.O.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: kopalnica na ključ, knauf, pleskanje, fasaderji, suhomontažni sistemi (knauf), obnova kopalnice na ključ, brušenje parketa, iskanje in selekcija kadra, polaganje keramike, laminat, keramičar, sanacija parketa, kadrovsko svetovanje, vinilne talne obloge, najem delovne sile, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: najem delovne sile, kadrovsko svetovanje, iskanje in selekcija kadra, kadrovske agencije, posredovanje delovne sile, agencije za zaposlovanje.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: najem delovne sile, agencije za zaposlovanje, iskanje in selekcija kadra, kadrovske agencije, kadrovsko svetovanje, posredovanje delovne sile.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšne so pravice in obveznosti agencijskih delavcev, ki jih najamem?

  Agencijski delavci imajo enake pravice in obveznosti kot delavci, ki so zaposleni neposredno v podjetju.

 • Koliko agencijskih delavcev lahko naenkrat dela v podjetju?

  V podjetju je lahko zaposlenih največ četrtina agencijskih delavcev, razen v primeru, da so prek agencije zaposleni za nedoločen čas.

 • Kakšne so prednosti najema agencijskega delavca?

  Najpogostejši razlogi za najem agencijskega delavca so: hitreje dobite ustreznega delavca, agencija poskrbi za zdravniške preglede, izognete se delovnozakonodajnemu tveganju, ne vodite kadrovske evidence, ne obračunavate plače ali vodite drugih administrativnih postopkov, poleg tega pa lahko enostavno zamenjate neustrezen kader.

 • V katerih primerih ne smem najeti agencijskih delavcev?

  Obstajajo primeri, ko agencvijske delavce ne smete najeti. Po Zakonu o delovnih razmerjih agencijskih delavcev ne smete najeti, če: gre za nadomeščanje zaposlenih, ki stavkajo; če ste v preteklem letu odpovedali pogodbe o zaposlitvi večjemu številu uporabnikov; če gre za delovna mesta, kjer so delavci izpostavljeni nevarnostim in tveganjem, zaradi katerih se določajo ukrepi zmanjševanja oziroma omejevanja časovne izpostavljenosti in v drugih primerih, ki se lahko določijo s kolektivno pogodbo na ravni dejavnosti, če zagotavljajo večje varstvo delavcev ali jih narekujejo zahteve varnosti in zdravja delavcev.

Nedavna povpraševanja za agencije za zaposlovanje, Sežana

Najem delovne sile

 • Koliko delavcev potrebujete?: 18

V prihodnje se nam obetajo nova delovna mesta za lažja proizvodna dela na točkovnih varilnih strojih. Gre za lažja fizična, nezahtevna dela. Delo lahko opravljajo moški in ženske. Pogodba trenutno za določen čas 3 mesece z možnostjo podaljšanja. Delo v dveh izmenah, na enem stroju delajo trije delavci. Hvala in lp.