Zahtevaj brezplačne ponudbe agencij za zaposlovanje na Ravnah na Koroškem


Že 946 uporabnikov z Raven na Koroškem je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših agencij za zaposlovanje Ravne na Koroškem, 2022

EUROSPLET d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: posredovanje delovne sile, agencije za zaposlovanje, kadrovske agencije, kadrovsko svetovanje, iskanje in selekcija kadra, najem delovne sile.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: kadrovsko svetovanje, agencije za zaposlovanje, posredovanje delovne sile, najem delovne sile, kadrovske agencije, iskanje in selekcija kadra.

Zahtevaj ponudbo

OptiFuture d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: kadrovske agencije, kadrovsko svetovanje, agencije za zaposlovanje, posredovanje delovne sile, najem delovne sile, iskanje in selekcija kadra.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: iskanje in selekcija kadra, kadrovske agencije, kadrovsko svetovanje, najem delovne sile, posredovanje delovne sile, agencije za zaposlovanje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšne so pravice in obveznosti agencijskih delavcev, ki jih najamem?

  Agencijski delavci imajo enake pravice in obveznosti kot delavci, ki so zaposleni neposredno v podjetju.

 • Koliko agencijskih delavcev lahko naenkrat dela v podjetju?

  V podjetju je lahko zaposlenih največ četrtina agencijskih delavcev, razen v primeru, da so prek agencije zaposleni za nedoločen čas.

 • Kakšne so prednosti najema agencijskega delavca?

  Najpogostejši razlogi za najem agencijskega delavca so: hitreje dobite ustreznega delavca, agencija poskrbi za zdravniške preglede, izognete se delovnozakonodajnemu tveganju, ne vodite kadrovske evidence, ne obračunavate plače ali vodite drugih administrativnih postopkov, poleg tega pa lahko enostavno zamenjate neustrezen kader.

 • V katerih primerih ne smem najeti agencijskih delavcev?

  Obstajajo primeri, ko agencvijske delavce ne smete najeti. Po Zakonu o delovnih razmerjih agencijskih delavcev ne smete najeti, če: gre za nadomeščanje zaposlenih, ki stavkajo; če ste v preteklem letu odpovedali pogodbe o zaposlitvi večjemu številu uporabnikov; če gre za delovna mesta, kjer so delavci izpostavljeni nevarnostim in tveganjem, zaradi katerih se določajo ukrepi zmanjševanja oziroma omejevanja časovne izpostavljenosti in v drugih primerih, ki se lahko določijo s kolektivno pogodbo na ravni dejavnosti, če zagotavljajo večje varstvo delavcev ali jih narekujejo zahteve varnosti in zdravja delavcev.