6 ponudb agencij za zaposlovanje z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Renato Z. , Ljubljana

Dodano vrednost portala vidim v tem, da dobiš zelo hitro na enem mestu seznam izvajalcev.

5,0
Mirjana H. , Ljubljana

Z njimi sodelujemo že od leta 2018 (računovodstvo, čiščenje) in smo z njihovimi storitvami nadvse zadovoljni. Lp, Mirjana

5,0
Mateja O. , Portorož

Zelo uporabna stran. Prvo iskanje primerne agencije je hitro obrodilo rezultate. Vsekakor priporočam!Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Agencije za zaposlovanje po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za agencije za zaposlovanje

Iskanje in selekcija kadra

  • Koliko delavcev potrebujete?: 2

V našem majhnem in prijetnem kampu na Gorenjskem širimo ekipo in za poletno sezono iščemo VODJA RECEPCIJE (M/Ž) ter RECEPTOR (M/Ž). V mlado ekipo vabimo komunikativne, prijazne in samoiniciativne osebe, z veseljem do dela z ljudmi. ➔Kaj nudimo? - Delo na recepciji (sezonsko - od junija do septembra) - Prijava in odjava gostov - Skrb za dobro počutje gostov - Prodaja aktivnosti in svetovanje glede raziskovanja regije - Sprejemanje klicev in rezervacij, odgovarjanje na e-maile - Razgibano delovno okolje v naravi, kjer se boš veliko naučil-a ➔ Kaj pričakujemo? - Aktivno znanje najmanj angleškega jezika - Izkušnje pri delu z ljudmi in v administraciji - Točnost, organiziranost, odgovornost in iznajdljivost - Izpit za avto Prednost: znanje dodatnih tujih jezikov (ITA, NEM, FR, ŠPA) Vodja recepcije bo zadolžen tudi za dodatne naloge, več o tem pa ko se srečamo. ✉️ Prijave z življenjepisom na: bled.turizem@gmail.com ali pa nas pokliči kar po telefonu in se dobimo na kavi. Se vidimo!

Najem delovne sile

  • Koliko delavcev potrebujete?: 18

V prihodnje se nam obetajo nova delovna mesta za lažja proizvodna dela na točkovnih varilnih strojih. Gre za lažja fizična, nezahtevna dela. Delo lahko opravljajo moški in ženske. Pogodba trenutno za določen čas 3 mesece z možnostjo podaljšanja. Delo v dveh izmenah, na enem stroju delajo trije delavci. Hvala in lp.

Iskanje in selekcija kadra

  • Koliko delavcev potrebujete?: 3
  • V katerem sektorju iščete kader?: Gostinstvo

Pozdravljeni, iščemo samostojne kuharje s srednješolsko izobrazbo smer gostinstvo - kuhar. Zaposlimo za delo v kuhinji hotela Four Points by Sheraton Ljubljana ali kuhinji a la carte restavracije Robin, ki se nahaja v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana . Kandidati naj imajo delovne izkušnje kot samostojni kuharji, poznavaje stroke, kulinarike, znanje vsaj enega tujega evropskega jezika ter vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz. Hvala, lp

Primerjam.si uporabljajo