Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo spletne strani v Sežani


Že 1.452 uporabnikov iz Sežane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

2 najboljših ponudnikov za izdelavo spletne strani Sežana, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

5,0
Maja G. , pred 3 leti

Fotograf je svoje delo opravil kvalitetno, slike je uredil tako kot smo se dogovorili, držal se je roka fotografiranja, priporočam!

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: fotografiranje novorojenčkov, poročni fotograf, fotografiranje nosečnic, fotografiranje poroke, fotografi, fotografiranje otrok.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: spletna trgovina, izdelava internetne strani, izdelava spletnih strani, postavitev spletne strani, spletna stran, oblikovanje spletnih strani, izdelava spletne trgovine.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdaj je čas za prenovo spletne strani?

  Prenova je nujna, kadar stran ne deluje več - kadar se povezava nalaga zelo počasi, kadar imamo na spletni strani objavljene povezave do podstrani, ki ne obstajajo več, in podobno. Drugi znaki so bolj subtilni - ko recimo ugotovimo, da vse več uporabnikov vse hitreje zapušča našo spletno stran, ko stran zgolj na videz deluje zastarelo, in podobno.

 • Ali lahko spletno stran kasneje spremenim?

  Po postavitvi spletne strani lahko sami urejate besedilo in vsebino. Izdelovalci spletnih strani uporabljajo strežnike, ki so lahki za uporabo, zato boste imeli po izgradnji spletne strani proste roke, da jo sami prilagajate svojim potrebam.

 • Ali lahko v času izdelave spletne strani vplivam na njen izgled?

  Postavitev spletne strani je skupni projekt vas in podjetja, ki ga boste izbrali, zato nastaja v sodelovanju med vami in podjetjem. To pomeni, da lahko kadarkoli podate mnenje o spletni strani v nastajanju. Je pa priporočljivo, da že od začetka veste, kaj potrebujete, in to jasno poveste, saj bo tako proces izdelave spletne strani potekal lažje in z manj slabe volje.

 • Kakšen je časovni rok za izdelavo spletne strani?

  Enostavne spletne strani se izdelajo v nekaj tednih, kompleksnejše pa v nekaj mesecih.

Podjetja za izdelavo spletne strani po Sloveniji