Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo spletne strani na Vrhniki


Že 2.886 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov za izdelavo spletne strani Vrhnika, 2022

44 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

5,0
Gym b. N. , pred 4 leti

Brez pripomb, zelo profesionalno. Priporočam.

5,0
David P. , pred 4 leti

Sodelovanje z dotičnim podjetnikom je bilo, in še vedno je, povsem profesionalno, na nivoju najboljših. O vseh podrobnostih in malenkostih se sproti uskladimo. in verjamem, da bo tako tudi v prihodnje. Priporočam!

5+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2018
Izbor strank 2020

Storitve: oblikovanje spletnih strani, spletna stran, izdelava spletne trgovine, izdelava spletnih strani, spletna trgovina, postavitev spletne strani, izdelava internetne strani.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Bojana M. , pred 4 leti

Hitr odziv in dobro opravljeno delo.

Sanda Bogomolec s.p. Pristopil g. Matjaž, hitro se je odzval, prišel ob dogovorjenem času pogledal, podal korektno ceno, izredno prijazen, dogovorila čiščene za danes, ki ga je tudi odlično opravil in pojasnil, česa ni mogel temeljito očistiti, kar sem potrdila, saj tudi sama nisem pričakovala da se bo določeno odstranilo s ploščic na terasi. Ocena plus odlično pet, hvala za sodelovanje.

10+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: oblikovanje spletnih strani, izdelava internetne strani, čiščenje na domu, čiščenje hiše, spletna trgovina, izdelava spletnih strani, čiščenje stanovanja, postavitev spletne strani, čistilka, izdelava spletne trgovine, čiščenje pisarn, čiščenje oken, spletna stran, čiščenje poslovnih prostorov, razkuževanje prostorov, čistilni servisi.

Zahtevaj ponudbo

ELEMENT LAB d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Ljubomir V. , pred 1 letom

Dobili smo dobro ponudbo za izdelavo spletne strani za naš institut in sicer pri podjetju Element Lab d.o.o. Opravili tako, kot smo si zamislili.

10+
Let na tržišču

Storitve: spletna trgovina, spletna stran, google oglaševanje, oblikovanje spletnih strani, optimizacija spletnih strani, facebook oglaševanje, seo optimizacija, spletno oglaševanje, postavitev spletne strani, izdelava spletnih strani, optimizacija in oglaševanje, adwords oglaševanje, izdelava spletne trgovine, izdelava internetne strani, spletni marketing.

Zahtevaj ponudbo

POLET d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: seo optimizacija, izdelava spletnih strani, google oglaševanje, optimizacija spletnih strani, facebook oglaševanje, spletna trgovina, postavitev spletne strani, spletni marketing, oblikovanje spletnih strani, spletno oglaševanje, izdelava internetne strani, izdelava spletne trgovine, optimizacija in oglaševanje, adwords oglaševanje, spletna stran.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdaj je čas za prenovo spletne strani?

  Prenova je nujna, kadar stran ne deluje več - kadar se povezava nalaga zelo počasi, kadar imamo na spletni strani objavljene povezave do podstrani, ki ne obstajajo več, in podobno. Drugi znaki so bolj subtilni - ko recimo ugotovimo, da vse več uporabnikov vse hitreje zapušča našo spletno stran, ko stran zgolj na videz deluje zastarelo, in podobno.

 • Ali lahko spletno stran kasneje spremenim?

  Po postavitvi spletne strani lahko sami urejate besedilo in vsebino. Izdelovalci spletnih strani uporabljajo strežnike, ki so lahki za uporabo, zato boste imeli po izgradnji spletne strani proste roke, da jo sami prilagajate svojim potrebam.

 • Ali lahko v času izdelave spletne strani vplivam na njen izgled?

  Postavitev spletne strani je skupni projekt vas in podjetja, ki ga boste izbrali, zato nastaja v sodelovanju med vami in podjetjem. To pomeni, da lahko kadarkoli podate mnenje o spletni strani v nastajanju. Je pa priporočljivo, da že od začetka veste, kaj potrebujete, in to jasno poveste, saj bo tako proces izdelave spletne strani potekal lažje in z manj slabe volje.

 • Kakšen je časovni rok za izdelavo spletne strani?

  Enostavne spletne strani se izdelajo v nekaj tednih, kompleksnejše pa v nekaj mesecih.

Podjetja za izdelavo spletne strani po Sloveniji