Mnenja strank

5.0 / 5
Mladen B. - pred 5 meseci
Ponudnik se je držal rokov in dogovorov. Pomagal je z nasveti in primeri. Veseli smo, da smo za projekt nove spletne strani izbrali ekipo DIGNITAS!
5.0 / 5
Peter W. - pred 5 meseci
DAVID MODRIČ S.P. mi je izdelal spletno stran. Vrhunsko od A do Ž. Ponudnik je na podlagi skic zelo samostojno izdelal vrhunsko spletno trgovino, nato pa jo prilagodil našim željam in potrebam. Cena predračuna je veljala za celoten postopek izdelave strani, kljub sprotnem spreminjanju nekaterih zahtev postavitve elementov strani.
5.0 / 5
Turistični c. - pred 9 meseci
Izvedba dela takšna kot mora biti. Izvajalci so se držali rokov. Cena primerna storitvi ter takšna, kot so se dogovorili prvotno.
5.0 / 5
Jan Z. - pred 11 meseci
David je bil zelo konkreten glede vsega, na storitev je dal pošteno ceno in je vseskozi imel konkreten odnos. Imeli smo veliko prošenj glede videza in prilagajanja spletne strani, vse prošnje je uresničil in prilagodil našim željam! Super. Priporočamo!
5.0 / 5
Dana A. - pred 1 letom
Ponudnik se je držal vsega, kar smo se dogovorili. Redno se je odzival, pa naj bo to po elektronski pošti ali telefonu. Njegova ekipa nam je pomagala s številnimi nasveti in predlogi. Ostali smo v sodelovanju.
5.0 / 5
Dunja K. - pred 1 letom
Izbrani ponudnik je upošteval vse zahteve, bil vedno dosegljiv in stran naredil po naših predlogih. Priporočamo.
5.0 / 5
Športno d. - pred 2 letoma
Izbran ponudnik nam je pomagal s kaj nekaj nasveti glede izgleda in strukture spletne strani in smo zelo zadovoljni.
4.7 / 5
AB Y. - pred 2 letoma
Odzivnost, inovativnost pri obliki in designu spletne strani / dober izbor tempaltes/, upoštevanje želja naročnika, odzivnost tudi izven rednega delovnega časa.
Občasno le malo nedoslednosti, mogoče glede naših želja, v glavnem pa profi team.
5.0 / 5
Mitja P. - pred 3 leti
Podjetje Dignitas smo najeli za izdelavo zapletenega interaktivnega spletnega portala. Idejo, ki smo jim jo predstavili, so v celoti uspešno realizirali in s svojimi izkušnjami ter mnogimi predlogi pripomogli, da je spletni portal postal estetsko dovršen in tako uporabniku kot nam enostaven za uporabo. Še posebej bi pohvalila njihovo vsakokratno hitro odzivnost ter da so se vedno držali dogovorjenih rokov in obljub. Zelo priporočam.
5.0 / 5
David P. - pred 3 leti
Sodelovanje z dotičnim podjetnikom je bilo, in še vedno je, povsem profesionalno, na nivoju najboljših. O vseh podrobnostih in malenkostih se sproti uskladimo. in verjamem, da bo tako tudi v prihodnje. Priporočam!

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!