6 ponudb za geodetske storitve z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

4,6
Klemen L. , Arja vas

Potrebovali smo geodeta za vpis v kataster in naleteli na vašo stran. Presenečen sem bil nad hitrim odzivom, tako vašim kot odzivom goedetov. Geodetska storitev je bila opravljena kakovostno in v roku, cene med geodeti se niso veliko razlikovale. Hvala vam za pomoč, sem vas priporočil tudi znancem.

5,0
Sanja V. , Izola

Ponudbe za geodetske storitve, ki smo jih prejeli prek primerjam, so bile resnično ugodne! Izbrani geodet s Primorske je korektno opravil svoje delo, geodetski načrt smo prejeli hitreje, kot smo pričakovali. Sedaj se dogovarjamo tudi z vašimi arhitekti.

4,8
Maruša Č. , Trebnje

Ste super! Vsi vaši geodeti so se zelo prijazno odzvali, izbrali smo najbližjega, saj se nam je to zdelo najbolj smiselno glede na to, da so bile cene za geodetske storitve precej primerljive. Storitev je opravljena, vse je potekalo brez zapletov. Le tako naprej!Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Ponudniki geodetskih storitev po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za geodetske storitve

Ureditev meje

pozdravljeni.., zanima me cena geodetske storitve, obnovitve meje, po obstoječi skici, oziroma meritev in postavitev 6 mejnikov.., prilagam vam parcelno skico, kjer so z piko označena mesta kjer bi naj mejniki stali. za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem k.o. prožinska vas , kompole. št. parcel so v prilogi. Lp.

Ureditev meje

Prosim vas za izračun za geodetske storitve po priloženi skici. Katastarska občina je . Parceli 57/2 in 57/3 sta že odmerjeni in pisani na naju z možem . Sedaj bi pa oče nama še podaril zemljo , ki je na skici označena rumeno in vas prosim za izračun . Prosim , da mi navedete , kakšni so še drugi stroški , da je vse uradno urejeno. Občina je Vuzenica , naselje pa Dravče 9a. Lep pozdrav , ter lep in uspešen dan ! črešnik

Parcelacija

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Spoštovani! zanima me okvirna cena geodetske storitve - razparceliranje obstoječega dvorišča ( pribl. -m2) z uradnim zemljiškoknjižnim vpisom na področju Zasavja. Verjetno bo potrebna izmera, izris in uradni zaznamek v zemljiško knjigo. V našem primeru gre za razmejitev ( na skici označeno rdeče) obstoječega dela dvorišča - parcele /13 k.o. Trbovlje. Hvala, l.p.

Ureditev meje

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, imam vprašanja glede geodetskih storitev. Od očeta bom dobila del zemljišča velikosti cca. 30 x 30 metrov, ki ga bom uporabljala kot vikend (lesena lopa + vrt). Narediti moramo izmero zeljišča, postaviti mejnike, narediti prepis in novo parcelno številko vpisati v kataster... Zemljišče je trenutno travnik in je nahaja v občini Trbovlje. k.o. Knezdol, parc. št. Zanima me kdaj bi bilo možno narediti geodetske storitve in kakšna bi bila okvirna cena storitev? ROK: 2 meseca Hvala za odgovor in informacije. Lp,

Ureditev meje

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, potrebujem geodetske storitve. Imam dve ločeni parceli ena je 0,40ar ko Boračeva /5,/5,/5,/4,/6 (te so vse skupaj in cest ne bi odmerjal ampak samo okrog štiri mejaše) in druga 0,90 ar. ko boračeva /1. Oddaljeni druga od druge 1km. Potrebno je določiti mejo, ker eno je gozd in se ne ve točno kje gre meja. Drugo je njiva mejaši so že želim, da se odmeri das bo vse ok, tudi z sosedi. Rabil bi torej vsaj 6x mejašev. Hvala

Druge geodetske storitve

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Moj oče je lastnik parcel k.o. Dobrič 59/3 in 60/4. Stanovanjski objekt na parceli 59/3 želimo legalizirati po . členu, zato potrebujemo geodetske storitve, ki so potrebne za začetek postopka. Poleg tega betonski mejniki segajo na sosednje parcele, katere večinski lastnik je sosed, niso pa vpisani v zemljiško knjigo oz. prestavljeni višje od parcele 59/3, zato želimo urediti tudi ta del. LP

Ureditev meje

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, sem lastnik parcele /14 in /27 (občina Medvode, naselje Žlebe). V prilogi pošiljam fotografije iz katastra. Mejaš, parcela /28, želi graditi škarpo po meji. Na parceli so že postavljeni mejniki vendar se mi ne zdijo v skladu s katastrom, priložil sem tudi fotografijo spornih mejnikov, ki sem jih označil z vijolično, mejo kot približno teče po mejnikih sem označil z rdečo, črna je katastrska. V kolikor bi sosed gradil po mejnikih, bi njegova škarpa tekla 1-2 m2 čez naš tlakovani prehod. Hkrati želim tudi urediti severno mejo s parcelo /16, ki se mi zdi ožja kot bi morala biti, ker tudi sam razmišljam, da bi severno stran spomladi ogradil z nizko škarpo. Prosim za vašo ponudbo za geodetske storitve.

Druge geodetske storitve

  • Okvirni rok začetka projekta: Čim prej

Iščemo podjetje oz. geodeta za dolgoročno pogodbeno sodelovanje s področja etažne lastnine, urejanja parcelnih mej, iskanje mejnikov.... in vse druge geodetske storitve, ki jih na pobudo naših strank priskrbi naše podjetje. Vaše cenjene ponudbe oz. interes posredujte na naš elektronski naslov, ki je naveden v generalijah tega maila. Vaš klic nujno čimprej.

Geodetski načrt

  • Okvirni rok začetka projekta: Čim prej

Pozdravljeni Na parceli na Golniku bi rabili sledece geodetske storitve: - parcela je sestavljena iz 5 manjsih parcel (/2, /4, /3, /9 in /8), potrebna bi bila zdruzitev - zraven je se manjsa obcinska parcela, ki bi jo odkupili. MOK je ze podal soglasje, je pa potrebno se geodetsko urediti - na parceli se bo postavila novogradnja, tako da bi rabili geodetski nacrt Najlepsa hvala in lep pozdrav, Stamcar

Ureditev meje

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, vbistvu nevem kaj vse potrebujemo, ob nakupu hiše - starejša, smo namreč dobili samo načrte za hišo, ki pa tudi niso nič kaj po merilih. Mejnikov pravzaprav ni. Ker pa želimo narediti prizidek, sploh nevemo kje začeti, predvidevam da prvo potrebujemo mejnike, potem pa geodetski načrt. Vbistvu potrebujemo tudi tukaj svetovanje kaj in kako. Gre za lokacijo: KO - KOPIVNIK, št. parcele: .Hvala in lep pozdrav.

Primerjam.si uporabljajo