6 ponudb geodetov z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Pavel E. , Kamnik

Izbrani geodet je zelo hitro in profesionalno oddal ponudbo ter vedno hitro odgovoril na dodatna vprašanja. Delo je bilo opravljeno v dogovorjenem roku. Končna cena je bila enaka ceni v ponudbi.

5,0
Ana V. , Ribnica

Hvala za pomoč pri iskanju geodeta. Bil je prijazen, vedno dosegljiv in strokoven. Skratka nekdo, na kogar se lahko zaneseš, kar žal ni pogosto.

5,0
Lidija P. , Celje

Natančno navedene cene za posamezen del storitve, takojšen odziv na povpraševanje in hitro dokončanje elaborata oz. celotne storitve (6. delovni dan je bil elaborat že oddan na Geodetsko upravo), končna cena enaka ponudbi. Izbranega geodeta toplo priporočam tudi drugim iskalcem geodetskih storitev!Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Geodeti po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za geodete

Geodetski načrt

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

V čim hitrejšem času bi potreboval geodetski posnetek za pripravo projektne dokumentacije. Glede na to, da bom moral po pridobitvi geodetskega posnetka in po izdelavi idejne zasnove projekta razparcelirati zemljišče (zemljišče je preveliko glede na veljavni OPPN) veljavno lokacij pridobivanje projektne dokumentacije. Hvala.

Ureditev etažne lastnine

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Rada bi dobila stanovanjski kredit, da bi dokončala gornji del mansarde v hiši, ki je last staršev. Hiša je del poslovnega objekta (prizidka hiše), ki ga imata v lasti tudi starša, v najemu pa ga ima moja sestra (gostilna). Starša bi mi prepisala zgornji del hiše ( mansarde cca. m2)v lastnino. Potrebujem geodeta za izris etažne lastnine. Hvala za odgovor!

Ureditev meje

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Podedovali smo parcelo v KO Luže št. /1. Ta parcela je hkrati divje odlagališče. Lastniki sosednjih parcel so si ozemeljsko prilastili del navedene parcele. Nekateri pravijo, da naj se meja ugotovi z geodetsko odmero. Lastnik parcele št , pa pravi, da jo uživa že od nekdaj in tukaj pričakujem nasprotovanje. Povprešujem, ker želim, da bi z vašo pomočjo uredili opredelili mere. Zanima me tudi v kolikšni meri mi lahko pomagate pri uveljavitvi stanja v naravi? Lepo pozdravljeni.

Ureditev meje

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, pred približno 18leti smo nad garažo pozidali. Imamo gradbeno dovoljenje. Vse je urejeno, toda ni bil narejen vris. Na Geodetski upravi sem dobila informacijo, da moramo to narediti sami. Sosed, je pred leti naredil garažo malo čez mejo. Sedaj sosed prodaja svojo hišo in mislim, da bi bilo potrebno to urediti. Potrebovali bi vris in verjetno določitev meje, ker je sosed ograjo, ki je predstavljala mejo delno odstranil. Naš naslov je Kavčičeva 44 Ljubljana UDMAT parcela 16. Lep pozdrav, Z.

Geodetski načrt

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, s partnerjem bova gradila Ytong hišo. Parcelo že imava, prav tako pa lokacijsko informacijo, sedaj potrebujeva geodetski posnetek, da lahko posredujeva zastopniku za gradnjo Ytong hiše. Podatki o parceli: - katastrska občina : ZALES - številka zemljiške parcele: /5 V naprej se vam zahvaljujem za posredovane ponudbe. Hvala, lp

Geodetski načrt

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pošiljam situacijo z vrisanimi območji za izdelavo geodetskega načrta, za območje B /1 in E /8, /7, ... dodatne informacije v priponki. V označenih območjih je potrebno posneti tudi vso obstoječo kanalizacijo, vključno z globinami jaškov in premeri kanalizacijskih cevi. V geodetskem načrtu je potrebno prikazati tudi parcelne meje in vse preostale komunalne vode. Za dodatna vprašanja sem vam na voljo. Hvala, LP.

Geodetski načrt

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Potrebujem geodetski posnetek za novogradnjo. V načrtih imava hišo dimenzij cca. 8m×9m (9,5m). Katastrska občina je Presečno, parcelna številka je /2. Hiša: pritličje+mansarda. (Poleg opisa, ki sem Vam ga poslala včeraj, bi lahko bile v mansardi 3 sobe (spalnica, otroška soba in likalnica oz. manjša soba) + kopalnica. Hvala. L.p. Hvala, lp

Ureditev meje

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Z družino se podajamo v gradnjo hiše. Prvi korak je za nami - nakup parcele. Naslednji korak, ki nas čaka je ureditev mej in parcelacija. V priponki pošiljam scan parcele. Prosil bi za ponudbo: - ureditev meja in namestitev mejnih kamnov - združitev 2 parcel v eno (ker tako zahteva lokacijska informacija). Če sem še kaj spregledal oz. spustil bi prosil za opozorilo, saj sem čisti laik kar se tiče zidanja hiše in geodetskih storitev. Hvala! Lep pozdrav!

Geodetski načrt

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

V občini Ormož, natančneje v Lahoncih 15 smo kupili starejšo hišo, ki bi jo želeli v celoti obnoviti. Pred zamenjavo strehe bi želeli dvig strehe, da se lahko uredi mansarda. Za dvig strehe in spremembo videza le te ter ureditev fasade bi najprej potrebovali geodetski posnetek stanja na terenu, da nam lahko potem arhitekt vse izriše in uredi dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja. Prilagamo sliko hiše(modrozelena fasada). Lp

Vpis v kataster stavb

  • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Želim vpisati stavbo št. v katastrski občini Pekre v kataster. Stoji na parceli /82 iste katastrske občine. Katastrske in zemljiškoknjižne zadeve so se že urejale pred približno 15 leti.Kot lahko ugotovim iz dokumentacije, ki mi je na voljo, je bilo v katastru takrat urejeno vse potrebno za parcelo, ne pa tudi stavbo, ki je bila v zemljiško knjigo vpisana "kot stavba na parceli št...). V elektronski zemljiški knjigi tega vpisa več ni. Nekakšno podlago za vpis je izvedel Geodetski zavod Celje d.o.o, vendar tega dokumenta nimam.

Primerjam.si uporabljajo