Zahtevaj brezplačne ponudbe geodetov v Slovenj Gradcu


Že 1.674 uporabnikov iz Slovenj Gradca je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših geodetov Slovenj Gradec, 2022

19 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,5

Jože Trunk s.p.

4,9
15 ocen
5,0
BORIS K. , pred 1 letom

Ponudnik za geodetske storitve Jože Trunk s.p. se je odlično odrezal in se držal dogovorjenih stvari.

5,0
Branko G. , pred 1 mesecem

Takojšen odziv!

10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: ureditev meje, geodetski posnetek, geodetski načrt, geodetski posnetek - načrt, etažna lastnina, parcelacija, geodetski biro, geodetske storitve, geodeti, geodetska podjetja, vpis v kataster.

Zahtevaj ponudbo
3,7
Franc G. , pred 1 letom

Pohvalim lahko odzivnost in samo prilagodljivost ponudnika GEOVIN VINKO STROPNIK S.P.

Zmotilo pa me je dolgo dokončevanje projekta

10+
Let na tržišču

Storitve: geodetska podjetja, geodetski posnetek - načrt, etažna lastnina, ureditev meje, vpis v kataster, geodetski posnetek, parcelacija, geodetske storitve, geodetski biro, geodeti, geodetski načrt.

Zahtevaj ponudbo

DESANKA RAMŠAK S.P.

4,2
2 oceni
3,3
Matjaž O. , pred 3 leti

Ponudnik mi je pomagal s nekaj nasveti.

Cena je malce previsoka.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: etažna lastnina, geodetska podjetja, geodetski posnetek, parcelacija, geodeti, geodetski biro, ureditev meje, geodetske storitve, vpis v kataster, geodetski načrt, geodetski posnetek - načrt.

Zahtevaj ponudbo

GEOMERITVE d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: geodetski posnetek, geodetski načrt, geodetski posnetek - načrt, geodetska podjetja, etažna lastnina, vpis v kataster, parcelacija, geodetske storitve, geodeti, ureditev meje, geodetski biro.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Katere storitve opravljajo geodetska podjetja?

    Med geodetske storitve po Zakonu o evidentiranju nepremičnin spadajo: izvedba postopkov za izdelavo elaboratov in izdelava elaboratov ureditve meje, nove izmere, parcelacije, komasacije, izravnave meje, določitev zemljišča pod stavbo, izdelava elaborata za evidentiranje stavbe, spremembe dejanske rabe zemljišč, spremembe bonitete zemljišč, spremembe vrste rabe, kultur in razreda zemljišč, ureditve meje med samoupravnimi lokalnimi skupnostmi, izdelava elaborata za vpis stavbe in delov stavbe v kataster stavb, izdelava elaborata za spremembo podatkov katastra stavb in izdelava tehničnega poročila označitve meje v naravi ter druge posamezne naloge v zvezi z evidentiranjem nepremičnin.

  • Kaj je geodetski načrt in zakaj ga potrebujem?

    Geodetski načrt je prikaz dejanskega stanja terena in vsebuje podatke o reliefu parcele, vodah, stavbah, rabi zemljišč, rastlinah, podatke o zemljiških parcelah in več. Naredi se na podlagi že znanih informacij in posnetkov s terena. Potrebovali ga boste za pridobitev gradbene dokumentacije.

Nedavna povpraševanja za geodete, Slovenj Gradec

Zakoličenje objekta

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Iščem geodeta, ki lahko zakoliči stanovanjsko zgradbo pred pričetkom gradnje. Zakoličitev se izvede po izvedenem izkopu, ki je predviden v začetku meseca junija in je tudi nekoliko odvisen od vremena. Številka parcele: /37 Karasterska občina: k.o. Vrhe Dodatne informacije: Parcela se nahaja v občini Slovenj Gradec, na relaciji Slovenj Gradec - Ravne na Koroškem.

Geodetski načrt

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, za individualni načrt za enodružinsko hišo, ki bo pravokotne oblike, potrebujem geodetski posnetek. Polovica hiše je že zgrajena, polovica se bo gradila po pridobitvi gradbenega dovoljenja. Št. parcele /15, k. o. Stari trg , občina Slovenj Gradec. Lep pozdrav

Ureditev etažne lastnine

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni! Oblikovanje etažne lastnine na stavbi , parcela z ID znakom 16. Na podlagi sodne poravnave nastanejo 3 samostojne funkcionalne enote :1. stan.v pritličju , 2.stan. v nadstropju in 3.stopnišče za stanovanje v nadstropju. Podpisan je bil sporazum med vsemi etažnimi lastniki za ureditev te lastnine. Hvala, LP

Ureditev meje

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, prilagam skico. Gre za ureditev meje v k.o. Legen med: 1. parcelami /1, 99 in /1 na eni strani- lastnik in parcelama /3 in /3 na drugi strani- lastnik Peter Virtič 2. parcelama /2 in /2 na eni strani- lastnici in Sonja in /3 in /3 na drugi strani- lastnik Peter Virtič Hvala in lep pozdrav,