Zahtevaj brezplačne ponudbe za geodetske storitve v Slovenski Bistrici


Že 2.523 uporabnikov iz Slovenske Bistrice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

9 najboljših ponudnikov geodetskih storitev Slovenska Bistrica, 2022

45 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
Nuška T. , pred 4 leti

Ponudnik je zelo hitro in profesionalno oddal ponudbo ter vedno hitro odgovoril na dodatna vprašanja. Delo je bilo opraljeno v dogovorjenem roku. Končna cena je bila enaka ceni v ponudbi.

5,0
Novo prodaja d.o.o. , pred 4 leti

Hiter, odziven, dela je opravil tako kot sva se dogovorila. BP!

20+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: geodetski biro, geodetski posnetek - načrt, geodetska podjetja, geodetski posnetek, geodeti, etažna lastnina, geodetski načrt, vpis v kataster, ureditev meje, parcelacija, geodetske storitve.

Zahtevaj ponudbo

GEOMETRA d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Jasmina C. , pred 2 letoma

Kakor smo se dogovorili, tako je bilo.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: geodetski načrt, geodetski posnetek, geodeti, geodetski posnetek - načrt, geodetska podjetja, vpis v kataster, geodetski biro, geodetske storitve, parcelacija, etažna lastnina, ureditev meje.

Zahtevaj ponudbo

Uroš Šteharnik s.p.

5,0
2 oceni
5,0
Danila R. , pred 1 letom

Zelo smo bili zadovoljni, hitro in ugodno! Priporočamo!

5+
Let na tržišču

Storitve: geodeti, parcelacija, ureditev meje, geodetski posnetek - načrt, geodetske storitve, geodetska podjetja, geodetski posnetek, vpis v kataster, geodetski biro, geodetski načrt, etažna lastnina.

Zahtevaj ponudbo

GEODETKA, d.o.o.

4,8
24 ocen
5,0
Jure R. , pred 7 leti

Zelo hitra. Vse je bilo ok.

5,0
Jože R. , pred 7 leti

Prijaznost in odzivnost.

10+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: geodetske storitve, vpis v kataster, geodetski posnetek - načrt, parcelacija, geodetski biro, etažna lastnina, geodetski načrt, geodetski posnetek, geodetska podjetja, geodeti, ureditev meje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: vpis v kataster, parcelacija, geodetski posnetek, etažna lastnina, geodetski biro, ureditev meje, geodetski posnetek - načrt, geodetski načrt, geodetska podjetja, geodeti, geodetske storitve.

Zahtevaj ponudbo

MEJAŠ, d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču

Storitve: gradnja hiše, geodetski načrt, zidarstvo, vpis v kataster, gradnja hiše na ključ, temeljna plošča, geodetski posnetek, hiša na ključ, geodetska podjetja, geodetski biro, gradbena podjetja, gradbena dela, geodetski posnetek - načrt, parcelacija, geodetske storitve, etažna lastnina.

Zahtevaj ponudbo

GEOFOTO d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: etažna lastnina, ureditev meje, geodeti, geodetski načrt, geodetski biro, geodetske storitve, geodetski posnetek, geodetska podjetja, geodetski posnetek - načrt, parcelacija, vpis v kataster.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: etažna lastnina, geodetski posnetek - načrt, geodetski načrt, geodetski biro, parcelacija, ureditev meje, geodetski posnetek, geodetska podjetja, vpis v kataster, geodetske storitve, geodeti.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: geodetska podjetja, geodetski posnetek - načrt, geodetski posnetek, vpis v kataster, geodeti, etažna lastnina, geodetske storitve, geodetski načrt, geodetski biro, ureditev meje, parcelacija.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Katere storitve opravljajo geodetska podjetja?

    Med geodetske storitve po Zakonu o evidentiranju nepremičnin spadajo: izvedba postopkov za izdelavo elaboratov in izdelava elaboratov ureditve meje, nove izmere, parcelacije, komasacije, izravnave meje, določitev zemljišča pod stavbo, izdelava elaborata za evidentiranje stavbe, spremembe dejanske rabe zemljišč, spremembe bonitete zemljišč, spremembe vrste rabe, kultur in razreda zemljišč, ureditve meje med samoupravnimi lokalnimi skupnostmi, izdelava elaborata za vpis stavbe in delov stavbe v kataster stavb, izdelava elaborata za spremembo podatkov katastra stavb in izdelava tehničnega poročila označitve meje v naravi ter druge posamezne naloge v zvezi z evidentiranjem nepremičnin.

  • Kaj je geodetski načrt in zakaj ga potrebujem?

    Geodetski načrt je prikaz dejanskega stanja terena in vsebuje podatke o reliefu parcele, vodah, stavbah, rabi zemljišč, rastlinah, podatke o zemljiških parcelah in več. Naredi se na podlagi že znanih informacij in posnetkov s terena. Potrebovali ga boste za pridobitev gradbene dokumentacije.

Nedavna povpraševanja za geodetske storitve, Slovenska Bistrica

Parcelacija

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Kupujemo parceli 6/48 in 6/49.Ti dve parceli bi radi združili v eno.. poleg Teh dveh parcel bomo še kupili en del kmetijskega zemljišča na parceli 6/42. Dodan je izris v priponki. Parcelizacija bi potekala na katastrskem območju Pretrež. Predvidevam, da bodo potrebni trije mejniki. zraven vsega bi še izmerili dovozno cesto širine 4m iz ceste ki je poleg poarcele. predvidevam dodatna 2 menika. Zanima me ponudba za mejnike, kaj vključuje cena. (vris...) Zadeva bi potekala kar hitro, ker nameravamo še podati do konca leta na novi parceli še spremembo namembnosti. zadevo moram predložiti do konca leta. Ali je izvedlivo za izmeritev, da je vrisana in označena z parcelno številko.Hvala za pomoč in lp.

Ureditev etažne lastnine

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Z partnerico živiva pri njenih, katera sta tudi lastnika stavbe. Dogovorili smo se da razdelimo del hiše (gospodarski objekta) na naju. Pa se obračam na vas,da nam pomagate to vso birokracijo urediti. Na tem delu, kjer je gospodarski objekt se bo delala mansarda za naju dva in smo tudi že pridobili gradbeno dovoljenje in vso potrebno dokumentacijo za gradnjo. Ob enem pa me zanima, če lahko urejaš zemljišče, ne glede na to, da se bo sedaj gradilo na tem objektu. Kajti investitorja sta tast in tašča, pa tudi gradbeno dovoljenje je pisano na njiju. parcelna številka: /3 K.o.: Laporje Občina: Slovenska Bistrica