Zahtevaj brezplačne ponudbe za geodetske storitve na Vrhniki

17 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 2.835 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov geodetskih storitev Vrhnika, 2022

63 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

ORAL d.o.o. Vrhnika

4,5
19 ocen
5,0
Suada D. , pred 7 leti

Pohvalili bi natančnost, kvaliteto dela. Vse zelo korektno. Računa sicer nisem še prejela, ampak zato, ker delo še ni zaključeno.

5,0
Simona D. , pred 6 leti

Res zadovoljna sem bila. Dogovorili smo se tudi za dodatno storitev. Priporočam!

20+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2016
Izbor strank 2017

Storitve: geodetski načrt, geodetske storitve, geodetska podjetja, ureditev meje, geodetski posnetek, geodetski biro, vpis v kataster, etažna lastnina, parcelacija, geodetski posnetek - načrt, geodeti.

Zahtevaj ponudbo

GEOADRIA d.o.o.

4,9
14 ocen
5,0
Magda K. , pred 8 leti

Delo je bilo korektno izvedeno, hitro in zelo dobro. Cena je bila dobra. Če me kdo vpraša, jih seveda priporočam. Nimam pripomb!

5,0
Ana T. , pred 8 leti

Profesionalen, ažuren, prijazen, cenovno ugoden. Priporočam.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: etažna lastnina, geodetski biro, vpis v kataster, geodetski načrt, geodetski posnetek - načrt, geodetski posnetek, geodeti, geodetska podjetja, ureditev meje, parcelacija, geodetske storitve.

Zahtevaj ponudbo

TRIBI d.o.o.

4,8
15 ocen
5,0
andreja j. , pred 8 leti

Zelo sem zadovoljna z izbranim ponudnikom! Hvala.

5,0
Tjaša , pred 8 leti

Priporočam jih naprej! Bili so najcenejši, bili so prijazni, svoje delo so opravili kvalitetno in zelo hitro. Če bi se odločala še enkrat, bi izbrala njih!

10+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Storitve: vpis v kataster, geodeti, parcelacija, geodetska podjetja, geodetski biro, geodetski posnetek - načrt, geodetski posnetek, etažna lastnina, geodetski načrt, geodetske storitve, ureditev meje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Mateja M. , pred 4 leti

Korekten in profesionalen odnos. Ponudnik je prilagodljiv in se drži rokov in dogovorov.

5,0
Danijel B. , pred 2 letoma

Mnenje je pozitivno.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018

Storitve: geodetski biro, etažna lastnina, geodeti, geodetski posnetek, vpis v kataster, geodetske storitve, ureditev meje, geodetski posnetek - načrt, parcelacija, geodetski načrt, geodetska podjetja.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Marija J. , pred 1 letom

Ponudnik GEOMAPA BOŽIDAR ZIBELNIK S.P. je bil zelo korekten, držal se je rokov in cene.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: parcelacija, geodetski posnetek - načrt, ureditev meje, geodetski načrt, geodeti, vpis v kataster, geodetska podjetja, etažna lastnina, geodetski biro, geodetski posnetek, geodetske storitve.

Zahtevaj ponudbo
5,0
SoTomH.V. d.o.o. , pred 5 leti

Odziven in korekten. Nimam pripomb.

5,0
Jana M. , pred 5 leti

Drugače pa je bilo vse ok.

Ura in dan predhodnega ogleda parcel je bil tak, da smo se morali prilagoditi ponudniku.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017

Storitve: geodetski posnetek, parcelacija, vpis v kataster, ureditev meje, geodetski načrt, geodeti, geodetski biro, geodetski posnetek - načrt, geodetske storitve, geodetska podjetja, etažna lastnina.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: geodetski biro, geodeti, geodetski posnetek, ureditev meje, geodetski posnetek - načrt, geodetske storitve, geodetski načrt, geodetska podjetja, parcelacija, vpis v kataster, etažna lastnina.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: parcelacija, geodetski posnetek - načrt, ureditev meje, geodetski posnetek, geodetska podjetja, geodetski načrt, geodetski biro, vpis v kataster, etažna lastnina, geodeti, geodetske storitve.

Zahtevaj ponudbo

GEO KM d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: geodetski biro, geodetska podjetja, ureditev meje, geodetski načrt, geodetske storitve, vpis v kataster, parcelacija, etažna lastnina, geodeti, geodetski posnetek, geodetski posnetek - načrt.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: geodetski posnetek, geodetski posnetek - načrt, geodetski načrt, etažna lastnina, geodeti, parcelacija, geodetska podjetja, ureditev meje, geodetske storitve, geodetski biro, vpis v kataster.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katere storitve opravljajo geodetska podjetja?

  Med geodetske storitve po Zakonu o evidentiranju nepremičnin spadajo: izvedba postopkov za izdelavo elaboratov in izdelava elaboratov ureditve meje, nove izmere, parcelacije, komasacije, izravnave meje, določitev zemljišča pod stavbo, izdelava elaborata za evidentiranje stavbe, spremembe dejanske rabe zemljišč, spremembe bonitete zemljišč, spremembe vrste rabe, kultur in razreda zemljišč, ureditve meje med samoupravnimi lokalnimi skupnostmi, izdelava elaborata za vpis stavbe in delov stavbe v kataster stavb, izdelava elaborata za spremembo podatkov katastra stavb in izdelava tehničnega poročila označitve meje v naravi ter druge posamezne naloge v zvezi z evidentiranjem nepremičnin.

 • Kaj je geodetski načrt in zakaj ga potrebujem?

  Geodetski načrt je prikaz dejanskega stanja terena in vsebuje podatke o reliefu parcele, vodah, stavbah, rabi zemljišč, rastlinah, podatke o zemljiških parcelah in več. Naredi se na podlagi že znanih informacij in posnetkov s terena. Potrebovali ga boste za pridobitev gradbene dokumentacije.

Nedavna povpraševanja za geodetske storitve, Vrhnika

Ureditev etažne lastnine

 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Kraj: Vrhnika Starši bi radi stanovanjsko hišo razdelili na mene in sestro. Hiša ima cca. m2, parcela cca. m2. Kot sem se pozanimala je potrebno narediti elaborat, za vpis etažne lastnine in nato se lahko z darilno pogodbo prenese lastništvo. Zanima me: kaj vse se moramo dogovoriti preden se obrnemo na podjetje za izdelavo elaborata, ali se deli le hiša ali se deli tudi parcela v takih situacijah, koliko časa trajajo postopki (za elaborat, za vpis etažne lastnine,..), kakšni so stroški za izdelavo takega elaborata, kakšni so stroški za vpis etažne lastnine in če mogoče veste kakšni so tudi nadaljni stroški glede prenosa lastništva, katere postopke lahko za nas naredi vaše podjetje, kaj pa moramo urejati sami. (radi bi namreč vedeli kakšen je to strošek, preden se lotimo delitve in koliko opravka bomo imeli sami z različnimi uradi,..) Hvala in lep pozdrav.

Evidentiranje infrastrukture

 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Zaradi pomanjkanja časa med dopusti, potrebujem izvedbo evidentiranja vodovoda in javne razsvetljave v kataster GJI. Prosim za ponudbo na ključ za evidentiranje vodovoda(dolžine metrov, 17 jaškov, 33 zapiračev, 4 hidranti) in javne razsvetljave(dolžine metrov, 16 jaškov, 16 luči). Oboje je na terenu že izmerjeno, tako da naj ponudba zajema zgolj pisarniško izdelavo in oddaja le tega na GU, prosim tudi za okvirni termin izdelave. Hvala

Vpis v kataster stavb

 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni; sem v fazi gradnje nadomestne stavbe (trenutno se ukvarjamo z notranjo opremo). Katastrsko je bilo na starem objektu že vse urejeno. Kaj moram storiti, da uredim glede vrednosti nove nepremičnine, površina je cca. 20 m2 večja, lega je za 1 m premaknjena grlede na predhodnji objekt. Lokacija: Mala ligojna 24, Vrhnika LP

Ureditev etažne lastnine

 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Hiša na dobovičnikovi 64 je na sodišču v vrhniki razdeljena na dva stanovanja.Spodnji del kiše je pripada Lužar Evi, a zgornji del hiše pripada Niki Sranič.Hiša je sodno razdeljena vendar v zemljiški knjigi je sam označena parcel podeljena na dva dela, hiša se ne omenja.Kako to zadevo rešiti da v zemljiški knjigi pišemo etažno lastništvo. Hvala in lep pozdarv

Ureditev etažne lastnine

 • Okvirni rok začetka projekta: Po dogovoru, se prilagodim

Spoštovani! Smo v pričakovanju GD za objekt dvostanovanjske hiše na Vrhniki. Izgradnjo načrtujemo v aprilu ali maju... Ker je objekt dvostanovanjski in ker bosta dva lastnika, potrebujemo etaziranje. 1/1 bi vsakemu lastniku pripadla 3PM, atriji pred in za hišo, in pa polovica hiša. skupna lastnina bi bile vse poti in dovozi. Hvala Lepa!