Zahtevaj brezplačne ponudbe za geodetske storitve v Radovljici

17 izvajalcev v bližini

Že 1.493 uporabnikov iz Radovljice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov geodetskih storitev Radovljica, 2022

15 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

4,7
Bojan T. , pred 5 meseci

hiter odziv

10+
Let na tržišču

Storitve: etažna lastnina, geodetski načrt, geodetska podjetja, geodetski posnetek, ureditev meje, geodetske storitve, vpis v kataster, parcelacija, geodeti, geodetski posnetek - načrt, geodetski biro.

Zahtevaj ponudbo

GEOSFERA, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Boštjan P. , pred 2 letoma

Smo bili zelo zadovoljni. Priporočam!

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: načrt za gradnjo hiše, vpis v kataster, geodetski posnetek - načrt, geodetski biro, geodeti, notranji design, legalizacija objekta, arhitekturni biro, geodetska podjetja, geodetski načrt, parcelacija, projekti hiš, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, geodetske storitve, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

GEOM2 d.o.o.

5,0
5 ocen
5,0
Ivan K. , pred 1 letom

Zelo zadovoljni! Gospa iz podjetja GEOM2 je izredno ažurna, hitro nas je kontaktirala, prišla na parcelo in naredila izmere za velikost parcele. Vse pohvale!

5,0
Metod V. , pred 1 letom

Vse vredu, nič nas ni zmotilo. Izbrali pa smo GEOM2 d.o.o.

10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2021

Storitve: etažna lastnina, ureditev meje, geodeti, geodetske storitve, vpis v kataster, parcelacija, geodetski posnetek - načrt, geodetska podjetja, geodetski biro, geodetski načrt, geodetski posnetek.

Zahtevaj ponudbo

Uroš Arnež s.p.

4,9
8 ocen
5,0
Srečko R. , pred 1 letom

Z oceno odlično bi ocenili podjetje Uroš Arnež s.p.

5,0
Rok Ž. , pred 1 letom

Za geodetski načrt smo izbrali ponudnika Uroš Arnež s.p. Smo zadovoljni!

Izbor strank 2021

Storitve: geodetski načrt, ureditev meje, parcelacija, geodetske storitve, geodetski biro, etažna lastnina, geodetski posnetek, geodeti, geodetska podjetja, geodetski posnetek - načrt, vpis v kataster.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: geodetska podjetja, geodetske storitve, geodeti, vpis v kataster, geodetski posnetek, geodetski posnetek - načrt, parcelacija, geodetski načrt, etažna lastnina, geodetski biro, ureditev meje.

Zahtevaj ponudbo

Simona Koman s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: etažna lastnina, geodetski posnetek, ureditev meje, geodetske storitve, geodeti, parcelacija, geodetski posnetek - načrt, geodetski biro, geodetski načrt, geodetska podjetja, vpis v kataster.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Katere storitve opravljajo geodetska podjetja?

    Med geodetske storitve po Zakonu o evidentiranju nepremičnin spadajo: izvedba postopkov za izdelavo elaboratov in izdelava elaboratov ureditve meje, nove izmere, parcelacije, komasacije, izravnave meje, določitev zemljišča pod stavbo, izdelava elaborata za evidentiranje stavbe, spremembe dejanske rabe zemljišč, spremembe bonitete zemljišč, spremembe vrste rabe, kultur in razreda zemljišč, ureditve meje med samoupravnimi lokalnimi skupnostmi, izdelava elaborata za vpis stavbe in delov stavbe v kataster stavb, izdelava elaborata za spremembo podatkov katastra stavb in izdelava tehničnega poročila označitve meje v naravi ter druge posamezne naloge v zvezi z evidentiranjem nepremičnin.

  • Kaj je geodetski načrt in zakaj ga potrebujem?

    Geodetski načrt je prikaz dejanskega stanja terena in vsebuje podatke o reliefu parcele, vodah, stavbah, rabi zemljišč, rastlinah, podatke o zemljiških parcelah in več. Naredi se na podlagi že znanih informacij in posnetkov s terena. Potrebovali ga boste za pridobitev gradbene dokumentacije.

Nedavna povpraševanja za geodetske storitve, Radovljica

Vpis v kataster stavb

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

S strani GURS smo prejeti zahtevo na dopolnitev podatkov v katastru stavb. Iz poziva GURS po izpolnitvi obrazca K-5 vidim, da ima GURS napačne podatke, zato je njihovo navodilo, da je potrebno naročiti izdelavo elaborata za vpis stavbe v kataster stavb in vložiti zahtevo za evidentiranje podatkov v katastru stavb. Navedeno je potrebno napraviti v najkrašem času, saj je rok za izpolnitev obrazca 15 dni, sicer sledi prijava prekrškovnemu organu. LP

Ureditev etažne lastnine

  • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Potrebujemo ureditev etažne lastnine na stavbi Cankarjeva 66 v Radovljici. Gre za poslovno stavbo v kateri so poslovni lokali in garaže. Stavba se nahaja na št. parc. /3. /4. /5. K.o. Radovljica. Iščemo izvajalca ki bi opravil storitev etažiranja lastnine in vpis v ZK in vpis v evidenco stavb. Lp