STUDIO BARBARESI d.o.o.

Ig
Arhitekti
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016
Izbor strank 2017
5,0
9 ocen

9 ocen za podjetje STUDIO BARBARESI d.o.o.

Mnenja strank

5,0
Anže Z. , pred 4 leti

Dodal bi pozitivno izkušnjo, saj so se na oglas hitro odzvali in prav tako tudi hitro naredili predstavitev oz. začetno idejo za projekt. V studiu so zelo profesionalni in mislim, da imajo dobre ideje ter vizije za projekte.

5,0
Nuša Ž. , pred 5 leti

Super arhitekt, uslišal je vse najine želje. Renderji so bili top, pustil nama je pa tudi aplikacijo, v kateri lahko v primeru, da bi želela, nadaljujeva sama z oblikovanjem. Obstaja pa seveda tudi možnost nadaljnjega sodelovanja. Zelo zadovoljna! Veliko za ugodno ceno.

5,0
Lea Z. , pred 5 leti

Midva sva bila zadovoljna in ga priporočava tudi drugim. Paolo je imel dobre ideje, prisluhnil pa je tudi najinim željam. Cena je bila ugodna in tudi časovno smo se dobro uskladili.

5,0
Miloš M. , pred 5 leti

S Paulom imamo redne sestanke in uspešno usklajujemo vse dogovore in želje, sam pa velikokrat komunicira tudi z vsemi izvajalci, da preveri usklajenost dogovorjenega in po potrebi razčisti odprta vprašanja. Všeč mi je, ker zna prisluhnit željam in potrebam naročnika, hkrati pa s svojim znanjem zelo sproščeno, natančno in strokovno dopolnjuje ter usmerja na kaj je potrebno biti pozoren ter v katero smer gredo trendi. Definitivno smo izbrali pravega arhitekta.

5,0
Matjaž M. , pred 5 leti

Absolutno ga priporočam! Na upravni enoti so mi rekli, da že dolgo niso videli tako popolnega PGD-ja. Zelo fleksibilen, dobro smo se ujeli že na začetku! Naj pohvalim, da se res potrudi, veliko svetuje glede materialov.

5,0
Nataša P. V. , pred 6 leti

Izredna profesionalnost, navdušili so me z rešitvijo. Prisluhnili so mojim željam, končni izdelek je uporaben in mi je zelo všeč.

5,0
Milan P. , pred 6 leti

Zelo sem zadovoljen! Ponudnik se je zelo hitro odzval, zadovoljen pa sem tudi s ceno. Pohvalil bi rad tudi, da je bil ponudnik zelo profesionalen in mi je pomagal z nasvetom tudi potem, ko je projekt zaključil. Zelo ga priporočam!

5,0
Tomaž D. , pred 6 leti

Poslušajo in upoštevajo predloge. Nimam pripomb!

5,0
Klavdija M. , pred 6 leti

Imajo zelo dobre ideje in so zelo prijazni. Z veseljem jih priporočim tudi drugim!!

Storitve: Projektiranje hiš, Gradbeno dovoljenje, Načrt za gradnjo hiše, Notranji design, Projektant, Arhitekti, Arhitekturni biro, Notranji oblikovalec, Legalizacija objekta, Projekti hiš, Notranje oblikovanje

Drugi izvajalci v bližini Iga

Druge storitve v Grosuplju in okolici

Nedavna povpraševanja

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Prosim za okvirno ponudbo za komplet dokumentacijo za gradbeno dovoljenje. Katastrska občina: ŠTATENBERG številka parcele: /6 številka stavbe: Torej gre za projekt gradnje hiše na parceli, kjer že stoji nadomestna gradnja v velikosti vikenda, kjer tudi živimo. Ker bi želel obstoječ vikend obdržati (saj le ta stoji na idealnem mestu na parceli), bi zraven rad samo dogradil manjšo hiško in jo povezal z obstoječim, hkrati pa ne bi izključil možnosti, da se bo tudi ta enkrat podrl in se zgradil na novo. Hiška, ki bi se gradila bi bila dvoetažna, mansarda, velikosti tloris ca. 70 m2. spodnja etaža: vhod, mini predsoba, kuhinja, jedilnica+soba, stopnišče zgornja etaža: 3 sobe + kopalnica z wcjem Za vse dodatne info sem vam na voljo. LP; Uroš

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 400
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Gre za vilo v Trnovem. V lasti imam 1. nadstropje in mansardo, ki bi ju rad prenovil. Imamo že svoj vhod. Potrebno je zapreti teraso pa streho bi spremenili iz 4-kapnice v dvokapnico. Terasa: 35m2 Stanovanje mora biti primerno za 4 člansko družino. Arhitekta bi potrebovali čim prej. Hvala.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 2
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani! Na večstanovanjski hiši bi iz visokega pritličja rad postavil stopnice v višini 1.80 m, na zelenico. Soglasje strank ni problematično. Ker vem, da je potrebno gradbeno dovoljenje za tak poseg. Vrednost stopnic je približno evrov,. opnice so oddaljene od vseh infrasrukturnih površin in v ničemer ne motijo karkoli in kogarkoli. Lepo vas pozdravljam, .

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 40
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Manjša hiša - ena etaža - bolj kot vikend. Je na razgledni točki - ena ali dve strani (ali cel vogal steklena stena) - mere hiše cca 5x8m (notranje mere) - streha dvokapnica manjša kopalnica - vse ostalo v enem prostoru, brez kleti. Ideja je da je dvignjena od tal - en del po dolžini (8m) naslonjen na brežino oz škarpo drugi na stebrih (da se pridobi prostor za parkiranje - kaj to pomeni za izvedbo? Geodetski posnetek že imam. ROK: 3 meseci hvala lep pozdrav .

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Spoštovani, Iščemo projektanta, ki bi pripravil vse potrebno za pridobitev gradbenega dovoljenja za gradnjo enodružinske hiše. Lokacijsko informacijo in geodetski načrt že imamo. Želimo hišo z: - pritličjem: vhod, kopalnica s tuš kabino, kabinet cca 10m2, kuhinja - jedilnica - dnevna soba, 'kurilnica' - 1. nadstropjem: 3 sobe, kopalnica, manjši kabinet oz. garderobna soba. Gradili bi klasično (s porotermom). Parcela je majhna ( m2), tako da bi bila hiša v obliki kvadra. Glede smeri dostopa se še nismo odločili in bi potrebovali nasvet arhitekta. V priponki pošiljam obliko in mere parcele. Arhitekta bi potrebovali čim prej! Lep pozdrav,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 290
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Gradnja enostanovanjske hiše K, P, M, 9 m *11 m. Enostaven objekt. V kleti garaža za en avto, kurilnica, drvarnica, shramba. Pritličje: kuhinja, dnevna, jedilnica, kopalnica in ena manjša soba. M: 3 manjše sobe, spalnica in kopalnica. Parcela se nahaja v bližini Logatca (osrednja Slovenija). ROK: 3 meseci Hvala in LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 167
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujem naslednja dela: - potrebno je izdelati dve betonski plošči: pritličje (mora biti vse ravno brez pragov in mansarda, ki mora imeti stojno višino - sedaj je kopalnica ob sosednji hiši, mora pa biti ob hiši oz. vseeno kje, saj bo to povezano kot celota - stopnice v klet iz pritličja + 1 izhod na vrt oz. v klet brez stopnic (primerne za izhod za invalidski voziček) - v pritličju morajo biti vsi prostori (kuhinja, spalnica, dnevna soba,....) - iz dnevne sobe balkon oz. terasa - mansarda : kopalnica, soba Pomembno: je vrstna hiša in zunanji del ob cesti ne sme biti spremenjen (okna in streha morajo ostati prvotni), saj je zaščitena. POVRŠINA: klet 27,22 m2, pritličje 81,51 m2, mansarda 58,48 m2 Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 80
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Želiva imeti hišo s kletjo, pritličjem in prvim nadstropjem okvirna dimenzija hiše bi bila cca 8x10m - V kleti bi imela delavnico, kurilnico, pralnico, shrambo in veliko skupno sobo za hranjenje vrtne oprme/druženje/.. - pritličju bi bila skupna kuhinja po možnosti z izhodom v mini shrambo, jedilnica in dnevna soba v L, tako da je kuhinja malo odmaknjena od dnevnega prostora. Prav tako bi bila kopalnica in kabinet (pomožna spalnica) - V prvem nadstopju bi imela skupno štiri spalnice (zakonska + 3 otroške) ter kopalnico Hvala.

Legalizacija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 30
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni. iščemo ponudnika za izdelavo gradbenega dovoljenja. in sicer gre za prizidek nad garažo ,ki je bil narejen med letom 80 in 90. dokumenti s strani geodetskega zavoda so bili takrat naknadno urejeni pred leti,tudi prispevki se plačujejo po novi kvadraturi, ki smo jo morali pred časom poslati o izmeri, ni pa bilo zaprošeno za gradbeno dovoljenje, saj smo mislili da je to dovolj za prizidek, ker pač nismo vešči v teh stvareh. in sedaj je bila podana prijava s strani osebe, za katero vemo kdo je , saj smo zanjo zbirali podpise, ker smo bili proti izgradnji kurje farme v naši ulici , ki jo je želel tam postaviti in sedaj je nam in še drugemu sosedu poslal inšpekcijo, kot maščevanje. Pa še bo več, so rekli na inšpektoratu. prosim vas za vašo ugodno ponudbo in pomoč pri pridobivanju le tega. Vnaprej se vam zahvaljujem za informacije in vas lepo pozdravljam.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 200
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Potrebujemo arhitekta za delno prenovo hise. Nacrtujemo: -Kompletno menjavo tlakov v pritličju in izdelanem delu mansarde. Trenutno so v pritkličju deloma ploščice, prevladujoče pa parket, v izdelanem delu mansarde pa je laminat. Po novem bi si tako v pritličju kot v mansardi želeli parket v stilu desk. - Menjava stavbnega pohištva v pritličju in izdelanem delu mansarde (okna in vrata). -Povečanje odprtin za okna v pritličju v tistem delu, ki gleda na atrij. Kot mi je znano, so te odprtine že v obstoječem stanju povečane glede na PGD. Predvsem bi želeli višine odprtin za okna (ne nujno vseh, odvisno od koncepta) potegniti do stropa/tal. Dodati okno/vrata na SZ kotu. -Dodati zunanje žaluzije. Tu bi bilo treba premisliti, kaj se najbolje ujema s silikatno opeko, ki predstavlja fasado. -Kamin na Z stranici hiše, kjer je že izdelan dimnik. Želela bi si, da je kamin akumulacijski s prostorom za sedenje, ampak še vedno čim bolj moderen. -Kot je razvidno iz načrtov, je stopnišče postavljeno nekoliko nerodno, saj se je vsled strehe višjim ljudem ob prehodu v neizdelani del mansarde potrebno sklanjati. Prav tako sva si stopnišče zamislila kot nekakšen integralen del dnevnega prostora. To bi rada v okviru možnosti dosegla tudi tukaj, zato bi rada "premaknila" stopnišče iz pritličja v mansardo (stopnišče v klet lahko ostane tam, kot je). - Pohištvo spodaj v celoti, razen kuhinje, ki je nova. -Izdelava neizdelanega dela mansarde, kjer bi si želela 2 otroški sobi Spalnico za starše z lastno garderobo, kopalnico (s savno, kadjo in tušem) in teraso na zahodni strani. V kolikor je mogoče predvideti razdelitev prostorov tako, da se po potrebi lahko iz 1 otroške sobe v prihodnosti s knaufom pregradi v 2. V neizdelani mansardi naj ne bi bilo nosilnih sten, so pa nosilni stebri. Svetovanje oz. zasnova interierov. Kar se tega tiče, so nama všeč leseni detajli (modernejši, ne rustikalni), nekakšen fusion modernejšega in domačega. Mere na tlorisih v priponki niso pravilno izmerjene, tako dabi bilo potrebno opraviti tudi ponovne meritve.