BIRO EDH d.o.o.

Ljubljana
Arhitekti
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021
5,0
8 ocen

8 ocen za podjetje BIRO EDH d.o.o.

Mnenja strank

5,0
Jana K. , pred 1 letom

Vse pohvale za strokovnost in predvsem potrpežljivost podjetju BIRO EDH d.o.o. . Nama so zelo olajšali vse odločitve glede arhitekture in gradnje. Definitivno bi se ponovno odločila zanje.

Brez večjih pripomb, lahko bi npr. nudili tudi 3D izrise.

5,0
Boris P. , pred 1 letom

BIRO EDH d.o.o., arhitekti, jim bi pripisal odzivnost, prijaznost, zanesljivost, držali so se dogovorjenih rokov, priskočili na pomoč ko je bilo potrebno... Skratka za ugodno ceno zelo kvaliteten izvajalec, katerega bi res priporočal vsakomur.

5,0
Tanja B. , pred 3 meseci
5,0
Branislav N. , pred 11 meseci

Zelo smo bili zadovoljni z EDH birojem za načrte za hišo.

5,0
Maja P. , pred 2 letoma

Vse je bilo super!

5,0
Miha S. , pred 2 letoma

Izkušnja je bila odlična! Definitivno priporočam.

5,0
Janja G. , pred 2 letoma

Zelo sem zadovoljna z izvajalcem. Bil je na voljo za vsa dodatna vprašanja.

5,0
Ana Š. , pred 3 leti

Dali nasvete, uredili vse kar smo potrebovali in speljali do konca zadevo. Zelo zadovoljna.

Storitve: Legalizacija objekta, Projektant, Projektiranje hiš, Arhitekturni biro, Notranji design, Notranji oblikovalec, Projekti hiš, Notranje oblikovanje, Arhitekti, Načrt za gradnjo hiše, Gradbeno dovoljenje

Drugi izvajalci v bližini Ljubljane

Druge storitve v Ljubljani in okolici

Nedavna povpraševanja

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 80
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujem arhitekta. Gospodarski objekt z bivalnim prostorom, kot nadomestna gradnja. Klet je v celoti vkopana, pritličje ima 80 m2 - dimenzija 12 x 7 m, mansarde ni. Naklon strehe 45 stopinj. Za ta objekt obstaja že gradbeni načrt iz leta 70. Tole bi mi sedaj porušili in postavili na novo - namembnost ostane nespremenjena. Prosim za ponudbo. Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 140
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, pišem vam v imenu prostovoljnega gasilskega društva Sušje. Naše društo želi na lokaciji obstoječega zelo dotrajanega gasilskega doma postaviti nov gasilski dom. Torej potrebujemo rušitveni načrt obstoječega in vse kar je potrebno, da pridobimo gradbeno dovoljenje za novega. Nov gasilski dom bo cca 30% večji od obstoječega in predvsem bolj funkcionalen. Objekt je zasatavljen zelo enostavno. V pritlični etaži je predvidena velika garaža in sanitarni prostori (površina etaže cca m^2) v mansardi pa velika večnamenska dvorana in priročna kuhinja (površina mansarde cca m^2). Objekt se bo ogreval z talnim gretjem in elektro grelno pečjo. Prisilno prezračevanje ni predvideno. Torej potrebujemo razvod kanalizacije, sanitarne vode in ogrevalne vode. Kar se tiče elektro inštalacij bomo prav tako skromni in potrebujemo le razsvetljavo in nekaj vtičnic. Prosim, da nam pripravite ponudbo za pripravo projektne dokumentacije potrebno za pridobitev gradbenega dovoljenja. Pri tem lahko upoštevate, da bo z naše strani zagotovljeno sledeče: - geodetski posnetek obstoječega stanja v .dwg formatu, - načrt arhitekture obstoječega gasilskega doma v .dwg formatu, - idejna zasnova arhitekture novega objekta v .dwg formatu (v prilogi je ideja v .pdf-formatu) Za vašo ponudbo se zahvaljujem že vnaprej. Lep pozdrav,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Radi bi sezidali manjšo hišo oz. vikend na sončni legi, na položnem terenu, s svetlim notranjim prostorom in funkcionalno ureditvijo ambienta. Radi bi malo bolj sodobno gradnjo, pa ne vemo, kako bi se ujemala z ostalo okolico. Če bi bilo mogoče, bi imeli tudi samo klet in pritličje, čimmanj stopnic. Dostop do parcele je zelo dober, asfalt, ter veliko zelenih površin. Gradnja bi bila med vinogradi in dasovnjaki. Storitev bi potreboval v maju. Prosim za ponudbo. Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujem arhitekta za pripravo vseh dokumentov, da bomo lahko začeli z gradnjo. Gre za mansardno hišo v velikosti 7x9 + 3,5x10 garaža.. V prtličju bi bil predprostor, wc, kuhinja (+shramba posebej) z jedilnico in dnevna soba v enem + garaža. Mansarda bi bila dve otroški sobi, spalnica in kopalnica z pralnico, ali pralnica posebej. Velikost mansarde 7x9. Hiša je lahko enokapnica ali dvokapnica. Začetek gradnje bi bil naslednje leto, a bi potreboval dokumente prej, da se vse uredi. Prosim za ponudbo. Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Dober dan. Podajam se v gradnjo hiše in potrebujem gradbeno dokumentacijo. Zanima me cena za izdelavo individualnega načrta za hišo (pgd, pzi in vodilna mapa, oziroma kar se pač potrebuje za gradnjo). Sam sem si zrisal približni načrt kako hišo bi rad. Je približno m2, pritličje in mansarda. Arhitekta bi potrebovali letos. Najlepša hvala. L.p.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Manjša stanovanjska hiša do max 60m2 (za 2 osebi), verjetno delno podkletena, zaradi naklona parcele. Hiša naj bi bila pritlična, mansarda naj bi bila uporabna, vendar brez kolenčnega zidu. Idejno skico imam, vendar rabim nasvet, kaj je možno graditi in kaj ne. Hiša bi imela kuhinjo z manjšim bivalnim delom, eno sobo do 15m2, kopalnico, pralnico in etažno električno centralno, garderobno sobo, stopnice za podstreho. Gradnja hiše montažna - lesena. Arhitekta bi potrebovali čim prej! Hvala in LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 90
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Kuhinja manjša delno ločena od jedilnice, (v jedilnici miza z 8 do 10 stolov) z dnevno sobo. Kuhinja naj ima pult z dvema stoloma. Hodnik z garderobno omaro, ločen wc, spalnica, manjša otroška, kopalnica z wc-jem. In še en manjši prostor za toplotno postajo. Hiša bi bila pritlična, dvokapnica po možnosti čimmanj hodnikov. V dnevni pa kamin. Arhitekta bi potrebovali v roku 3 mesecev. Hvala in LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Objekt se bo nahajal na terasasti parceli, obrnjen bo na J. Iz vzhodne strani naj ne bi bilo oken in vrat zaradi burje. Na južni strani naj bi bili dnevni prostori z jedilnico z izhodom ven , kuhinja je lahko obrnjena na zahod. Želela bi si eno sobo v pritličju ter manjšo kopalnico s pralnico, v nadstropju večjo kopalnico, zakonsko sobo z garderobno sobo in še dodatno sobo. Nadstropje naj ne bi bilo nad celotnim tlorisom pritličja, torej kvadratura nadstropja je manjša od pritličja. Prostor za avto je lahko prizidek ali nadstrešek ob hiši. Zaželjen primorski stil hiše. Gradnja: YTONG Arhitekta bi potrebovali čim prej. Hvala in LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 250
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Potrebujemo gradbeno dokumentacijo za stanovanjsko hišo : K+P+M,13mx9m. Streha dvokapnica,zidava(klasika-opeka,bloki,),okna PVC,žaluzije Krpan,dimnik,ostrešje leseno kritina bramac,talno gretje v pritličju v kleti radiatorji ( plin ali T.Č.Na parceli je hiša 9x8 potrebna rušenja,(rušitveni načrt) .Ima gradbeno dovoljenje in plačane prispevke za parcelo s hišo in povečavo 9x5,kjer pa je bil narejen samo izkop,skupaj (13x9).Parcela s hišo stoji v Ljubljani-Brdo.Potrebujemo Idejni projekt,PGD,PZI,geodetski posnetek ,..Lokacijsko informacijo že imamo. Z deli bi rad začel takoj, čimprej. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 144
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Gre za projekt enostanovanjske hiše; v nadaljevanju nekaj osnovnih informacij: tloris 9x12m, prizidana (po možnosti podkletena) garaža velikosti 6x6m z ravno, pohodno streho, možnost zimskega vrta ali pokrite terase 3x6m, pritličje + mansarda, kolenčni zid 2m, naklon strehe 40% - dvokapnica -brez čopov na strehi. Potrebujem arhitekta za projektno dokumentacijo (po možnosti razčlenjene po posameznih vazah). Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.