Zakaj uporabljati Primerjam.si?

Ste naveličani klicanja mojstrov, ki nikoli ne pokličejo nazaj, ne pridejo ob dogovorjeni uri in ne končajo posla po dogovorjeni ceni in v dogovorjenem času? Obstaja boljši način. Povejte nam, kaj iščete in že v nekaj urah lahko pričakujete klice uveljavljenih izvajalcev. Primerjajte ponudbe in izberite najboljšo. Hitro, enostavno in brezplačno.

Spletna stran Primerjam.si že od leta 2012 povezuje iskalce storitev z lokalnimi arhitekti, električarji, mizarji, ponudniki oken, vrat, toplotnih črpalk, računovodskimi in čistilnimi servisi, oblikovalci spletnih strani in ponudniki ostalih storitev za dom in posel.

7 razlogov, zakaj je Primerjam.si najboljša rešitev za iskanje storitev

 1. Enostaven za uporabo
 2. Vpišite, kakšnega mojstra oziroma storitev potrebujete, za vse ostalo poskrbimo mi. Prve klice s ponudbami lahko pričakujete že v naslednjih nekaj urah. Vse, kar morate storiti, je da izberete tisto, ki vam najbolj odgovarja.

 3. Brezplačen
 4. Povpraševanje oddate povsem zastonj. Nikoli vam ne bomo zaračunali prav ničesar. Vse ponudbe so nezavezujoče. Primerjam.si uporabljate popolnoma brez obvez.

 5. Hitro pridete do ponudb
 6. Povpraševanje lahko oddate v manj kot minuti. Izpolnite kratek spletni obrazec in vaše delo je končano. Lahko nas tudi pokličete na 080 7331, če vam je tako lažje. V kratkem boste prejeli do 6 ponudb.

 7. Aktivno iščemo izvajalce za vas
 8. Vseskozi aktivno iščemo obrtnike in storitvena podjetja v vaši bližini, da bi zadovoljili vse vaše potrebe. Želimo biti most med iskalci in ponudniki storitev.

 9. Vsi izvajalci so preverjeni
 10. Naši standardi so visoki. Sodelujemo zgolj z najboljšimi in najbolj zanesljivimi mojstri in podjetji. Vse ponudnike storitev predhodno preverimo, po končanem poslu pa jih ocenijo še stranke. Brez skrbi, na Primerjam.si ne boste našli podjetij sumljivega slovesa, ki svojega dela ne opravljajo kvalitetno.

 11. Prihranite čas
 12. Z enim povpraševanjem pridete do 6 ponudb. Nič več klicanja naokrog in čakanja na mojstre. S klikom oddate povpraševanje in si lahko oddahnete. Naši izvajalci vas bodo poklicali v najkrajšem možnem času.

 13. Prihranite denar
 14. Ker se za vaš posel se poteguje več izvajalcev, to povečuje “zdravo” konkurenco med njimi. To je dobra spodbuda, da se maksimalno potrudijo za stranko. Izberete lahko cenovno najbolj ugodno ponudbo oziroma tisto, ki najbolj odgovarja vašim potrebam.