Zahtevaj brezplačne ponudbe za obnovo kopalnice na ključ v Ljubljani

873 izvajalcev v bližini
16 še na voljo

Že 38.687 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za obnovo kopalnice na ključ Ljubljana, 2021

57 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

5,0
Maja P. , pred 1 mesecem

Z izvajalcem sem bila zelo zadovoljna. Kvalitetno in hitro izvedeno. Priporočam.

5,0
Marjeta K. , pred 5 meseci

Izbrani ponudnik NOETOVA BARKA IN GRADITELJI d.o.o. ,Hitra odzivnost, prijaznost, kakovostna izvedba.

20+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: vodovodne inštalacije, vodovodna napeljava, vodoinštalater, vodovodar, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo

Uroš Ivančič s.p.

4,6
20 ocen
5,0
Barbara T. , pred 2 letoma

G. Uroš je s svojo ekipo podizvajalcev naše stanovaje kompletno renoviral. Pri delu so bili korektni, zanesljivi, natančni. Dela so potekala tekoče in bila končana v predvidenem roku. Zelo toplo ga pripororočam vsem kateri se odločate za obnovo stanovanja. Končna cena prenove ni odstopala od predračuna.

5,0
Milan L. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cen. Delo je bilo opravljeno korektno in kvalitetno.

30+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: pleskanje stanovanja, pleskanje, beljenje sten, slikopleskarska dela, barvanje fasade, pleskarji, beljenje, pleskanje šol in vrtcev, pleskarstvo, slikopleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo

ANDREJ ZORC S.P.

5,0
6 ocen
5,0
Marko M. , pred 5 leti

Bilo smo zelo zadovoljni, bi jih priporočili naprej! Pohvalim naj res profesionalen odnos!

5,0
Vera Menard (Vista d.o.o. , pred 3 leti

Andrej se je preprosto držal vsega, kar sva se dogovorila. Na ogled je prišel na dogovorjen dan in uro, ponudbo pripravil na dogovorjen dan in dela nadvse strokovno opravil predčasno.

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen ponudnik
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: pleskanje šol in vrtcev, beljenje, slikopleskarstvo, pleskanje stanovanja, pleskanje, pleskarstvo, pleskarji, slikopleskarska dela, beljenje sten, barvanje fasade.

Zahtevaj ponudbo

DESEO d.o.o.

4,8
4 ocene
5,0
Iris J. , pred 1 letom

Najlepše se zahvaljujemo firmi Deseo za odlično opravljeno storitev obnove kopalnice. Zahvala in pohvala tudi njihovemu podizvajalcu za odlično in strokovno opravljeno storitev ter prijaznost. Delo so opravili kakovostno in v predvidenih rokih. Ob tem so imeli neverjetno prijazen, skrben in spoštljiv odnos do naročnikov. Dela so predlagali in opravili v dodatnem obsegu na lastno pobudo, da bi nam čim lepše uredili kopalnico. Firmo Deseo z veseljem priporočava tudi drugim za različna dela obnove doma, saj nudijo raznovrstne storitve, Iris in Aleš

5,0
Maja R. D. , pred 1 letom

Vsekakor veliko priporočilo! Pohvaljen njihov odnos in način dela.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2020

Kaj delamo: zidarstvo, gradnja hiše, adaptacija stanovanja, parket, gradbena podjetja, prenova stanovanja, zidarska dela, polaganje ploščic, moderne kopalnice, linolej, izris kopalnice, gradbena dela, polaganje keramike, parketarstvo, polaganje parketa, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Metka Z. , pred 2 letoma

Pozdravljeni, z izbranim izvajalcem sem bila zelo zadovoljna, držal se je rokov, cenovno OK, na splošno vse odlično. Priporočam naprej!

4,7
Ošlak A. , pred 2 letoma

Kvaliteto izvedbe, odzivnost, dogovorjeni roki, upošteva želje stranke, zaupanja vreden!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: zalogovnik za pelete, moderne kopalnice, električni radiatorji, vodovodne inštalacije, plinske inštalacije, zalogovniki, kopalnica na ključ, montaža plinske peči, napeljava plina, električarji, električno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, plinski kamini, električne inštalacije, zalogovniki in bojlerji, vodovodna napeljava.

Zahtevaj ponudbo

SAFET KURTIĆ S.P.

4,8
2 oceni
5,0
Mojca P. , pred 1 letom

Prilagodljivi in natančni.

4,7
Bojan C. , pred 2 letoma

Držal se je vsega dogovorjenega o opremi, roku, ceni. Vedno dostopen na telefon. Podrobnosti okoli načina izvedbe so bile vedno skupaj dogovorjene. Manjša pripomba na izvedbo je bila hitro odpravljena.

Nepazljivost pri iznosu stare opreme - poškodovan prag vrat.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodno talno gretje, adaptacija kopalnice, električno talno gretje, vodoinštalater, montaža kamina, kopalnica na ključ, vodovodna inštalacija v kopalnici, centralno ogrevanje na elektriko, monterji centralnega ogrevanja, izris kopalnice, moderne kopalnice, izdelava kopalnice, vodovodar, radiatorsko ogrevanje, montaža peči, vodovodne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Jerneja K. , pred 5 leti

Ponudnik je imel zelo korekten odnos - dogovorjena cena, kvaliteta izvedbe in komunikacija - vse zelo dobro.

4,0
Dragica W. , pred 4 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Komunikacija v redu.

Ni imel vseh nujnih pripomočkov za delo. Izvedba je mestoma vidno nenatančna.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: fasaderstvo, adaptacija stanovanja, suhomontažni sistemi (knauf), izolacija fasade, linolej, fasade, parketarstvo, izdelava kopalnice, prenova fasade, keramičarstvo, prenova stanovanja, knauf predelne stene, knauf spuščeni stropi, polaganje knaufa, obnova parketa, pleskarji.

Zahtevaj ponudbo

GAŠPER SUŠA S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Miran Z. , pred 1 letom

Pohvalim vse: korekten odnos, točnost rokov, kvaliteta izvedbe storitve, ceno...

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: kombinirani bojler, toplotna črpalka za sanitarno vodo, klimatske naprave, lokalno prezračevanje, centralno ogrevanje, ir paneli, talno ogrevanje, sončni kolektorji, toplotna črpalka zemlja/voda, montaža klime, priklop na plinovod, toplotna črpalka za ogrevanje, prezračevalni sistemi, peči in kotli, kotel na drva, ir ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

ROBI BERDNIK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Ines L. , pred 1 letom

Zelo fleksibilen, hitro odziven, cenovno ugoden

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: visokotemperaturna toplotna črpalka, peči na drva, peči na pelete, toplotna črpalka za ogrevanje, obnova kopalnice na ključ, kotel na drva, polaganje talnega gretja, toplotne črpalke, talno gretje, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka zemlja/voda, izris kopalnice, vodno talno gretje, kopalnica na ključ, vodovodar, peči za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Grega K. , pred 2 letoma

Izredno korekten odnos in visoko kakovostna storitev. Priporočam 100%!!!

100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: suhomontažna dela, prenova stanovanja, montaža knaufa, prenova stanovanja na ključ, polaganje ploščic, adaptacija kopalnice, polaganje knaufa, slikopleskarstvo, pleskanje, pleskarji, pleskanje šol in vrtcev, gradnja hiše, knauf strop, gradnja hiše na ključ, obnova stanovanja, stenske obloge.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako naj se lotim prenove kopalnice?

  Prva stvar, na katero morate pomislitit ob prenovi kopalnice, je ta, da zagotovite njeno varnost. To pomeni, da poskrbite, da so vodovodne cevi zdravju prijazne, da preverite elektroinštalacije in jih po potrebi zamenjate in da se prepričate, da so tla še vedno dovolj nosilna. Naslednja točka je, da se prepričate, da zaradi kopalnice ne boste izgubljali stroškov - zagotovite primerno ogrevanje, tesnenje in prezračevanje. Nazadnje pa kopalnico še opremite po vaših željah.

 • Kaj pomeni prenova kopalnice na ključ?

  Kopalnica na ključ pomeni, da vam vsa potrebna opravila, začenši z idejno zasnovo kopalnice, uredi eno podjetje. Takšna oblika prenove kopalnice je za vas najbolj enostavna, saj je vaša vpletenost v prenovo minimalna.

 • Kaj moram vedeti, preden pokličem mojstra za prenovo kopalnice?

  Preden začnete iskati mojstra oziroma mojstre za prenovo kopalnice, je dobro imeti seznam vseh opravil, ki jih želite izvesti. Če niste prepričani, kaj točno želite vključiti v prenovo, je dobro imeti okviren plan A in plan B. Mojstrom ali arhitektom vam bodo lažje pripravili ponudbo, če boste že imeli mere kopalnice in splošno idejo o tem, kakšno kopalnico načrtujete po njeni prenovi.

Podjetja za obnovo kopalnice na ključ po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za obnovo kopalnice na ključ, Ljubljana

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 3
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, živim v večnadstropni stolpnici, natančno nasproti športnega parka Stožice v Lj.. Potrebujem celovito obnovo sanitarnega dela stanovanja. Sedaj je to manjši predprostor, v katerem je pralni stroj z majhnim umivalnikom (spodaj-pod njim ali vezano z umivalnikom je odtok za pralni stroj). Takoj iz tega prostora so vrata v WC. Želim si odstraniti vrata in narediti en sam prostor (2,5x1,6). Odstraniti je treba vse stare ploščice in namestiti nove, tudi novo školjko z odplahovalnikom. Zamenjala bom tudi radiator. Morda bi bilo najbolje dela opraviti, ko je voda v radiatorjih zaprta (avgust) ali se lahko to opravi kadarkoli ?! Potrebovala bi ogled. Pozdrav,

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 5
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Spoštovani, renoviram stanovanje v bloku v Ljubljani, kjer je dvigalo. Naslov: Na Jami 7, to je v Šiški. Kopalnica in napeljave so bile nove pred 20 leti. Potrebujem štemanje vseh ploščic v WC in kopalnici, ureditev vodovodnih inštalacij (vključno z bojlerjem) in polaganje nove keramike ter pritrditev umivalnika in kabine, ki bo podobna tej. Lahko pa se tudi dogovorimo, da se lima nova keramika na staro. Stanovanje je prazno (ni vseljeno) in z deli bi se lahko takoj začelo. Če bi ocenili, da ni potrebno štemanje ploščic in se lahko nova vodovodna napeljava uredi tudi brez tega, se strinjam, da se nove ploščice prilepijo na stare. Za dodatne informacije sem dosegljiva na mail petra.@gmail.com ali na -- . Hvala vam in lepo vas pozdravljam.

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 5
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Kopalnica je široka cm in dolga cm in visoka ok, cm. Potrebovala bi razbijanje obstoječe kopalnice, vključno z odvozom materiala. Zamenjati je treba vse vodovodne inštalacije (z novimi, obvezno plastičnimi), potem pa položitev novih ploščic (tla in vse 4 stene do tik pod stropom), vgradnje nove opreme (wc, banja, umivalnik, radiator, omarica nad umivalnikom). Potrebujem tudi menjavo števca za mrzlo in toplo vodo. Hvala, lp

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 11
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, v načrtu imam prenovo kopalnice oziroma dveh kopalnic, najprej eno in nato še drugo. Želela bi prenovo narediti v juniju. Pri obeh gre za menjavo sanitarne keramike (bana/tuš, umivalniki, wc školjke), menjava ploščic, po potrebi menjava inštalacij. velikost ene je cca 6,5 m2, velikost druge je 4,2 m2. V manjši bi prestavila še radiator na drugo steno. Lokacija prenove je Tacen Ljubljana. Hvala in lep pozdrav,

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 4
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni! Keramika v kopalnici je delno že odstranjena in odpeljana. Potrebno je odstraniti in odpeljati še kad, umivalnik ter nekaj keramike (iz zida in tal). Potrebno je adaptirati in delno premestiti vodovodne inštalacije ter na novo vgraditi samostoječo tuš kabino, wc z vgrajenim isplakovalnikom, umivalnik, bojler za toplo vodo in priključek za pralni stroj. Vodovodno inštalacijo je potrebno speljati še skozi steno v kuhinjo. Položiti je potrebno še keramiko v kopalnici (~ 3,5 m2 tla ter ~ 16 m2 stene), na tleh v predsobi (~ 3 m2) ter v kuhinji (~ 3 m2 tla in ~ 2 m2 stena). Najverjetneje bi bilo potrebno zamenjati tudi vrata v kopalnico. Hvala in lp

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 3
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Kopalnica je v stari meščamski hiši v centru Ljubljane. Je majhna, vendar visoka (3,20 m). Levo od vrat je okno, pod njim pa pralni stroj, za katerega drugje ni prostora. Želela bi izvedbo tuša, ki ne zmanjša videza kopalnice (na primer tla tuša v istem nivoju kot tla kopalnice in gladke prozorne stene ograde iz kaljenega jekla, morda walk in, če je primerno). Želim samo ročno prho, katere višino je mogoče prilagajati, tako da je funkcionalna tudi, če pod tušem sedim. Na steni pod tušem bi želela imeti pritrjen priklopni sedež. Med pralnim strojem in tušem je wc školjka, za bide ni prostora. Zato bi želela izvedbo wc, ki je hkrati tudi bide. Nad WC bi imela omarico/police. Med tušem in steno nasproti je prostora za sklop z umivalnikom (Š: cca 66 cm). Visoko nad umivalnikom je pretočna JUNKERS plinska peč, ki jo bo tuditreba zamenjati. Kopalnica je za žensko osebo, všeč so mi praktične, vendar izvirne in nekonvencionalne rešitve, ki maksimalno izkoristijo danosti prostora. Nad stanovanjem je podstreha, ki jo v prihodnosti nameravam urediti v bivalni prostor, zato bi potrebovala še izvedbo priključkov za inštalacije, da kasneje ne bi bilo treba posegati v kopalnico.

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 6
 • Katera dela so predvidena?: Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. želim prenoviti kopalnico v mansardnem stanovanju. V kopalnici bi sam odstranil sanitarno opremo, ter keramiko in poskrbel za odvoz odpadnega materiala. V kopalnici bi na novo uredili kompletno vodovodno inštalacijo, prestavili radiator pod okno ter položili keramiko. Električna inštalacija bi ostala nespremenjena. Sedaj imamo kopalno kad, ki jo bomo zamenjali za tuš kad. Kopalniške elemente imamo že izbrane tako kot tudi keramiko ter sanitarno opremo. Kopalnica ima mere x. Imamo 4 vodovodne priklope ( wc,kad,umivalnik,bide ter možnost priklopa pralnega stroja). Hvala, lp

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 6
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Zanima me celotna prenova kopalnice (4.2 m2) in WC-ja (1,8 m2). Potrebna bi bila demontaža stare kopalniške opreme, odvoz materiala, polaganje keramike, vgradnja nove sanitarne opreme, vodovodne inštalacije, električne inštalacije, nov cevni radiator. V kopalnici je kad, ki bi jo zamenjala za tuš kabino, v WC-ju vgradnja podometnega splakovalnika. Prenova v Ljubljani , v bloku, 4. nadstropje. Hvala. LP

Izdelava kopalnice (novogradnja)

 • Površina tal kopalnice (v m2): 15
 • Katera dela so predvidena?: Polaganje keramike, Vgradnja sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. V novi mansardi imamo na novo narejeno kopalnico, kjer se voda že napeljuje. Tudi elektrika. Od tu naprej je potrebno do konca izdelati kopalnico - vso keramiko, dobavo in montažo ostale kopalniške opreme (tuš kabina, WC, lijak, pipe, ...). Zraven je še kuhinja, kjer po tleh pride keramika, ter montaža pipe in lijaka. V garaži prestavitev obstoječe cevi - ca 1 meter vzidati v strop.

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 4
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Potrebna je le delna prestavitev vodovodnih priključkov in el. instalacije ter vgradnja obstoječih zunanjih vodovodnih števcev v jašek. Opremo za kopalnico in keramične ploščice bomo kupili sami. Od opreme bo potrebno instalirati: - tuš kabino s tuš kolono - omarico z lijakom (stensko, širine) cm - ogledalo - wc školjko z vgradnim splakovalnikom Keramične ploščice (cca 25,5 m2) so dimenzij 60x60cm