Zahtevaj brezplačne ponudbe pleskarjev v Celju

227 izvajalcev v bližini
7 še na voljo

Že 5.830 uporabnikov iz Celja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših pleskarjev Celje, 2021

57 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

Sašo Vrtačnik s.p.,

4,8
33 ocen
5,0
Zupanec M. , pred 23 dnevi

Pleskanje nam je opravil Sašo Vrtačnik s.p.. Z izvajalcem, sem bil zelo zadovoljen, vse je opravil v dogovorjenem roku. Priporočamo.

5,0
Domen Š. , pred 4 leti

Poudariti moram, da ko sem oddal povpraševanje, in ko sem dobil odgovor, da so mojo ponudbo oddali naprej, me je mojster poklical v parih dni in od takrat naprej je šlo vse tako, kot sva se dogovorila. Nimam pripomb.

5+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen ponudnik
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: pleskanje, pleskanje stanovanja, barvanje fasade, pleskarji, beljenje, beljenje sten, pleskarstvo, slikopleskarska dela, slikopleskarstvo, pleskanje šol in vrtcev.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Teo Z. , pred 2 letoma

Delo je bilo opravljeno, kot smo se dogovorili, z opravljenim sem zelo zadovoljen. Hiter odziv in dobri obrtniki.

4,3
Vanja U. , pred 2 letoma

Fanta sta se max. potrudila. Zelo sem bila zadovoljna z njihovim delom. Prijazna, pozitivna in nasmejana. Na koncu sta še stopnišče v bloku pometla.

Kaj delamo: montaža knaufa, keramičarstvo, suhomontažna dela, slikopleskarstvo, beljenje, slikopleskarska dela, beljenje sten, polaganje keramike, knauf spuščeni stropi, polaganje knaufa, pleskarstvo, obnova stanovanja, suhomontažni sistemi (knauf), knauf, pleskarji, pleskanje stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Drago Planko s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Romana S. O. , pred 5 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov, delal vestno in natančno, tudi cena je bila fiksna kot pri prvem dogovoru. Bili smo zelo zadovoljni in še bomo sodelovali z g. Plankom. Bil je zelo pošten že v prvem stiku, prišel, pogledal, ocenil, povedal ceno in tako kot smo se zmenili prvič je bilo na končnem računu, po kvalitetno opravljenem delu. Takšnemu človeku pa rad daš kakšno nagrado. Priporočam!

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: beljenje, pleskarji, obrezovanje dreves, beljenje sten, košnja trave, urejanje okolice in dvorišč, načrtovanje vrta, slikopleskarska dela, zasaditev vrta, vrtnarstvo, pleskarstvo, keramičarstvo, barvanje fasade, polaganje ploščic, ureditev okolice, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje).

Zahtevaj ponudbo
5,0
Roman K. , pred 3 leti

V roku vse kot je bilo dogovotjeno nasvet, predlaga nujna dodatne dela in jih tudi opravil, nudil pomoč pri iskanju mojstrov drugih panog.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: keramičar, adaptacija kopalnice, linolej, izdelava kopalnice, pleskarstvo, pleskanje, talne obloge, izolacija fasade, moderne kopalnice, stenske obloge, polaganje ploščic, prenova stanovanja, pleskarji, polaganje parketa, polaganje knaufa, kopalnica na ključ.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Kaj delamo: knauf predelne stene, knauf, suhomontažna dela, izdelava fasade, fasaderstvo, stenske obloge, prenova fasade, polaganje knaufa, fasaderji, suhomontažni sistemi (knauf), knauf spuščeni stropi, montaža knaufa, knauf strop, izolacija fasade, fasade.

Zahtevaj ponudbo

MIHAEL JUG s.p.

3,7
1 ocena
3,7
Urška K. , pred 4 leti

Pohvalila bi delavce, ki so v hudi vročini delo opravili zelo dobro.

Neresnost. Premalo časa si vzame za stranko, vedno se mu mudi.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: streha, pleskanje, hiša na ključ, pleskanje šol in vrtcev, pločevinasta kritina, izdelava fasade, barvanje fasade, slikopleskarstvo, pergole, obnova stanovanja, nadstreški za balkone, gradnja hiše na ključ, strešne kritine, krovec, fasade, temeljna plošča.

Zahtevaj ponudbo

PETER OCVIRK s.p.

4,7
14 ocen
5,0
Vlado H. , pred 6 leti

Priporočam! Kot smo se dogovorili - tako je bilo!

5,0
Lilijana H. , pred 7 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Nimam nobenih pripomb.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: pleskarstvo, pleskanje šol in vrtcev, stenske obloge, suhomontažna dela, slikopleskarstvo, suhomontažni sistemi (knauf), pleskarji, montaža knaufa, pleskanje, barvanje fasade, pleskanje stanovanja, knauf spuščeni stropi, knauf predelne stene, beljenje sten, beljenje, knauf strop.

Zahtevaj ponudbo

JOSEF NEMEC s.p.

5,0
2 oceni
5,0
Mateja K. , pred 2 letoma

Ponudnik je bil zelo hiter in odziven. V manj kot 14tih dneh od oddaje povpraševanje je prišlo do realizacije. Pohvalno!

5,0
Janez K. , pred 1 letom

Ponudnik je znal odlično obrazložiti ponudbo, predlagati še nekaj izboljšav in dopolnitev, držav se je dogovorjene vsebine ponudbe in rokov.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: beljenje sten, slikopleskarska dela, montaža knaufa, pleskarstvo, knauf spuščeni stropi, prenova fasade, beljenje, slikopleskarstvo, pleskarji, izdelava fasade, barvanje fasade, stenske obloge, knauf strop, suhomontažni sistemi (knauf), pleskanje šol in vrtcev, pleskanje stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Mitja Grobelnik s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Viktor H. , pred 1 letom

Mitja Grobelnik se je odzval profesionalno kot pravi poslovnež. Ponudil je storitev, prišel na ogled, poslal mi je predračun. V dogovorjenem roku je odlično opravil storitev.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: slikopleskarstvo, pleskanje stanovanja, barvanje fasade, beljenje, pleskanje šol in vrtcev, beljenje sten, pleskarstvo, pleskarji, pleskanje, slikopleskarska dela.

Zahtevaj ponudbo

MD GRADIENT d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
Stanislav V. , pred 5 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in cene. Zelo smo zadovoljni z opravljenim delom.

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: knauf predelne stene, stenske obloge, temeljna plošča, fasaderstvo, barvanje fasade, slikopleskarska dela, gradbena dela, fasade, izolacija fasade, pleskanje stanovanja, knauf, izdelava fasade, pleskanje, prenova stanovanja na ključ, montaža knaufa, beljenje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Koliko slojev barve potrebujem za popolno belino stene?

  Koliko slojev barve potrenujete, je odvisno od tega, v kakšnem stanju je vaša stena. Slikopleskarji vam bodo pri beljenju stene nanesli najmanj dva sloja barve, po potrebi pa tudi več.

 • Ali moram površine pred prihodom slikopleskarja pripraviti na barvanje?

  Slikopleskarji bodo po dogovoru poskrbeli za vse - po potrebi bodo umaknili pohištvo in odstranili radiatorje, primerno zaščitili tla, vtikače, stikala in podobno. Če imate stare tapete, ki bi jih radi odstranili, bodo to naredili slikopleskarji. Če ste jih najeli za barvanje starejših sten, bodo pred začetkom pleskanja poskrbeli tudi za brušenje in ravnanje sten. Slikopleskarji bodo na koncu še pospravili za sabo, večina jih poskrbi tudi za odpadni material.

 • Ali cena pleskanja vključuje tudi pospravljanje prostora po končanem delu?

  Večina slikopleskarjev bo po končanem delu očistila barvo s površin, odstranila varovalne trakove in odnesla smeti.

 • Koliko barve potrebujem za pleskanje?

  Načeloma velja, da 1 liter barve zadostuje za pleskanje 10m2 površine. Lahko pa ta količina variira glede na to, koliko nanosov barve boste potrebovali.

 • Zakaj bi za pleskanje najel strokovnjaka?

  Pleskanje je opravilo, ki ga lahko z malo dobre volje opravite tudi sami. Vam pa lahko slikopleskarji precej olajšajo življenje, kadar morate prebeliti ali prebarvati celo hišo oziroma stanovanje naenkrat (na primer ob vselitvi ali prenovi). Prav tako je dobro računati na njihovo pomoč, kadar se odločite za barvo, pri kateri se hitro pokažejo nepravilnosti (neenakomerno razporejena barva in podobno).

 • Koliko avansa naj plačam slikopleskarju?

  Običajno je, da pleskar še pred začetkom del želi izplačilo 20 oziroma 30 odstotkov od vrednosti celotnega stroška. Plačilni pogoji morajo biti sicer specificirani v pogodbi, ki jo sklenete z izvajalcem.

 • Kako izmerim površino za pleskanje?

  Površino za pleskanje preprosto izmerite tako, da množite širino posamezne stene z njeno višino, potem pa površino vseh sten v prostoru seštejete. Na spletu obstajajo tudi razni kalkulatorji računanja površine za barvanje, ki so vam lahko v pomoč. Za vsakih 10m2 površine stene boste potreovali okvirno 1 liter barve.

Nedavna povpraševanja za pleskarje, Celje

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 65
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljnei! Pričeli bomo z obnovo stanovanja v Celju zato potrebujemo slikopleskarja. Rabimo mojstra, ki se drži rokov, cen in da je njegovo delo kvalitetno. Z obnovo del smo že pričeli tako da je predbiden rok za pričetek del nekje čez 2 do 3 tedne. Zanima me koliko je barvanje radiatorskih cevi, ki so iz bakra. Lep pozdrav

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 150
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten, Poslikava (npr. otroška soba)
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Na novo želim prepleskati večino hiše (pritličje + mansarda). Strop v dnevni cca. 30m2 je potrebno tudi prekitati. Želim imeti ekipo (3-4 pleskarji), ki bo lahko delala istočasno zgoraj in spodaj in dela zaključila v najhitrejšem možnem času. Predvidevam, da bi se to delalo konec aprila ali začetek maja. Dogovor pa želim skleniti čim prej. Hvala lepa za odgovor

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 20
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten, Barvanje oken in vrat
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, potrebujemo sanacijo poškodovane stene ter pleskanje z izbrano barvo (namešana rjava/oker barva). Površinska poškodba je nastala tekom montaže klimatske naprave. Gre za dve steni, 2,45 m je višina do stropa ter 6 m ena in 4 m dolžina druge stene. Prosili bi vas za vašo ponudbo. Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo. Hvala in lp, Sanja Štubler

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 293
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

SLIKOPLESKARSKA DELA NA STOPNIŠČU NOVI TRG 2,3,4,5, Popis slikopleskarska dela na stopnišču - VELJA ZA EN VHOD z. št Vrsta del EM količina 1. Struganje razpok in oluščenih delov, kitanje poškodb ter izoliranje trdovratnih madežev m2 2. Slikanje sten in stropov z disperzijsko barvo 2x belo m2 3. Barvanje sten z latex pralno barvo v nežnih odtenkih m2 23 4. Barvanje podstavka v nežnih odtenkih 2x ter premaz z domflok lakom m2 Vrednost skupaj Hvala, lp

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 220
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Gre za nakup stanovanja, ki ja je potrebno v celoti prebaravti - stene in stropovi. Barve trenutnih sten so zelo izrazite (rdeča, zelena, rumena). V celoti želim imeti prebarvano na belo! Potrebno je tudi nekaj kitanja (robovi/koti, luknje od žebljev itd.). Stanovanje v obsegu 55m2 neto se nahaja na Drapšinovi ulici v Celju.55

Barvanje zunanjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 6
 • Katere površine želite prebarvati: Fasada
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Potreboval bi glajenje in kitanje ter pleskanje zunanje obrobe fasade nad balkonom, ki je bila pred leti zaradi puščanja vode poškodovana. V priponki posredujem sliko trenutnega stanja. Površina 6m2. v priponki 1.jpg je površina, ki bi jo bilo treba urediti označena z rdečo obrobo. LP,

Barvanje zunanjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 5
 • Katere površine želite prebarvati: Okna
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Spoštovani, želimo obnoviti 2 stopniščna okna na večstanovanjski hiši (vsako okno ima notranje in zunanje identično okno) Potrebno je luščenje stare barve, kitanje in barvanje oken in okenskih okvirjev. Okna so iz kvalitetnega in ohranjenega hrastovega lesa. Okna se snamejo s premikom preprostega zatiča. Edina 'posebnost' pri tem projektu je snemanje in potem ponovno nameščanje zgornjega okna z zunajne strani, kjer izvajalec potrebuje stabilno lestev in pomoč še enega človeka. Dimenzija oken je x. Izvajalec bi prenovo oken lahko v celoti opravil na dvorišču ali pa v garaži. Izvedba bi bila potrebna v času dokler je vreme še primerno suho in toplo. lp

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 134
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten, Barvanje oken in vrat
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni! Prenavljamo staro stanovanje (1 sobno) 41m2. Površine sten znašajo m2. Stene ponekod umazane (kuhinja) in imajo manjše luknje (odstranjevanje podbojev). Pokitati bi bilo potrebno tudi del stene v kuhinji, kjer so bile prej ploščice. Del stene, kjer je prej stala vgradna omara bi bilo potrebno obložiti s knauf ploščami cca. 4,7m2. Hvala

Barvanje notranjih površin

 • Površina sten za prepleskati: 150 m2
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljen. Potrebujemo osvezilno pleskanje stanovanja na lepo podlago v isti smetana latex barvi kot ze prej, samo 1 roka, brez kitanja, samo cena za delo za 1 roko brez kitanja in brusenja, pokrit je ves material in repromaterial, trakovi in pvc zascita. Ca 90 m2 sten in ca 60m2 stropa. Lp tomo turnsek