2 oceni za podjetje MARKO RAUH S.P.

5.0 / 5
Maksimiljan N. - pred 6 leti
Ponudnik je opravil 1. pregled del ter poslal pisno ponudbo za izvedbo del s približnim rokom izvedbe. Po sprejetih pogojih dogovora je prišel v izvedbo še pred rokom. Za tem je izvajal dela od začetka, do konca. Priskrbel oz. pripeljal izbrano keramiko iz salona ter ves potreben material. Dela so bila opravljena kvalitetno in skrbno tako da iz moje izkušnje je težko najti boljšega izvajalca. Tudi pri ceni se je držal dogovora oz. je ceno celo nekoliko zmanjšal, glede na ponudbo. Skratka izredno soliden izvajalec, ki ga brez problema priporočam vsem, ki te usluge potrebujete.
4.7 / 5
Tone B. - pred 6 leti
Ponudnik je bil zelo prijazen, vse, kar je bilo dogovorjeno, je bilo realizirano.

Primeri povpraševanj

Slikopleskarstvo, Slikopleskarska dela
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): cca125m2 + stropi 70m2
Dodatne storitve: 3
v sklopu stanovanja je tudi stopnišče, katerega strop je višji od 2,40. predvideni sta največ 2 oz. 3 različne barve, ev . 2 različno močna odtenka iste barve... zaželena je samoiniciativnost oz. predlogi s strani slikopleskarja glede na njegove izkušnje... zelo zaželeno je, da bi se dela pričela in končala v tednu od 21. do 25. jan. Če bo cena ugodna bi se mogoče odločili še za poslikavo stopnišča.
Slikopleskarstvo, Pleskanje
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 250
Dodatne storitve: 0, 0, 0, 0
Kupujemo stanovanje in bi ga radi v celoti prebelili. Priprava bi obsegala pregled že obstoječih površin, odstranitev premazov, ki se ne držijo podlage, osnovno zaščito ter impregnacijo površin, kitanje in izravnavo lukenj in neravnih površin, brušenje in glajenje izravnanih površin, zaščito obstoječih elementov in tal. Po končanem delu pa bi bilo potrebno seveda počistiti vse za sabo. Posebnost je, da so trenutno v stanovanju stene živih barv (rumena, oranžna, ...), katere bi vse radi prebelili z belo barvo (vse stene bodo v celoti bele).
Slikopleskarstvo, Pleskanje stanovanja
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 250
Dodatne storitve: 0, 0, 0, 0
Prenavljamo stanovanje in me zanima cena za glajenje notranjih sten in stropov cca. m2 (to je celotna površina z okni in vrati), okna, vrata in tla bi zaščitili sami. Zanima me tudi, če kdo ponuja ceno za glejenje dejanske površine zidov, brez oken in vrat. Barvanja ne potrebujemo, samo glajenje. Prosimo za ponudbe čim prej, ker bi dela izvajali še ta mesec. Hvala in lep pozdrav.
Slikopleskarstvo, Pleskanje
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 134
Dodatne storitve: 0, 0, 0, 0
m2 sten naj bi se namazalo z emulzijo ter 2x kitalo ter brusilo, poleg tega bi bilo potrebno bandažiranje, kitanje in brušenje 20m2 masnardnega stropa iz knaufa (so tudi 3 klasična velux strešna okna). Šlo je za renovacijo stanovanja, zato so stene ubistvu že ometane z apnenčastim ometom, vendar je bilo veliko novih napeljav (električnih) in tudi prestavljanje radiatorjev in enih vrat. Zato je potrebno ponovno kitanje in brušenje. Čim prej v roku 14 dni. Barval bom sam.
Slikopleskarstvo, Pleskarji
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 268
Dodatne storitve: 0, 1, 0, 0
pleskanje cokla v pralni barvi 60tm izdelava obrob v modri barvi 90tm pleskanje oken v modri barvi 25m2 strganje odstopajocega ometa 5h impregnacija površin na akrilni osnovi m2 kitanje-glajenje površin z desperziskim kitom in strojno brušenje m2 slikanje površin z notranjo disperzijsko barvo m2 zaščita, demontaža in čiščenje 4h Rok izvedbe: TAKOJ!
Slikopleskarstvo, Pleskanje stanovanja
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 24
Dodatne storitve: 0, 0, 0, 0
Zanimamo se ponudbo pleskanje dveh prostorov/pisarn. Ena meri cca 16m2, druga pa cca 8m2. V obeh pisarnah je višji strop, z rahlim naklonom. Gre starejši objekt, potrebno bi bilo najprej brušenje sten, glajenje in nato pleskanje z eno oz. dvema barvama. Prosili bi dve ločeni ponudbi: in sicer kakšna je cena storitve, če barvo priskrbimo sami in kakšna je cena, če barvo priskrbite vi. Hvala
Slikopleskarstvo, Slikopleskarstvo
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 22
Dodatne storitve: 0, 0, 0, 0
Prosim za 2 ločeni ponudbi: 1) Barvanje sobe, 3 stene ena z oknom, dolžina sten skupna do 10m višina 2,2, m. Predvidevam,d abi bilo treb aodstraniti stare sloje barv. Navdno gladko barvanje (siva barva s dodatkom proti plesni ) 2) Barvanje 4 notranjih vrat s podboji in dveh majhnih oken ( 0,5 x0,5 m s po dvema okvirjema) . Po možnosti tako, da se vrata odpeljejo in pripeljeo pobarvana. Dela bi bil v Ljubljani, Majde Vrhovnikove 2- Šiška, bližina kino Šiška. Dela bodo potekala ločeno zato prosim za ločeni ponudbi.
Slikopleskarstvo, Slikopleskarska dela
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 130
Dodatne storitve: 0, 0, 0, 0
Pleskanje dnevne sobe, kuhinje, spalnice in hodnik. Stropove bi prebarvali z belo, stene v dnevni sobi in kuhinji pa barvno, spalnica pa bi bila v celoti bela. Prosil bi za dve ločeni ponudbi in sicer za prebarvanje celotne površine (vseh prostorov) v beli barvi in ponudbo za barvanje sten v barvah. V kuhinji je nad elementi zgolj 10 cm površine in me zanima ali to vseeno računate kot celotno steno ali zgolj povpršino, kijo je potrebno prebarvati. enako me zanima glede površine, ki jo jepotrebno pobarvati okoli oken. Poleg tega bi potreboval tudi 5-6m2 polaganja tapet.
Slikopleskarstvo, Barvanje fasade
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 200m2
Katere površine želite prebarvati: 3, 4
Pozdravljeni, Zanimam se za barvanje fasade.Fasada je "stara" 9 let vendar bi jo prebarvali.Špalete okrog oken in napušč v belo,kot je že zdaj,ostalo v dve barvi.Oder je potreben samo z ene strani,ostalo je dostopno z lestvijo ali brez nje.Objekt se nahaja na Turjaku.Barva se z akril Jub barvo.Prvo emulzija v kateri je dodano sredstvo proti plesni , nato 2 nanosa barve. Prosim za dve ločeni ponudbi za m2,in sicer z in brez materijala. Prosim za čimprejšnje ponudbe. Hvala in lep pozdrav
Slikopleskarstvo, Pleskanje
Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 60
Dodatne storitve: 0, 0, 0, 0
Želim prebeliti celo stanovanje. Bilo je prebeljeno pred petimi leti.Stanovanje je dvosobno, spalnica- kuhinja in dnevna soba skupaj, predsoba.V spalnici je na eni steni omara po celi širini. V predsobi je tudi omara skoraj po celi steni. Na eni steni je poterbno kitanje. Zanima me cena beljenja. Rok izvedbe: aprila Hvala in lp