Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Kuhinje po meri
Orehova vas
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obnavljamo manjšo kuhinjo v Slivnici pri Mariboru, vikend. Potrebujemo: - 3 viseče elemente: 40 cm x 70 cm x 30 cm. Javor in mat steklo. - 2 predala 40 cm x 10 cm x 60 cm. Javor. - 1 predal 80 cm x 35 cm x 60 cm. Javor. - 1 predal 80 cm x 25 cm x 60 cm. Javor. - 4 nove fronte omaric: 2 fronti 40 x 60 cm. 2 fronti 60 x 30 cm. Vse javor. - Pult: 80 x 60 cm. - Obloga mize cm x 48 cm. Želeli bi kakovostna vodila. Ročke za omarice in predale nabavim jaz. Potrebna je seveda tudi vgradnja lučk pod visečimi elementi ter vgradnja luči nad kuhinjsko mizo. Poleg tega prosim še za belo omarico v kopalnici. Mere še sporočim. Hvala !
Mizarstvo, Mizarstvo - Mengeš
Mengeš
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Potrebujem kuhinjo po meri s tlorisom prikazanim na sliki in približno konstrukcijo kot je na sliki (sama razporeditev predalov, regalov se lahko razlikuje). Za kuhinjo želim kakovostna Bloomova vodila, zanimam se tudi za pult v umetnem ali naravnem kamnu. Kuhinja bi bila v mat beli z črnimi ročaji - stil ročajev tak kot na sliki. Hladilnik je vgraden, na sliki so tudi realno narisane pozicije aparatov. Kuhinja bo brez zgornjih predalov. V kotu ob steni ob visokih omarah kot na sliki bi bila lesena plošča (hrast) z manjšimi poličkami. Hvala in lp.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Brezovica pri Ljubljani
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Pozdravljeni, potrebujem "samostoječo" omaro za kopalnico. Mere, ki jih imam na razpolago, so cca.: 80 širina x 30 globina x višina. V prilogi dodajam sliko omare (kombinacija bele mat barve in barve lesa), kakršno želim imeti, s tem, da bi bil spodnji del večji in zaprt, saj bi v njem skrila koš za perilo. Hvala in lp.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Šmarješke Toplice
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, potrebujem izdelavo mansardne kuhinje. Oblika ter dimenzija prostora je razvidna iz slik. Dimenzije aparatov so sledeče: vgradna vitrina: V= 81.3 cm, Š= 29.5 cm, G= 61.9 cm ameriški hladilnik: V= .7 cm, Š= 91.2 cm, G=71.6 cm vgradna pečica: V= 59.5 cm, Š= 59.4 cm, G= 54.8 cm pomivalni stroj: V= 81.8 cm, Š= 59.8 cm, G=55 cm indukcijska plošča: V= 50 cm, Š= 90 cm potopna napa: Š= 90 cm, V= 11.5 cm V črni/antracit barvi. hvala in lp,
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Zgornja Besnica
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Pozdravljeni, potreboval bi: -leseno ploščo za jedilno mizo dimenzije: cm x 85cm x (3-4cm) - leseno ploščo za klubsko mizo dimenzije: 55cm x 70cm x (2-2,5cm) - leseno ploščo za klubsko mizo dimenzije: 47cm x 65cm x (2-2,5cm) Les bi želel da je nekoliko temnejše barve (hrast). Hvala in lp.
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Imamo zelo lepo kuhinjo izdelek Lipe Ajdovščina, staro cca 20 let, za katero potrebujemo omarico za vgradno kuhalno ploščo in pečico, dimenzije V 85 x D 90 x Š 60 cm (na omarici pride kuhalna plošča), izdelano iz lesa, enako kot so ostali kuhinjski elementi. Iščemo mizarja, ki bi to izdelal. Hvala in lp.
Mizarstvo, Mizarstvo
Kotlje
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, potrebujem kuhinjo po meri. Zgornji elementi :1x 30cm , 4x 40cm, 2x kotni element, 1x cm stekleni (mat steklo) spodnji elementi 1x 90cm predalnik, 2x kotni element z vrtljivim rolojem, 1x80: (pomivalno korito) 1x 60 cm z 1 predalom. fronte bež iveral obroba abs pulti oreh. Hvala, lp
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Sodražica
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Pozdravljeni, potrebujem kopalniško omarico, dimenzije /79/40. Masiva so samo predali, vrata in desna stranica, zadnja in leva stranica ni potrebna, ker je skrita. Omarica je bela (material po dogovoru), pult je iz ultrapasa (barva in vzorec po dogovoru). Omarica je dvignjena od tal, zato je spodnji del lahko tudi drugačen..Dvokrilna vrata so izobčena zaradi umivalnika, kar ni narisano. Hvala in lp.
Maribor
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Vgradna omara je pod poševnim stropom, zato je potrebno na poševnini zgoraj narediti izravnavo za 'tirnice' za premična vrata. Za drsnimi vrati je nekaj predalov, polic in izvlečni obešalnik za oblačila na obešalnikih - glej priložene okvirne skice. Dolžina omare oz. drsnih vrat je skupaj cm, višina drsnih vrat in višina omare (spredaj zgoraj ni 'bledne', kot je na sliki). Globina okoli 60 cm. Hvala in lp.
Mizarstvo, Vgradne omare
Škofije
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, potrebujem omare po naročilu. V priponki vam pošiljam slike. Vse omare v beli barvi: Kopalnica: - omara s pultom(pult rjave barve) kjer bo umivalnik (slika 4) dodatna omara (slika 4) Vgradna garderobna omara (slika 1) Omara nizka v spalnici (slika 2) Vgradna garderobna omara v spalnici (slika 3 in slika 3-1) , na vrhu omare vratca trikotna (slika 3 in slika 3-1) Odpiranje vrat omar 3,4 in kopalnice na dotik. Velika garderobna lahko ima kljuke(st2). Hvala, lp


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!