Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, Želimo naročiti izdelavo: 1. Vgradno omaro, mere so xx73 cm (višina, širina, globina), v dveh predelih: zgoraj verjetno 2 ali 3 polici, spodaj z dva predalnika in dve polici. V prvem predelu z leve strani samo police. Zanima nas, če je možno v tem prvem predelu, narediti izvlečno polico, ki bi jo lahko uporabljali kot delovno mizo za prenosni računalnik. 2. Omaro s klasičnimi vrati: xx60 cm. Notranjost - samo police. 3. Drsna vrata: vrata širine 90 cm, višine cm, ki bi se odpirala na desno stran. na tej desni strani bi pa zaprli stekleno steno z istim materijalom kot so vrata. Želimo si drsna vrata bele mat barve in kvalitetna vodila (verjetno Al). Vprašanja imamo tudi, če je na drsnih vratih zaščita proti prahu. V prilogi vam pošiljam sliko prostorov kjer bi radi naredili drsna vrata (med kopalnico in splanico). Na drugi fotografiji so pa mere. Prosimo vas za okvirno ponudbo, potem bi se še srečali in dorekli naročilo. Želimo si drsna vrata bele barve in kvalitetna vodila, verjetno Al. Vprašanja imamo tudi, če je na drsnih vratih zaščita proti prahu. Prosimo vas za okvirno ponudbo, potem bi še lahko dorekli naročilo. Lep pozdrav,
Mizarstvo, Mizarstvo
Polzela
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni, s steklom in lesom bi rad bi zaprl notraji prostor (stopnišče) v hiši dimenzij 2,5 m (višina) x 1,77 m (dolžina). Leseno ogrodje naj bi bilo iz hrasta ali bukve. Za vhod oz. izhod iz tega prostora potrebujem dvoje enokrilnih vrat dimenzij (2 m x 0,65 m). Zadostuje mi ogrodje iz lesa in dvoje vrat, v kolikor stekla ne vgrajujete. V primeru, če lahko priskrbite tudi steklo pa bi hotel dvojno termopan činčila ali rosa steklo. Opcija so tudi drsna vrata. ROK: do 1 meseca Lep pozdrav
Mizarstvo, Mizarstvo
Krško
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni, zanimam se za izdelavo ali material za leseno zunanjo ograjo z gladkimi deskami, dolžine 8m in približno 2m višine, oblika ograje horizontalna na prekrivanje, deske velikosti 2cmx 11,5cmx cm z lesenimi stebri in koinsko strešico nad ograjo. Prosim za svetovanje koliko materiala bi potrebovali za ograjo v ravnini vendar na terenu z naklonom, na koliko metrov bi potrebovali stebre in ali ponujate tudi montažo ograje ali le material s prevozom. Zanima me tudi kakšna je potrebna obdelava (brez impregnacije na zeleno bravo) in vzdrževanje v primeru za smrekovo ograjo za razliko od sibirskega macesna, tudi cenovno. Prosim za informativni izračun za celotno ograjo, najverjetneje bi bila ponudba aktualna šele za spomlad, v primeru ugodne jeseni mogoče tudi prej, lokacija je Krško Lep pozdrav,
Nova Gorica
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Daljši del kuhinje meri cm na levi strani te kuhinje pa želimo širino cm. Krajši del naj bi bil samo ši del iz desne strani naj bi imel pult od 50cm potem pomivalno korito od 80cm nato 10cm razmaka, potem štedilnik in na koncu se poveže v krajši del v pult. Na vrhu pa čez celo omare z prostorom za napo. Barva češnja. ROK: v roku 3 mesecev
Mizarstvo, Mizarstvo
Griže
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni! Spodaj bi rabila etement na tri predale cm (en plitki predal in dva globoka), nato kotni element cm, element za pomivalno korito 90cm in fronto za pomivalca 60cm... zgoraj pa verjetno samo element za napo(odvisno kakšno bi kupili), ostalo pa bi imela police v dveh vrstah in 6 majhnih predalčkov(lice20x20), vse bi imela iz borovega lesu... Hvala...L.P.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Solkan
Rok za izdelavo: Takoj
Podstrešna soba 3,13mx2,59m, najvišja točka 2,10m, najnižja 1,60m - Izdelava pisalne mize po meri, - mosta čez celotno širino stene (višina max 2-2,05m)- nad posteljo x na najvišji steni in - vključeno garderobno omaro na koncu mostu; možnost odpiranja garderobne omare 2 metrov višine - normalno na 1m globine (vrata plus omara)
Mizarstvo, Mizarstvo
Hinje
Rok za izdelavo: Takoj
Potrebujem izdelavo skednja. Ena stran bi bila naslonjena na škarpo, druga stran pa bi bila na stebrih višine 2,5m. Les imam narezan: 24x28 za nosilne dele 24x24 za stebre 14x12 za špire plohi 50mm deske 25mm deske za oboj 20mm Potrebujem skedenj dolžine 17 m in širine na eni strani 3,8 in na drugi strani 4,8m. Na levi strani bi bil skedenj naslonjen na obstoječo betonsko škarpo na desni pa bi bil na stebrih. Streho bi želel dvokapnico. Malo je težavna, ker prostor in tudi sam skedenj na bo vsporeden ampak v konus. Potrebujem nekoga, da mi postavi stebre ter nosilne tramove in špire nadaljeval pa bi sam z remeljni in obojem. Ves material nabavim jaz kar ga je potrebnega. Les imam že doma. Potrebujem nekoga ki ve kako to postaviti. Pomagal bi jaz in še dva prijatelja. Sam si ne upam ker nisem vešč v tem, sem pa zelo praktičen. Potrebujem nekoga, ki ga plačam na uro.
Kranj
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Viseče stenske omarice, ki jih prilagam v črtnem izrisu naj bodo v beli barvi iverala. Spodnje bi bile za smeti in naj bi se odpirale na ventus (razen ena, kjer bo organko), zgornja ima označene le police, a če je možno, bi se zaprle z drsnimi vrati. Med visečimi omaricami zgoraj in spodaj so vrisane vtičnice in stikalo. Poln organko je težak največ 10kg, pišem zato, da omenim največjo možno za visečo spodnjo omaro, sicer ostali odpadki niso težki in bi bili vsi skupaj z organkom 14kg. Potrebujem omari, eno pod umivalnikom, ki ga imam že doma in eno samostojno večjo omaro. Črtni izris prilagam v priponki.
Medvode
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Imamo že ameriški hladilnik in električno pečico. Želim imeti kuhinjo s frontami visoki sijaj(kombinacija bela in rjava - rjava je sedežna v dnevni sobi, prostor pa je odprt), steklo na steni nad pultom, pult mi bo izdelal kamnosek. Dvidnjena pačica in pomivalni stroj. štedilnik plin (zemeljski).Rok izvedbe: Marec Prosim za pounudbo.
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
SPOSTOVANI! V prilogi pošiljam tloris otroške sobe v kateri bi potrebovali naslednje pohištvo: -Pograd z dimenzijo ležišča x 90 cm in 1 predal spodaj pod posteljo. -Kovinska lestev -Odprt kotni regal za pogradom do okna dimenzije x3ox cm. -Pisalno mizo x60x75 cm na lesenih nogah -Omaro s policami 50x50xcm s krilnim odpiranjem vrat. ROK: 1 mesec, če se da, lahko tudi prej! Prosim za ponudbe.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!