Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Izberite tip vrat: Lesena notranja vrata (furnir)
Število vrat: 4
Velikosti: x75 širina štoka 15,5 cm 3x x85 širina štoka 15,5 cm 1x Dodatno: Pozdravljeni ! Zanimam se za izdelavo notranjih vrat in sicer: Furnir-beljen hrast Vrata naj bi bila polna, ne satje. Cena naj vsebuje izdelavo, dovoz in montažo. Kraj: Ljubljana. Hvala in lep pozdrav
Izberite tip vrat: Lesena notranja vrata (furnir)
Število vrat: 16
6 x 65cmx (wc vrata) krila vrat (odptina 72) 10 x 85 cmx (sobna vrata) krila vrat (odptina 92cm) (rabimo pa še 5 vhodnih notranjih vrat za stanovanja v ) Dodatno: notranja vhodna vrata bele barve - furnir nižji cenovni razred Hiša - 5 stanovanj - je v Hrvaški Istri. (notranje vhodna vrata za stanovanja bela plastična)
Okna, PVC okna
Želena senčila: Rolete
Število oken: 9
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Zaključna dela, Montaža novih oken
1. OKNO 2 KRILNO * RULETA NOTRANJA DVOKRILNA NADOMETNA 3 kom 2. VRATA BALKONSKA ENOKRILANA Z RULETO NADOMETNO *80 LEVA 1 kom 3. OKNO DVOKRILNO * Z RULETO NADOMETNO 1 kom 4. OKNO ENOKRILNO *80 NADOMETNO Z RULETO 1 kom 4. OKNO DVOKRILNO * Z RULETO NADOMETNO 1 kom 5. OKNO DVOKRILNO * DVOKRILNO NADOMETNO Z RULETO 1 kom 6. VRATA BALKONSKA ENOKRILANA Z RULETO NADOMETNO *80 DESNA 1 kom
Želena senčila: Brez senčil
Število oken: 3+2
Dodatne storitve: Montaža novih oken
Na starejšem objektu bi morali zamenjati vhodna vrata in okna pri tem pabi na zahtevo investitorja morali zasledovati predvsem kriterij najugodnejša cena . Okna in vrata naj bodo temno rjave barve! Pri merah pa so navedene zidarske (odprtine, vi pa ponudite najbližje mere oken in vrat, ki jih imate oz. bi se dale dobaviti v doglednem roku! 1. Vhodna vrata (desna) dim. x = 1 kom 2. Okna dim. * = 2 kom 2.1 Pri teh dveh oknih nam kot opcijo ponudite kot opcijo samo 2 okenska krila - okovje bomo poskušali obržati 3. Okno temno rjave barve dim. * = 1 kom 4. Če lahko dobavite, bi potrebovali še čim cenejša notranja (vhod v stanovanje bloka) lesena - temno rjava - vrata (samo krilo) dim. 82* 4.1. Tu mi ponudite 2 opciji - običajna vhodna vrata (močnejša) in pa vrata med sobami stanovanja. Ponudba naj vsebuje tudi možnost dodatnega popusta za avansno plačilo.
Izberite tip vrat: Lesena notranja vrata (furnir)
Število vrat: 8
5x desna dimenzije 85x 2x leva dimenzije 85x 1x desna dimenzije 95x z odprtino ali že vgrajeno steklo po sredini. Lokacija: Ptuj Dodatno: Gre za novogradnjo in bi potreboval vsa vrata v barvi hrasta in z podboji. V primeru ugodne rešitve bi se tudi zmontirala s strani dobavitelja če to ponuja. Hvala!
Želena senčila: Zunanje žaluzije
Število oken: 17
Dodatne storitve: Montaža novih oken
kol š x vi tip opcija: zunanje žaluzije 2x 70x fiksna ne 2x 70x enokrilna ne 1x x60 fiksno ne 6x x dvokrilna da 1x x fiksno da 1x x enokrilno da 1x x fiksno da 1x x enokrilno da 1x x enokrilno da 1x x dvokrilna da (balkonska vrata za izhod na teraso)
Okna, PVC okna
Želena senčila: Rolete
Število oken: 4 okna, 1 vrata, balkon
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Zaključna dela, Odvoz starih oken, Montaža novih oken
kuhinja: okno- višina 1,82 ( mera z škatlo za roleto) širina 1,21 vrata- višina 2,56 ( mera z škatlo za roleto) širina 1,00 soba: okno- višina 1,73 (mera z škatlo za roleto) širina 1,20 višina 1,73 (mera z škatlo za roleto) širina 0,91 širina 0,98 to okno je skupaj soba okno- višina 1,73 (mera z škatlo za roleto) širina 0,91 balkon- višina 1,64 širina 2,82 na balkonu bi rada imela 4 enaka okna in da bi bila na kiper.
Okna, Les/ALU okna
Želena senčila: Zunanje žaluzije
Število oken: 20
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Zaključna dela, Montaža novih oken
Balkonska vrata x leva Panoramska stena x kip+drsenje odpiranje Okno 80x desno 2 kosa Balkonska vrata 80x leva Okno x desno 2 kosa Okno x levo 2 kosa Okno x desno Okno x levo Okno x desno Okno x levo Okno x kip odpiranje Okno 80x levo Okno 80x desno Okno 80x60 levo Okno x desno Okno x levo Balkonska vrata 90x leva
Vrata, Vrata
Izberite tip vrat: ALU vhodna vrata
Število vrat: 1
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih vrat
širina cm, višina cm, na levi strani 30 cm stranske svetlobe Dodatno: Želim najugodnejšo ponudbo kvalitetnih ALU vrat, v modernem dizajnu srebrne barve v vratih naj bo manjši del steklen, ravno tako tudi pri stranski svetlobi. Odpiraje vrat naj bo tudi na prstni odtis. Vrata bi potrebovali enkrat marca, aprila; za ponudbe pa prosimo čim prej.
Vrata, Vrata
Izberite tip vrat: Lesena vhodna vrata
Število vrat: 1
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih vrat
x Dodatno: Dimenzije so izmerjene na velikost odprtine. Vrata imajo stranski dodatek (svetlobo). Ne želim nekih super protivlomnih vrat, ampak vrata, ki imajo malo svetlobe in stranski del svetlobe. Zaželeno odpiranje na dotik s prstom. Prosim še za ponudbe ALU vrat (če jih imate v ponudbi). Kraj: Logatec.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!