Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Izberite tip vrat: Protivlomna vrata
Število vrat: 2
Cca x cm ne znam zapisati točne dimenzije, ker se hiša še gradi, ni še notranjih ometov, pri sebi pa nimam tudi projektne dokumentacije. Vendar menim, da sem zapisal vsaj približno dimenzijo za orientir za ponudbo cene. Dodatno: Kot upokojenec sprašujem ali ob možnosti plačila v enem znesku, obstaja tudi varianta za plačilo v večih mesečnih obrokih, pa morda mi zaupate, kdaj imate ugodnejše cene - popuste.
Okna, Lesena okna
Želena senčila: Polkna
Število oken: 19
Dodatne storitve: Montaža novih oken
1. ŠPICA: 2 kosa trikotne oblike xX (gradbena lina) 2. MANSARDA: 2 kosa x, 4 kosi X (), 1kos ()x (), 1 kos (balkonsko okno z vrati) skupne površine približno X 3. PRITLIČJE: 6 kosov x, 1kos x60, 1 kos(vrata za izhod na teraso) x 4. KLET: x
Mizarstvo, Mizarstvo
Kličite po 16h. kuhinja bi bila v rustikalnem stili v capučino barvi kjer bi uporabil iveral za izdelavo omaric - bel, za ličnice predalov ter vratca pa masivni les hrast. kuhinja ima obliko šrke L kjer je en krak dolg 2.5 m, drug krak pa je dolg 4m. večina omaric bi imela predale. kuhinja mora imeti omaro za vgradnji hladilnik, zraven njega bi bila omara visoka cm (prav toliko mora biti visoka omara za vgradnji hladilnik zaradi pobitega stropa) v kateri bi bila pečica v višini pulta. štedilnik in napa bi bila na drugem kraku kot (dolgem 2.5m) nad njim napa, zravem pa še viseče omarice kar ostane prstora (na kkarku dolžine 4m ni visećih omaric zaradi pobitega stropa. kuhinja mora imeti tudi otok, dolg 1.2 m ter širok 1m, na katerem pride enojni lijak ter spodaj omarica na vratca, zraven pa vgradnji pomivalni stroj, omarica za to bo globoka 60 cm, tako da ostane še 40 cm ki bi jih izkoristil za predale ki bi jih odpiral od strani.
Mizarstvo, Mizarstvo
dolžina kuhinje 4,40 na sredini je okno / - prostor za korito, pult, ploščo, na koncu se zaključi s hladilnikom - dvojni hladilnik. Notranja stena 2,50 (kuhinja se deli z dnevno sobo) - po dolžini notranje stene večja omara v velikosti stene - za shranjevanje, tu je lahko tudi pečica. Zunanja stena 2,50, vmes okno 1,40 (tu ni kuhinje). Mehko zapiranje. Prosimo za okvirne ponudbe glede na opisano; o vseh nadaljnih podrobnostih in o optimalni razporeditvi bi se dogovorili naknadno.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Zivjo. Zanima me narec koliko bi stala taka kuhinja. Kuhinja naj bi imela mehko zapiranje, visoki sjaj, kvalitetna vodila z blazilci. Mere kuhinje pa so slednje. Zgornji elementi od leve proti desni-glej sliko: 40cm, 50cm, 40cm, 50cm, 50cm. Spodnji elementi od leve proti desni-glej sliko:80cm, 90cm, 40cm, 90cm, 30cm, 60cm. Se nekaj pri spodnjih elementih je 30cm-izvlecna z kovinskimi mrezicami. Visina spodnjih elementov z desne proti levi 90cm in 30cm je cm. Upam da sem bil dovolj natancen. Za vse dodatne informacije me kontaktirejte na mail. Lp.
Želena senčila: Rolete
Število oken: 5
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Montaža novih oken
Okna v kletnih prostorih (2 okna): cca 77cm dolžina x 54cm višina Okna v bivalnih prostorih (2 okna): cca cm dolžina x cm višina (mere so povzete po starih oknih, s tem da so rolete nad samim oknom, in če pravilno razumem, nova okna nimajo rolet nad njimi pač pa je to narejeno nekoliko drugače in bi bilo potrebno ta višek zazidati). Okna v podstrešnih prostorih (1 okno): cca cm dolžina x cm višina Okna v bivalnih prostorih in v podstrešnem prostoru (3 okna) naj bi imela komarnike in rolete. Barva standardna bela na obeh straneh. Okna v kletnih prostorih naj bi imela le loputo.
Mizarstvo, Mizarstvo
POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO. Kuhinjo bi potrebovala v roku 3-4 mesecev. Iz dnevne v kuhinjo na steni kjer je dimnik z desne proti levi bi spodaj dali: zidan štedilnik 1 do 1,2 m, poleg predali s kuhalno ploščo, na koncu cm visoka omara z pečico in mikro. zgoraj velika napa, nad napo še omarice, še kakšna vitrina, nad pečico mogoče samo polička. Kotni del kuhinje: pri vratih bi dala malce višji pomival, spodaj pa kišto za drva, v kotu bi bil korito v porezani omarici (ena luknja in odcejalnik), naprej predali, pol pa zopet ta porezani kot, omarica in na koncu hladilnik v omarici. omare nad koritom bi bile z vrati. Desno od okna pa še ena zaprta z vrati, kotna in nad šankom do hladilnika pa bi bile vse vitrine z odpiranjem spredaj in zadaj. Za šank še ne vem ali bi imela isto višino kot pult ali bi bil boljši malce dvignjen kot bar. Na stropu kjer je šank je zidana preklada cca v 25 š 20 cm. Predlagajte mi ali bi dali zgoraj tudi ploščo z lučkami. Kuhinjo bi imela v rdeči češnji, mogoče bi bile stranice kakšen oreh? V priponki je skica v merilu 1:50 Pa še mere (iz dnevne): x 80 x 40, vrata , , do cm, šank do cm. Višina cm. POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
dimenzije cm, moderna, ravna (nizki elementi + stenske omarice, kratke in široke cca 80cm) + cm visoki omari, v katerih bi bila pečica in vgradni hladilnik, fronte visok sijaj, vodila za mehko zapiranje, širina pulta 70 cm, debelina 4 cm, Prosim za ceno za izdelavo lesenega dela +prevoz+montažo Najkasneje do 25. februarja, če je možno že prej.
Mizarstvo, Mizarstvo
Potrebujem kuhinjo. Prostor je velik 20 kvadratnih metrov. Daljša stranica (vidno v priponki) je dolga cm, krajša . Otok na sredini je x cm. Na otoku naj bo 6 predalov (na strani, ki gleda proti kuhalni plošči), na drugi strani pa poličke z vratci. Kuhalno plošščo želim plinsko (5 plinov), nad njo izvlečno napo. Poleg kuhalne plošče je pomivalni stroj in naprej pomivalno korito. Pečica naj bo vgradna, hladilnik pa samostoječ. V priponki prilagam izris, ki pa ni čisto natančen (napa ni narisana prava in pomivalno korito je narobe obrnjeno. Barva vanilija mat, pult v barvi lesa (na tleh bo hrastov parket). Rok za realizacijo: konec marca/začetek aprila
Želena senčila: Brez senčil
Število oken: 18
Dodatne storitve: Montaža novih oken
Potrebujem okna in balkonska vrata v naslednih izmerah. PVC širina x višina x60 - 4x x - 2x x - 2x x - 1x (vsaj 1 del se odpira, drugo lahko fiksno) 90x - 2x x -1x x - 1x (vsaj 1 del se odpira, drugo lahko fiksno) x - 3x (dvodelno) x - 1x vhodna vrata 90x - 1x stranska vrata


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!