Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Želena senčila: Rolete
Število oken: 5
Dodatne storitve: Demontaža obstoječih oken, Montaža novih oken
Okna v kletnih prostorih (2 okna): cca 77cm dolžina x 54cm višina Okna v bivalnih prostorih (2 okna): cca cm dolžina x cm višina (mere so povzete po starih oknih, s tem da so rolete nad samim oknom, in če pravilno razumem, nova okna nimajo rolet nad njimi pač pa je to narejeno nekoliko drugače in bi bilo potrebno ta višek zazidati). Okna v podstrešnih prostorih (1 okno): cca cm dolžina x cm višina Okna v bivalnih prostorih in v podstrešnem prostoru (3 okna) naj bi imela komarnike in rolete. Barva standardna bela na obeh straneh. Okna v kletnih prostorih naj bi imela le loputo.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO. Kuhinjo bi potrebovala v roku 3-4 mesecev. Iz dnevne v kuhinjo na steni kjer je dimnik z desne proti levi bi spodaj dali: zidan štedilnik 1 do 1,2 m, poleg predali s kuhalno ploščo, na koncu cm visoka omara z pečico in mikro. zgoraj velika napa, nad napo še omarice, še kakšna vitrina, nad pečico mogoče samo polička. Kotni del kuhinje: pri vratih bi dala malce višji pomival, spodaj pa kišto za drva, v kotu bi bil korito v porezani omarici (ena luknja in odcejalnik), naprej predali, pol pa zopet ta porezani kot, omarica in na koncu hladilnik v omarici. omare nad koritom bi bile z vrati. Desno od okna pa še ena zaprta z vrati, kotna in nad šankom do hladilnika pa bi bile vse vitrine z odpiranjem spredaj in zadaj. Za šank še ne vem ali bi imela isto višino kot pult ali bi bil boljši malce dvignjen kot bar. Na stropu kjer je šank je zidana preklada cca v 25 š 20 cm. Predlagajte mi ali bi dali zgoraj tudi ploščo z lučkami. Kuhinjo bi imela v rdeči češnji, mogoče bi bile stranice kakšen oreh? V priponki je skica v merilu 1:50 Pa še mere (iz dnevne): x 80 x 40, vrata , , do cm, šank do cm. Višina cm. POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO.
Mizarstvo, Mizarstvo
dimenzije cm, moderna, ravna (nizki elementi + stenske omarice, kratke in široke cca 80cm) + cm visoki omari, v katerih bi bila pečica in vgradni hladilnik, fronte visok sijaj, vodila za mehko zapiranje, širina pulta 70 cm, debelina 4 cm, Prosim za ceno za izdelavo lesenega dela +prevoz+montažo Najkasneje do 25. februarja, če je možno že prej.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Potrebujem kuhinjo. Prostor je velik 20 kvadratnih metrov. Daljša stranica (vidno v priponki) je dolga cm, krajša . Otok na sredini je x cm. Na otoku naj bo 6 predalov (na strani, ki gleda proti kuhalni plošči), na drugi strani pa poličke z vratci. Kuhalno plošščo želim plinsko (5 plinov), nad njo izvlečno napo. Poleg kuhalne plošče je pomivalni stroj in naprej pomivalno korito. Pečica naj bo vgradna, hladilnik pa samostoječ. V priponki prilagam izris, ki pa ni čisto natančen (napa ni narisana prava in pomivalno korito je narobe obrnjeno. Barva vanilija mat, pult v barvi lesa (na tleh bo hrastov parket). Rok za realizacijo: konec marca/začetek aprila
Želena senčila: Brez senčil
Število oken: 18
Dodatne storitve: Montaža novih oken
Potrebujem okna in balkonska vrata v naslednih izmerah. PVC širina x višina x60 - 4x x - 2x x - 2x x - 1x (vsaj 1 del se odpira, drugo lahko fiksno) 90x - 2x x -1x x - 1x (vsaj 1 del se odpira, drugo lahko fiksno) x - 3x (dvodelno) x - 1x vhodna vrata 90x - 1x stranska vrata
Mizarstvo, Pohištvo po meri
1. garderobna omara na hodniku: višina - cm širina - cm globina - 60cm 2 polici g.=50cm in 1=35cm 1x palica-cev za obešalnike po širini 2. garderobna omara na hodniku mansarde: višina - cm, zadaj - cm širina - cm globina - 80cm 1 polica g=70cm 1x palica-cev za obešalnike po širini Omari v beli barvi.
Okna, Lesena okna
Želena senčila: Notranje žaluzije
Število oken: 6 oken, 2 vrata
Dodatne storitve: Odvoz starih oken
1X cm x cm (dvokrilno okno) + alu. zaščita zunanjih okvirjev pred soncem 2X cm x cm (enokrilno okno) 1X cm x cm (dvokrilno okno) + alu. zaščita zunanjih okvirjev pred soncem 1X cm x cm (vrata) + alu. zaščita zunanjih okvirjev pred soncem 1X cm x 90cm (vrata)
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Postavitev kuhinje je kot na prvi sliki. Mere so na sliki. Barva front je bela-visok sijaj, s kombinacijo črne-visok sijaj. Pult bi imela v temni barvi (črna-mineral vzorec, ali temno siva). Pri oknu je element rezan pod kotom in potem zraven še en s poličkami 15cm, globine 40cm, zaradi okna, ki je od tal 80cm. Isto je na "otoku". POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Za svojo novo kopalnico iščem omarico (po možnosti s predali) za pod dvojni umivalnik ali 2x 1 vgradni umivalnik (širina omarice max. cm) in pripadajočo visoko omarico, širine 30 ali 40 cm. Barva: temno rjava (hrast?), vendar ne sijaj. Ročaji krom. POVPRAŠEVANJE JE POSREDOVANO BREZPLAČNO.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
TIP POHIŠTVA: REGAL Za vrati v dnevni sobi je neizkoriščen kot v izmeri ŠxGxV 61x33x, dnevna je nova v barvi sonoma hrast. Regal naj bi imel izvlečne predale spodaj, na sredini enokrilna steklena vrata, zgornji del pa sonoma hrast enokrilna vrata. Leva in desna zunanja stran regala v isti barvi, v kolikor bi ga kdaj želel prestaviti na drugo mesto. V priponki je niša v kateri bo regal. Slika je iz časa pred adaptacijo, tako da pohištvo ni bistveno.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!