Zahtevaj brezplačne ponudbe za selitev podjetja v Grosuplju


Že 2.439 uporabnikov iz Grosuplja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov za selitev podjetja Grosuplje, 2021

91 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

SIMB, d.o.o.

4,9
29 ocen

Edini ki se je odzval na moje povpraševanje in se res držal dogovorjenega. Skratka odlična usluga.

5,0
Andrej K. , pred 2 letoma

Edini ki se je odzval na moje povpraševanje in se res držal dogovorjenega. Izvajalec je bil zelo fleksibilen. PRIPOROČAM.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen ponudnik
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: zasebna selitev, najem tovornega kombija, selitev podjetja, selitveni servisi, posebne selitve (težki predmeti, stroji ipd.).

Zahtevaj ponudbo

Jan Medja s.p.

4,9
54 ocen
5,0
Karmen S. , pred 8 meseci

Profesinalno izvedeno delo podjetja Jan Medja s.p.

5,0
Katja M. , pred 8 meseci

Ponudnik je upošteval dogovorjeni termin in ceno dela. Delavca sta bila nadvse prijazna in prijetna, predvsem pa učinkovita. Pomagala sta nam tudi pri stvareh, ji jima ne bi bilo treba in nam s tem močno olajšala selitev, ki bi bila drugače za nas pravi pekel. Hvala, Jan in Tim iz podjetja Jan Medja s.p.

50+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: zasebna selitev, najem tovornega kombija, posebne selitve (težki predmeti, stroji ipd.), selitev podjetja, selitveni servisi.

Zahtevaj ponudbo

Ponudnik se je držal dogovora v celoti glede termina in cene. Delo je opravil kvalitetno, profesionalno, in hitro, upošteval je vse naše želje. Cena ugodna. Ponudnika priporočam.

5,0
Ilija A. , pred 3 leti

Zanesljivi. Hitri. cenovno ugodni. Samo pohvale!

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018

Kaj delamo: posebne selitve (težki predmeti, stroji ipd.), zasebna selitev, selitev podjetja, selitveni servisi, najem tovornega kombija.

Zahtevaj ponudbo

Kaj delamo: najem tovornega kombija, zasebna selitev, posebne selitve (težki predmeti, stroji ipd.), selitveni servisi, selitev podjetja.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj vse vključuje selitev?

  Selitveni servisi lahko po potrebi poskrbijo za pakiranje in demontažo pohištva, premik stvari na novo lokacijo in razpakiranje ter ponovno montažo pohištva. Večina selitvenih servisov po dogovoru poskrbi tudi za odvoz odpadnega materiala na deponijo. Pri selitvi na ključ za celoten proces selitve poskrbi selitveni servis.

 • Ali mi bo selitveni servis ponovno montiral preseljeno pohištvo?

  Da, po potrebi vam selitveni servis tudi razstavi in na novi lokaciji ponovno sestavi pohištvo.

 • Kako bo selitveni servis poskrbel, da bodo moji predmeti ostali nepoškodovani?

  Selitveni servisi vse predmete skrbno zaščitijo in zapakirajo, da na cilj prispejo nepoškodovani. Večina servisov ima urejeno tudi zavarovanje, tako da dobite ob morebitni nesreči vse stroške povrnjene. Priporočamo, da se o tem, ali imajo sklenjeno zavarovanje, posebej posvetujete z izbranim selitvenim servisom.

 • V kolikšnem času lahko selitveni servis preseli stanovanje/hišo/pisarno?

  Sama selitev oziroma prenos stvari na novo lokacijo se izvede v enem dnevu, samo pakiranje in demontaža pohištva pa že nekaj dni prej.

 • Kako bo selitveni servis preselil moj klavir oziroma drug težek in dragocen predmet?

  Selitve objektov, ki so večje denarne vrednosti in jih ni mogoče razstaviti, potekajo na poseben način in s posebno opremo (robotom ali drugo mehanizacijo, po potrebi uporabijo tudi avtodvigalo). Selitev večjih objektov s pomočjo selitvenega servisa je najboljše zagotovilo, da bo vaš predmet ostal varen in nepoškodovan.

Nedavna povpraševanja za selitev podjetja, Grosuplje

Zasebna selitev

 • Možnost uporabe dvigala: Ne
 • Pakiranje in zaščita blaga: Da
 • Kdaj okvrino potrebujete storitev?: Takoj

Zdravo Naprošam za ponudbo selitve: Naklad: Grosuplje, 1 nadstropje bloka Razklad: Vinica pri Črnomlju, 2 nadstropje hiše Termin: v roku 2 tednov oz po dogovoru Oprema: - Postelja cm - Omara cm (potrebno razstaviti + sestaviti) - Pisalna miza + stol - Jedilna miza cm + 6 stolov - Velika sedežna cm (se da razstaviti v tri dele) - Regal cm - 3x komode, hvala in lp