Zahtevaj brezplačne ponudbe steklarstev v Črnomlju


Že 1.304 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

1 najboljših steklarstev Črnomelj, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

STANKO KRAMARIČ s.p.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: roloji, senčila, alu okna, menjava oken, strešna okna, tuš kabine po meri, zasteklitev balkona, les/alu okna, zamenjava notranjih vrat, vrata, stekleni nadstreški, okna, rolo senčila, vhodna vrata, pvc vhodna vrata, drsna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Koliko časa traja izdelava steklenih izdelkov?

  Koliko časa traja izdelava steklenega izdelka, je odvisno od več dejavnikov: kakšen in kako velik izdelek naročite in kako zahtevna je obdelava stekla (ali želite peskano steklo, ornamentno steklo, zaščitno folijo in podobno). Manjši nezahtevni izdelki, kot so navadne steklene obloge, so izdelani že v treh dneh, medtem ko boste na večje izdelke čakali dlje časa.

 • Kako dosežemo varnost stekla, da se lahko uporablja kot pohištvo?

  Za izdelavo steklenih stopnic, ograj, vrat, predelnih sten in podobno se uporablja lepljeno ali kaljeno steklo.Tako obdelano steklo je sicer do petkrat močnejše od navadnega, zato je nevarnost poškodb minimalna.

 • Ali je stekleno pohištvo varno za uporabo?

  Kaljeno in lepljeno steklo je zelo močno, zato je nevarnost razbitja zelo majhna. Tudi če do poškodbe pride, je tako steklo varno, saj se ob udarcu ne razleti na ostre koščke, temveč samo dobi videz pajčevine, morebitni odleteli koščki pa so topi.

 • Ali bo steklar poskrbel tudi za montažo izdelka?

  Steklarji vam bodo po potrebi tudi montirali naročeni izdelek. Nekateri steklarji bodo montažo že vključili v ceno.